Navštíveno 1629x

25.04.2011, 15:09 |
radar[CZ] | Upraveno: 2011-04-25 15:13:40
Dobrý den,
prodávám samolepící pěnovou pásku obch. názvu Promileno06M rozměru: 19x2mm /30M role . Jedná se o pásku na bázi mirelonu s uzavřenou buněčnou strukturou vhodnou k mnoha aplikacím. Namátkou:
•těsnění proti vodě
•těsnění proti prachu a povětrnostním vlivům
•vyplňování mezer
•ochrana
•odpružení
•tlumení zvuku
•balení
Prozatím se budu snažit prodat celé balení tzn. krabice kde je 38 rolí pásky kde je celková délka pásky 1.140 metrů a váho balení je 5,5 kg
CENA je 590,-Kč za toto balení + 120Kč poštovné
[ Link ] ![foto k příspěvku od radar[CZ]](forumimages/2011_04_25_03_13_397220.JPG)
600 kč s poštou a mužeš to poslat celé .
Díky za zájem, jelikož mám ještě asi dvě nebo tři krabice, tak to tady ještě chvíli nechám.
Vzal bych jednu krabici, posilam mejla. Dikec!
taky bych si vzal jednu krabici, jestli lze ?
taky jednu... dej nejak vedet...
Tappajovi jsem odepsal...
uff, nečekal sem takovej fofr a tak mám momentálně trochu problém s dostupností zboží a to takovou, že mám fyzicky jednu krabici doma (v boleslavi) a zbytek 3 krabice u rodičů na moravě (Třebíč), tak musím nějak podumat jak se k nim co nejdříve dostat. Oficiálně plánuju cestu až koncem příštího měsíce.
Tak mě napadá, že z fotříka udělám pošťáka ondru. Tak chlapci po obdržení příslušné sumy na účet, Vám bude zboží zprostředkovaně odesláno. Více na mejla
díky radek
to:rover
pro tebe mám speciální nabídku, za tvých 600Kč včetně pošty dostaneš krabici, kde bude přesně 30 rolí pásky... richtig?
pořadí:
1. tappaja (očekávání platby)
2. ňůmen (očekávání mejla)
3. tmx.806 (očekávání mejla)
4. rover (očekávání vyjádření)
díky chlapci
tmx.806 mimo hru.
POZOR nejedná se o oboustranně lepící pásku ale pouze jednostranně!
to:Tappaja + rover v pátek odesláno. V pondělí čekejte balík o rozměru 72 x 40 x 40cm
beru pozici č.3 místo tmx.806
pošli mi do emailu info@autohificentrum.com údaje kam poslat kč.