Navštíveno 2757x

Odlepená ze skla, nepoškozená vč. kontrolního útržku samo...
lze vyměnit za novou na poště za poplatek 40kč.
jo jen ze uz jsem to jednou menil tak jen doplnim ze to nedela kazda posta a jde vlastne o vymenu s tim ze se tvaris zes ji "omylem" treba vyplnil spatne...spatnou RZ... vydaj na to spesl formular kde vyplnis kde co vcetne duvodu proc zadas vydani jine...
assasin : v praze centrální pošta..... klasika "při výměně čelního skla jí natrhly" nebo "auto jsem prodal a ted mám jinou SPZ" ..... babám na poště je do toho prd proč jí měníš, máš jí celou a máš kontrolní utržek tak ti nemůžou nic ;-))
Radek : pošli maila s adresou popř. jestli chceš platbu na účet nebo dobírku ;-)
v případě zájmu ještě můžu sehnat další (nejedná se o obchodní inzerát) tak kdyby někdo chtěl tak stačí písnou mail, tady bych si toho možná nevšim ;-)
nismo: také bych měl asi zájem, stejná cena?

11.05.2011, 15:22 |
Alííí Nikdy jsem na poště neměnil, vygumuju číslo, napíšu nový, a to klidně 5x za rok. :-)
Nismo: Kolik jich máš?
Alíí : no zaprášilo se po nich nechutně rychle :) zbejvá jedna poslední :)
teda počítám midnite jako zájemce,když ne tak sou dvě volný ;-)
jeden kupec našel hezkej článek tak ho přikládám..... samozřejmě známky jsou nalepený na slídě přesně podle požadavků co maj na poště takže neni problém vyměnit a hologram taky vpoho ;-)
[ Link ]

11.05.2011, 16:41 |
Alííí N.P: Pokud máš jednu nebo dvě volný, beru je. Kdyžtak písni na email, dneska už jsem OFF

11.05.2011, 16:53 |
Pajk Taky bych 100% bral jednu. :)
Alíí : uvidíme do večera co vymyslí midnite podle toho bud jednu nebo dve pro tebe ;-)
Pajk : už "došly" ale měníme skla a dáváme tam nový tak když zas bude nějaká slepená tak neni problém a dám vědět ;-)

11.05.2011, 17:39 |
Pajk Určo dej! :) Díky.
Jestli je to tak lehké s výměnou tak ji beru :)

11.05.2011, 20:46 |
hoff Dobra akce:) take mam zajem o jednu pro sebe. . .pak klido platba na ucet

11.05.2011, 21:50 |
helix jestli ještě budou, tak bych taky jednu vzal ;-)
to je zájem to je hrozný :)
aktuálně : byly 4ks, já k tomu hodim ještě kvůli zájmu 2ks co mám na moje auta a až uděláme další okna tak si na svoje auta vemu takže mě to netíží.....
radek.613 : nakonec 2ks (dnes předáno)
peta34 : druhej nejrychlejší (na emailu) 1ks zaplatil na účet, zítra odesílám
Midnite : bere, č.ů. odesláno na mail, zítra odesílám
Alííí : dvě teda jsou volný tak pokud chceš obě tak si v právoplatnym pořadí, ale předpokládám že je vemeš takže další pořadí případně bude
Pajk
Schwaboid
Carlos
hoff
helix
france
nějaký skla se budou dělat ještě tenhle tejden takže ostatním bych dal vědět po víkendu kolik bude když bude ;-)
Kdyby náhodou, tak se stavím do řady :)
uvidíme co bude :) kdo chce at se klidně staví do řady ale nic neslibuju ;-))

11.05.2011, 23:31 |
Alííí Beru dva kusy, pošli na email číslo účtu, zítra platím. Díky. Obratem pošlu adresu.
kdyby byla nějaká volná tak jí beru:) ps: je tam něco vyplněnýho nebo stačí vepsat mojí SPZ?
Alíí : mail odeslán
Replay : napsaný je, někdy jen známka někdy jen kontrolní útržek někdy obojí.... pokud vyměníš na poště tak je to jedno jen musíš do obou vyplnit tu spz když to měníš samo ;-) ale i pokud jezdíš s jinou spz tak to neřešej
Známky odeslány
Alíí osobka v neděli v žebráku...
ostatním dám vědět když bude ;-)
Další 3ks
Pajk
Schwaboid
Carlos
píšu maily. pokud by někdo z nich třeba nechtěl tak písnu dalším lidem v pořadí..... pro ty co psaly na email tak dodržuju pořadí ať je to férový.
Midnite : od tebe stále nedorazily peníze, posílal si ? Písnu ti maila pro jistotu ;)

20.05.2011, 14:25 |
Alííí Když by ještě nějaká byla volná, beru (2 ks). Díky.

20.05.2011, 18:52 |
Mika i já si vemu jednu :-)
to už tady na každou další známku je tak 5 lidí :D
vedu pořadí takže když se na někoho dostane tak se to doví ;-))

21.05.2011, 10:18 |
Mika perfektní, budu čekat :-) v pořadí
Tak i ja bych prosil zaradit do poradniku :-)
nápodobně, ale s takovou se na mě dostane řada v roce 2012 :-D
jó , ale zase byl by to dobrej kšeft prodávat za 500 známky 2011 v roce 2012 ;-)))

23.05.2011, 20:31 |
helix Už se to ke mě blíží :) Mohl bych změnit případně počet na 2ks?

31.05.2011, 15:33 |
Pajk Díky moc Nismo, došla, kamarád je nadšen!!!

31.05.2011, 16:38 |
erix7 (K)
a ja si koupil 2ks ofiko po 1200 :(

31.05.2011, 16:38 |
erix7 (K) | Upraveno: 2011-05-31 16:39:10
mno mozna podporim spravu silnic a dalnic a bude to lepsi :)

02.06.2011, 21:30 |
Aegis NP: byla by ještě nějaká na prodej???
už jen poslední 3ks ted přibyly tak obepíšu pořadník ať to je fér....
vzhledem k tomu že už byl u někoho problém s platbou i poštou tak platba předem a pak pošta nějak doporučeně ;-)

02.06.2011, 22:49 |
Aegis zda se na mě dostane, tak podmínky beru !!

02.06.2011, 23:05 |
Lufas kdyby jeste byla tak se pridavam do fronty neni problem platba predem...

04.06.2011, 00:12 |
Alííí Nsimo, napiš novej pořadník, ať víme kde kdo jsme... :-) Dík.

05.06.2011, 11:57 |
Mika přesně tak :-)

05.06.2011, 12:21 |
Aegis Jinak já bych ji potřeboval už v pátek, kldině mohu hned poslat peníze na učet !! stačí se ozvat