Navštíveno 1711x

Ahoj mám Ford Focus kombi 1.6 16V R.V 2000 ve slušném stavu je zachovalý,ale po pul roce jsem zjistil že je pro mě zbytečně velký.Pokud bude mit někdo zájem takkdyžtak na majl a ja pošlu víc info i foto.
sorry za OT: ale chtělo by to víc info alespon představu o ceně nebo něco výbava najeto kiláků a podobně tohle je inzerát o ničem
To není inzerát úplně o ničem, to je inzerát úplně na piču.
Omlouvám se psal jsem to na rychlo.je tam manualni klima,zamek řadádící páky. najeto 150 000 km. Mam k tomu letni i zimni kola.Technická do 2/2013. Nevím kolik bych za to mohl chtít,proto kdo se více vyzná tak navrhněte nebo prosím poraďte.

To je skvelá fotka auta, ďakujeme :-D
chtít můžeš třeba 130 :-) ale dostaneš tak 70
tak představoval bych si tak nějak kolem těch 70000-75000
Nechci tě zklamat ,ale za 70 jsou trochu jiné kousky.
Minulý měsíc jsem focuse řešil.
KAždopádně jak to začne hnít rychle s tím pryč.

18.04.2011, 08:21 |
Tendr Sorry za OT, ale nechápu, jak může tak relativně mladý auto rezavět... Můj 25 let starej pažout nemá na kastli (nepočítám vyměnitelný díly) ani puchejřek a to je ještě k tomu stará verze bez pozinku... Tak si tak říkám, k čemu vlastně na těch nových autech tu antikorozní ochranu dělaj, když to za 10 let kvete jak jarní louka.

18.04.2011, 08:35 |
Lubak Jj klasicky zadní vrata jako na skoro všech prvních focusech.
A s cenou si myslím , že budeš někde kolem 55.Sám prodávám už 3 tejdny ten samej rok , kombi ale 1,8 16V a ani za 50 se ho nemůžu zbavit.
Stav podobnej jako ten tvůj