Navštíveno 5657x

Mám tím natřenou podlahu v garáži už přes rok a drží super, občas kápne trocha oleje nebo nafty a pořád OK. Cena myslím zajímavá.
Tak kdybyste měl někdo zájem dejte vědět.
[ Link ]
Je ta barva schopná i zastavit drolení betonu? Máme beton v báně, kde parkuju auta a na pár místech se beton vydroluje. Když nad tím logicky uvažuju, tak by beton měla zcelistvit a zpevnit a nebo se pletu?
M.a.R.i: barva je poměrně hustá, tak si myslím když nejdřív beton napenetruješ a pak natřeš barvou, tak by to mělo fungovat.
cendler: na podlahu mi vystříkal celý sprey (benzinový čistič asfaltu) kvůli vadné trysce která nešla zastavit.
Vzal jsem papírovou utěrku a podlahu utřel a není nic poznat.
Veškerý značení vozovek, obytných zón, parkovišť, apod. jsou značeny touto barvou, tak snad máte představu co to vydrží a navíc na venkovním prostoru.
Předpokládám,že na jih čech asi cestu mít nebudeš což? Mělník je celkem z ruky a neoplatí se mi tam jet. Kdyby si mi případně dal typ, kde se dá tahle barva koupit, tak bych ti byl moc vdečnej. Samozřejmě bych to nikde neprezentoval, abych ti nekazil kšefty :). Kdyžtak mejl: lukasmarinov@seznam.cz
M.a.R.i: Jižní čechy bohužel nejezdím.
Jediný ofiko dealer je beztak v Praze myslím že 1 kýbl ti neprodají a cena je znatelně vyšší:-(
Si to spočítej 25kg za 800,- to je 32,-kaček za 1kg.
To nekoupíš ani Balakryl, natož barvu na beton.
Barva se dá sehnat i jinde, nevím za jakou cenu, např.
[ Link ]

16.04.2011, 09:10 |
deda vzal bych jedno balení modre. počkal by jsi mi do středy. Dřiv se k tobe nedostanu
deda: zavolej mi den předem, jestli bude skladem. Popř. doobjednám.
Momentálně k dispozici: 4ks modré, 3ks bílé, 2ks červené.

16.04.2011, 20:04 |
JA balení je na kolik m?
JA: cca 50-60m2 při jedné vrstvě.
taky bych měl zájem ale je to daleko
pošta by to vzala takže kdyby jsi změnil názor na posílání,tak dej prosím vědět
cena opravdu zajímavá, do sklepa jsem kupoval barvu na beton 3kg cca 900,- + penetrace, na 15m2 jsem v tom byl za 1500,- a stačilo to jen tak tak ...

17.04.2011, 19:15 |
JA beru jednu modrou, firmu mám v Kralupech tak se asi domluvíme..zítra mi napiš a já ti brnknu a doladíme to předání
606 129 129
dovezl by to někdo do Prahy ? jednu plechovku pro mě ,díky
Marwin prosímtě hodil by jsi foto toho jak to vypadá v tvé garáži
Midi34: fotka je v odkaze, sice je podlaha špinavá, ale když se podíváš vpravo od kola vozejku tak takto to vypadá. Ten odstín modré bych přirovnal k Avii.
Marwin: Nechceš taky zvážit to poslání? Pošlu ti 1000Kč předem na účet :)
Je to matny nebo to dela lesklej povrch? Da se to aplikovat valeckem a pak se to samo vyniveluje? Sedou bys neumel? Nebo by se dala namichat bila a do ni kousek cerny?
Uf to je otazek :)
Mno jak koukam, modra je dobra :)
Posledni dotazy, protoze je to toluenova barva, pri aplikaci bude smrdet, to mi nevadi, ale vysmradne pak? Neni nejak zdravi skodlivy? Jak to rychle schne? Nemel bys nejakej produktovej list k tomu?
Diky!

18.04.2011, 15:40 |
Octan Taky bych vzal 2ks modré ale jsem z Brna. Co tá pošta, nešla by? Jinak bych taky poslal peníze předem na účet jako M.a.R.i.Dej vědět c a jak.
Díky Dave
tappaja: vysloveně lesklý to není, aplikace válečkem, ale není to samonivelace, šedou neumím musel by sis namíchat jak popisuješ černá-bílá, smrdí to po žampionech jako když značí silnice ale po pár hodinách je to bez zápachu, Schne pár hodin, produktovej list nemám. Uf to bylo odpovědí.
Určitě jste každý z Vás viděli jak se značí vozovka. Tak znova opakuji je to stejná barva. Takže zápach, doba schnutí, apod. je úplně stejné.

18.04.2011, 18:06 |
MarwinA4 | Upraveno: 2011-04-18 18:09:25
Pro všechny zájemce, řeším momentálně poštu aby jste nemuseli jezdit z daleka. Takže když to klapne posílal bych obchodním balíkem, cena poštovného za 25kg balení by mělo být 200,-kč. Poslání jen v případě platby předem na účet.
Ve středu dovezou další várku barvy, tak kdo má zájem, dejte vědět jaký odstín a počet balení abych mohl objednat.
tappaja: odepsal jsem.
Jestli někdo barvu chcete, dejte vědět co nejdřív.
Zítra budu objednávat!!
Včera přijeli dva kluci, vzaly 3 plechovky a nic neřešili:-)Ptám se, odkud jste chlapi? Z Moravy, 50km za Zlínem. Borci:-)

19.04.2011, 22:16 |
JA Marwe, já sto pro beru ale stavební sezona začala a já se od bagrů vracim v sedum domů...zítra ti volám..
Rikas ze je predani mozne v Kralupech jo? Jsem z Roztok.. to bych mel kousek. Je to nejaka casove omezena akce nebo ne?
Potrebuju necim udelat podlahu v garazi, je tam pomerne hruby beton, myslis ze se to timhle srovna?
Diky
crazyape: máš to v mejlu.
Momentálně modrá barva není, resp. mám pár plechovek. Takže kdo bude rychlejší, vyhrává:-)
Časem by měla zase být, ale zatím nevím kdy:-(
Ostatní barvy: bílá, černá, červená, žlutá zatím stále jsou.

22.04.2011, 22:03 |
JA v úterý to už klapne....
Takže doma už nemám ani plechovku:-(
Pokud bude mít někdo zájem, dejte vědět a objednám.
Ale zatím jen bílá, černá, červená, žlutá.
Modrá na dobu neurčitou není!!
Kontakt 737 107485 nebo MarwinA4@seznam.cz
Osobní odběr Mělník, nebo platba předem na účet a pošlu obchodním balíkem, poštovné je 200,-kč za 1balení (25kg)

25.04.2011, 15:43 |
JA takže mám smolika ,jo?

25.04.2011, 15:58 |
JA hlavně, že jsem nabízel peníze na účet a že se zastavim...upřímně jestli tu modrou už fakt nemáš, a domluvili jsme se tak nevim co si mam myslet..počkám na tvoje vyjádření..
JA: Je to tak, že spousta kluků naslibovali, že si přijedou a nic a jiní zase neváhaly sedly do auta a přijeli. Takže se nemůžeš zlobit, že upřednostním ty zájemce, kteří jednají rychle. Navíc nikdo nečekal, že ta modrá půjde tak na dračku, že silničářům vyberu zásoby. Nicméně pracuju na tom, aby modrá zase byla protože nejsi jediný který chce modrou. Tak pár dní vydrž a barvu ti seženu. OK?

26.04.2011, 20:47 |
JA Jo kluci naslibovali???
znovu píšu, že jsem ti chtěl prachy poslat, je to tak?
....asi prostě aktivita 41 něco znamená...jj prostě sem lítal s bagrama po Evropě neměl čas se zastavit a ty jsi si udělal z huby sráč...obchodujeme s Anglánama,Němcema a jinak, ale prostě dohoda je dohoda...bohužel vaše generace je více méně na hovno...čest vyjímkám..jsem pěkně nasranej a to hlavně z principu..
Tak aby bylo jasno. Nečekal jsem, že dodavatel ze dne na den řekne NENÍ MODRÁ. Vždy mě ujišťoval, že barvy je dostatek a najednou tohle! A tuto skutečnost jsem se dozvěděl druhý den poté co jsem tě měl na telefonu. Platbu předem jsem od tebe odmítnul, protože barva vždy byla a nebyl problém sehnat do druhého dne.
A pochop, že když mám kupce před barákem a vezme 3-4balení tak ho neodmítnu kvůli někomu kdo si neumí udělat chvilku času třeba večer po práci pro 1 plechovku!! Nemusíš bejt sprostej. Když jezdíš od bagrů v 19hod tak asi nemáš čas tak urgentně něco natírat. Tak snad pár dní vydržíš. Nemusíš mít strach, modrá zase bude.
Dnes mi dodavatel barvu bohužel ZDRAŽIL:-(
Takže nová cena je 950,-kč za 1balení (25kg)
Toto zdražení se netýká zájemců, kteří se do dnešního dne vyjádřily (resp. poslali peníze na účet)
A pokud bude mít ještě zájem člen "JA" tak ten to dostane za starou cenu. Jinak modrá bude během 14dnů.
Nově skladem červená, bílá, černá, můžu sehnat i žlutou.

27.04.2011, 19:49 |
JA jde o princip...domluva zněla jedna pro mě..dodržels?ne..tak o čem se bavíme?jak už jsem psal prachy jsem chtěl poslat klidně napřed.v tomhle posraným světě je tady , hlavně co se týká starejch členů, všechno v klidu a dohoda platí..a to se ani neznáme osobně
Tak o to jde..a tu modrou si samozřejmě vezmu..
JA: příjde mi hloupý si brát peníze předem, když vím že si barvu vyzvedneš osobně. takže z ruky do ruky a opravdu jsem netušil, že dodavatel nebude schopen sehnat modrou. Prostě kdykoliv jsem zvedl telefon a barvy druhý den byly. Jakmile dovezou modrou, zavolám ti.

29.04.2011, 17:34 |
JA ok domluveno...
ahoj, psal jsem maila jestli je ještě možnost barvy ? díky Jirka

05.10.2012, 13:02 |
xSam Nebyla by nahodou jeste nejaka barva?

05.10.2012, 14:53 |
motyc Taky bych měl zájem...