Navštíveno 2999x

05.04.2011, 22:06 |
treid Koupím 1ks ALU ATS DTC 7x15 , 4x100 bud nový nebo v perfektním stavu. Taktez uvitam tip kde ho lze koupit, co vim prestali se delat v zakladni rade a uz je vyrabi jen v motorsport divizi za uplne jinou cenu.
Do MakoCar uz jsem psal = uvidim.

MACO už mají jen 8 x 15 za 2.900,- kus. V 7 x 15 se pořád dělají, dokonce cena není tragická, něco přes 3.000,- ale min. odběr je asi 20ks a do toho se MACU nechtělo :-/ Jedině se svést s nějakým závodním týmem, ale to by byla velká náhoda. Já jsem se modlil aby šlo spravit a nakonec se povedlo a snad to bude držet. Co se stalo Tobě?
Ale když zjistíš něco jiného, dej echo ve vzkazech ;-)

07.04.2011, 19:02 |
mourl
mourl: Když je nemá dovozce, tak je těžko bude mít nějaký nesmysl shop na netu s termínem dodání 2 - 7 dní...
treid: Co se vlastně stalo s kolem?
Tak jak si pochodil fakt mě to zajímá? Založíš si inzerát a pak nekomunikuješ :-/

14.04.2011, 15:16 |
treid Tuner#2 : sorry nejak jsem to tu zapomel zkontrolovat, po tom co jsem zjistil ze se objednat nedaji respektive daji ale jen nekolik sad a za zcela jiny penize rozhod jsem se kola vymenit, chtel jsem vzdy ke svemu autu spise antracitovou barvu a do opravy kola a noveho laku minimalne 2 kol se me nechtelo nemam na to cas.Jinak kolo jsem vzal o obrubnik :(
Mourl : zkousel jsem dost shopu co to jeste meli na strankach vsichni to po mem mejlu zneaktualnily :(
treid: Aha jasný, díky za info. Kolik jen pro zajímavost byla ta nová cena při víc kusech?

15.04.2011, 17:17 |
treid No chtěli něco kolem 5 tis tuším.
Hmm, tak to je dost, mě psali kolem 4000,- což by šlo vzhledem k ceně zde na 8. straně:
[ Link ] V přepočtu nějakých 3500,-