Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: IP kameru Axis 211

o Navštíveno 1426x o
o 26.04.2011, 07:19 | Ghofig | Upraveno: 2011-04-26 07:26:09
Prodam IP kameru Axis 211.
Detailni popis viz:
[ Link ]

Tato ma cca 2 roky, plne funkcni, pridam drzak, trafo a v pripade zajmu pomuzu s komplet nastavenim a rozchozenim. Je k ni objektiv 3-8mm s automaticky rizenou clonou.
Take jsem schopny sehnat venkovni kryt.

Cenovka dohodou. Za nejakou rozumnou nabidku :)
Pokud by nekdo resil sledovani domu nebo neceho, tak je to 100% funkcni kousek a idealni reseni

o 27.04.2011, 21:41 | Ghofig
nikdo nic...? predstava je tak 5-6 tis...
o 27.04.2011, 23:41 | Nismo.Power
kokso to fakt má nějakou cenu ? :D pokud tu o to bude zájem větší tak mám tu samou taky někde pokud sem to ještě nevyhodil :D
o 27.04.2011, 23:46 | Ghofig
tak tyhle axisky jsou pomerne drahe. co jsem se dival na ukoncene aukce na aukru, tak to slo bez drzaku, bez trafa za nejakych 5,5 a to psal, ze je to bez zaruky a nevyzkousene...
o 27.04.2011, 23:50 | Nismo.Power
no ty voe :) to jí asi někde vyhrabu.... každopádně 211ka je určitě hooodně starej model, já jí mám určo minimálně 5-6 let...
sem jí chtěl naposled donutit aby třeba nahrávala jen při pohybu ale to ona nějak neumí takže mi byla k ničemu tudíž sem jí někam zahodil :)
o 27.04.2011, 23:55 | Ghofig
Ono zalezi, jakej se do ni strcil FW. S novym uz pak chodila normalne. Starej model to je. Kazdopadne byl pomerne uspesnej a popularni a na trhu byl docela dlouho. Ted uz se sehnat neda a jsou novejsi rady...
Kazdopadne si myslim, ze prodejne to je :)
[ Link ]
o 27.04.2011, 23:56 | Nismo.Power
tjn to asi bude prodejný no :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3794 sekund.