Navštíveno 1726x

více zde:
[ Link ] raimmi.driwer@seznam.cz
732939353
Mno, chybi tam nejpodstatnejsi info, kolik to ma najeto?
to právě nevím, koupil jsem auto už s tímto podvozkem, kdybych to věděl, napsal bych to tam, ale podle stavu bych řekl že moc mít nebudou... je opravdu v pěkném stavu... na autě se choval taky o.k. prodávám ho jen z důvodu že jsem namontoval stavitelný, jinak bych si ho nechal...

12.04.2011, 16:42 |
Pajk Udělej test, jinak to nikdo asi nekoupí :)
to mám jako znova namontovat na auto, udělat test a zas vymontovat jo? Tak to si ho radši nechám než podstupovat tohle... dám klidně záruku na odzkoušení, nejsu blbej abych nepoznal kdyby podvozek nebyl v pohodě... je na netu X inzerátu kde nejsou napsaný km, navíc jsem nemusel být férový a mohl napsat že to má 40tis. nevím kolik má ajeto tak to radši nepíšu, na Passatu co jsem měl předtím, měl najeto 180tis. podvozek byl davaný 3 roky zpět, neboť před tím tam byl jiný, a po 3 letech vypadal o dost hůře než tenhle, barva byla z pér sloupaná, konce zadních tlumičů rezavé... tyhle vypadají o 100% lépe... tak nebude po smrti...
A nebo to hod na aukro od koruny a ono se to vysplha :)
no od korunky se mi to právě dávat nechce, za každou cenu to prodávat nepotřebuji, pod určitou cenu nepůjdu, až půjde Audi někdy na prodej a budu shánět seriový tak ho pod. 6tis. neseženu...
dám klidně záruku na odzkoušení že je v cajku... pod 5tis. nejdu...