Navštíveno 2593x

uklízel jsem doma a tyhle věci se mi válí v policích nevyužitý. nemám vůbec šajn jakou můžou mít reálnou hodnotu a ani nechci ztrácet čas jejím zjišťováním, tzn za každou věc níže chci 200Kč.
nic nikam neposílám, pouze osobní předání, po-pá Praha, víkend většinou Č.Bud, čas od času jezdím směr Brno, Znojmo.
kdyby se u něčeho zjistilo, že to nefunguje (nepravděpodobný, ale možný), peníze samozřejmě vrátím (v rámci rozumný lhůty- max týden). vše používaný minimálně.

zdroj HP

router Asus WL-500g

router Vigor 2600Ge

a 2x ty mrdky Huawei od O2

03.04.2011, 09:30 |
Diner viz e-mail
asus a xp rezervovány pro dinera
Když by Diner nevzal,tak beru asus+xp,můžu vyzvednout ve středu v Praze nebo v Soběslavi,trasa PHA-ČB.
Ten Huawei je adsl router? Kolik by jsi za něj chtěl? Mám zájem.
Díky za odpověď.
TT.

03.04.2011, 10:31 |
FSAL TicTac: ze by dve kila?
Hua je to co dava O2 standardne ke svymu netu,takze predpokladam, ze ano. Za vse chci 200kc
Jaklik OK, sobeslav by sla uz dneska,ale budu ctit etiku,takze zatim to resim s dinerem
Radši honem smazat ten obrázek s XPčkama. Sry za OT.

03.04.2011, 12:22 |
Nismo.Power | Upraveno: 2011-04-03 12:23:37
kdo má křivý slovo na huawei tak neví co řiká a nemá páru co ta firma dokázala natož co se pod tou značkou skrejvá :D 200kila za něj super cena....
fotka widlí rulezz :D
jojo, diky za free serial number xD

03.04.2011, 13:16 |
Diner jj...uz jsem mu i psal... obrazek mam ulozenej. Soudnost nebyla, takze tuto polozku Jaklikovi klidne prenecham..
ty XPčka jsou mi celkem buřt, když na to přijde, vyhodim je do koše. lidi co maj tenhle systém na černo tak product code už dávno mají, takže jestli o jeden víc nebo míň...
jaklik: hod mi do mejlu kontakt, domluvíme se na ten asus
diner: sorry, ale byl bych vocas, kdybych to držel někomu, kdo napíše, že je bere a nakonec si radši uloží jenom serial number zadara
NP: o hájveji nevím vůbec nic krom týhle mrdky serie co se dává k O2
Luke_288:tak já ten asus pouštím dalším zájemcům.Ale i tak dík.
prozatím na všechno rezervace
krom XPéček samozřejmě :))

03.04.2011, 21:53 |
Diner No tak to snad ani komentovat nebudu:-) Slo mi o ten Asus, ale koukam, ze to asi vubec nema smysl, protoze uz jsi ho stejne presoupnul dal nekomu, kdo ho nechce:-)
ten hapeckovej zdroj jeste je...?

04.04.2011, 09:04 |
Luke_288 | Upraveno: 2011-04-04 09:05:16
Diner: však ano, ale když si zrekapituluju naší emailovou korespondenci, kdy první mejl od tebe mi přišel 10minut po zveřejnění inzerátu, že bereš obojí, pak v průběhu třech hodin jsi mi poslal další 3 mejly, že teda jak, a až v tom posledním jsi napsal, že XPčka nechceš, protože jsi tu zjistil, že si lidi opsali PC a že si ho opíšeš taky, tak to beru jako takovou tu malou českou vychcanost, kterou nesnáším. kdybys hned napsal- hele beru to, ale smaž tu fotku (ve chvíli kdy ještě editovat můžu) a ne až ve třetím mejlu, tak to beru jako fér jednání.
všechny ty krabice si na tejden vzal kámoš do bazaru, po tejdnu dám vědět co zbylo, jelikož na asus se ozvali 3 lidi, jednomu ho prodat nechci, druhej si to rozmyslel a třetí na sebe nechal mobil, kterej je vyplej :)
ale předpokládám, že většina věcí se mi vrátí a ještě bude k dispozici
jinak teda tu fotku XPček by nějakej admin mohl máznout :)
ahoj, jak jsem psal v mejlu. jestli ta moznost je, ten asus beru ihned. Jen mi napis jakou trasu jezdis a beru ho:) penize klidne predem na ucet a pak mi ho predas
ahoj, jak jsem psal v mejlu. jestli ta moznost je, ten asus beru ihned. Jen mi napis jakou trasu jezdis a beru ho:) penize klidne predem na ucet a pak mi ho predas
zrovna na tebe mobil cos mi na sebe dal do mejlu nefunguje.
ale jak píšu, předpokládám, že v pátek se mi to všechno vrátí, v neděli jedu ČB-Praha (jedno jestli přes Písek nebo Tábor) a kdyžtak bysme se někde sešli.

04.04.2011, 14:35 |
Diner Luke_288: Jasny, vyreseno. Nenapsal jsem to, protoze mi to hned nedoslo a v soucasne chvili uz bude dany Product Key(to je to za co se plati) k nicemu asi vsem(krome toho, kdo to regne prvni), takze je uplne jedno kdo ho opsal a kdo ne:-) Byla to proste nestastna situace, tak sorry:-) S tim Asusem je to skoda... no
tak mi posli na mejla cislo uctu, poslu ti tam penize a pak by jsme se domluvili:)

04.04.2011, 18:37 |
Luke_288 | Upraveno: 2011-04-04 18:38:07
axetom: žádný peníze neposílej, jak jsem psal, všechno si vzal kámoš na tejden do bazaru, ale nepředpokládám, že by se něco prodalo, tzn jseš první v pořadí, jak se mi to vrátí dám vědět.
schwaboid: jsou, ale k čemu bys je chtěl když už je to údajně k prdu? jinak samozřejmě pokud opravdu chceš, tak ti ho někde předám jestli tě mám na trase Praha-ČB a nebo Praha-Brno a okolí
Jo, vemu je, na jednom kompu mi chybí samolepka, 603 579 928 Praha
OK, mam je v CB, tzn kdyz vydrzis do pondelka a nekde se rozumne potkame, dam ti je. Tys mel nebo mas co docineni s bilou technikou vid?
mno muzu se teda pripadne prihlasit o ten hapeckovej zdroj? predtim to bylo nejak bez odpovedi...
odpověď je hned o příspěvek níž...
v pátek udělám aktualizaci toho co zbylo
Jo, něco společnýho mám :-) i když to v poslední době stojí s obchodama za prd. Válcují nás naši dodavatelé, původně jen velkosklady, co si zřídily vlastní e-shopy, kde zboží nabízejí za cenu, kterou účtujou i nám.... Tu a tam se sežene něco výhodně třeba v setu nebo toho někdo chce víc a nemá čas nebo je línej to shánět po kouskách ve 4 shopech, tak nám to zadá, ale jinak nic moc.
OK, pak máš u mě ty XP grátis
:-) Dvě kilča mě nezabijou.
o to nejde, já se jen potřeboval ujistit, jestli jsi to ty ze kterýho jsem, když jsem zařizoval byt (je to přes 3roky zpět), tahal všemožný info, který jsi mi celkem trpělivě dával a nakonec žádnej kšeft neudělal.
takže dohodnuto, příští tejden se ozvu
no ja spise jestli je dalsi zajemce, pokud by se to vratilo z bazaru a bylo to aktualni :)
Ahoj luke beru tu jednu ,,mrdku'' od O2 psal sem ti mail. Moje nějak občas blbne..dej vědět Díky David
takže všechno je zpět.
Huawei rezervován pro dejvyho (viz mejl)
HP zdroj- ghofig- jestli ho ještě chceš, dej vědět kde bysme se srazili na předání.
asus- axetom?
dál prodám ještě USB modem. cena stejná- 200Kč

jeden router Huawei prodán.
Chapu dobre, ze Asus WL-500g je volnej? Pokud jo, mam zajem, predani Praha vyhovuje.
není zač, třeba pomůžou
tiktak- pokud se axetom do zítra dopoledne neozve (v mejlu psal, že dá vědět do dneška do večera- zatím nic), je tvuj, předání klidně zítra odpoledne nebo středa kdykoliv přes den.
OK, dej prosim vedet, zda tak ci tak, kdyz mi hodis do mailu telefon, neni problem se domluvit na zitra ci stredu
Zatím jsou v šuplíku, uvidím kam je nacpu.
ahoj. srry ja to tu nejak nesledoval. budu v praze v nedeli nebo v pondeli. koncem tydne bych upresnil a nejak bychom se domluvili, pokud by to slo
jasný, neděle je pro mě možná až večer, ale až tak desátá, jinak pak to pondělí
ok no ja budu vedet az v patek ktery den jak co bude... takze pak napisu
Psal jsem Ti na ten Asus, tak dej prosim vedet, zda s nim mohu pocitat ci ne
zbývá:
CDMA Expres card wifi včetně adaptéru PCMCIA
zdroj HP
router Huawei od O2
USB modem Huawei od O2
router Draytek Vigor 2600Ge
co kus to 200Kč

13.04.2011, 18:30 |
jasisoft | Upraveno: 2011-04-13 18:31:18
ten HP zdroj by som vzal, len som bohuzial daleko... btw ma to americku zastrcku ako na obrazku alebo je tam normalna europska ?
jaj tak to nevím, kouknu do krabice. počkám jestli ho vezme ghofig, kdyby ne, asi bych ti ho i poslal poštou s tím, že prachy bys poslal až by to dorazilo.
ok, potom daj vediet. vdaka...
Luke, mas jeste ten HP adapter? Kdyby jo, beru...
mám, je tvuj. předání v Praze?

21.04.2011, 12:01 |
soray CDMA volny a funcni na kyslikovi? Vzal bych ho (Praha)!
Kdyztak martin@soray.cz
Diky
Super, pisu na ICQ a posilam mejla.
CDMA a HP zdroj prodaný
zbývá USB modem, router Vigor a Huawe

22.04.2011, 16:30 |
soray Luke_288:
Stahl jsem novy drivery a uz to slape jak vino, takze vse OK. Jeste jednou diky, hlavne za luxusni dovoz.
super, jsem rád že jsem se toho zbavil a možná uděláme i další obchody