Navštíveno 2413x

12.05.2011, 08:13 |
camron | Upraveno: 2011-05-12 08:18:19
Prodáme manželčina mazlíka, Opel Astra GTC 1.6, 77KW, r. v. 2007, najeto 72.000km, koupeno jako předváděcí vozidlo u autorizovaného prodejce Opel v ČR, auto skutečně ve špičkovém stavu (nikde nic nemlátí, nevrže, neskřípe, podvozkově perfektní, interiér netknutý, lak super) . Pravidelný servis u prodejce Opel, servisní knížka.
Výbava: digitální klimatizace, ESP, 8x airbag, navigace, el. okénka, elektrická vyhřívaná zrcátka, stmívatelné vnitřní zpětné zrcátko, parkovací asistent, multifunkční kožený volant, tempomat, dešťový senzor, zadní i přední světla do mlhy, 16" alu kola.
Pro auto bohužel nemáme z důvodu očekávání potomka další využití. Pro zájemce cena dohodou např. mailem nebo 777131807
mohu nabídnout 120 000,- Kč při platbě ihned a v hotovosti. V případě tvého zájmu mě kontaktuj :)

12.05.2011, 19:55 |
rebel | Upraveno: 2011-05-12 19:55:37
jaká je cena???

12.05.2011, 19:57 |
relax můžu cenu ? kliedně do mailu
PERFECT : co ted poslední dobou hulíš ? ;-)))) vždyky někam napíšeš něco v podobnym smyslu jako by se z tebe stával autobazarník :D

12.05.2011, 22:42 |
relax N.P: zkouší to :) jednou to vyjde a pak si namastí kapsu ;o)
na naetu jsem nasel cenu 229tisic :-)
2 nismo on P3RF3KT psal že dělá v bazaru

12.05.2011, 23:21 |
relax Huh, tak v tom případě přeju úspěšnej prodej a ani neni třeba zasílat nějaký ceny. Asi bychom se na ceně neshodli neb todle je dle mě trošku mimo :(

13.05.2011, 06:45 |
Only_One | Upraveno: 2011-05-13 06:46:11
Perfekt začíná bejt stejně votravnej jako ten týpek z bazose.. ten to má ale napsaný deleko slušnějc :-D

13.05.2011, 07:52 |
P3RF3KT | Upraveno: 2011-05-13 08:00:33
only: nevidel bych v tom zadnej problem, prodavaj se od 129,- tis. pokud by chtel prodat rychle tak dle me je 120,- tis adekvatni nabidka.
relax: bohuzel kdybych mel soukromej bazar tak bych si mozna namastil, takhle ja z toho mam temer hovno :(
nahoře si psal 120 000..... což je směšný
nevim proc, rikam ti ze od 128tis. pořídim

a dobře pokud se podivam presne po stejnem modelu poridim za 159tis. v černe barve, po prvnim majiteli a s 28tis. km

za 209tis. poridim o rok mladsi tj. 2008ku s 39tis. km. Mě je jedno zda to proda ci ne, nikoho do toho netlačim :) at si da cenu treba 500tis. jestli to nekomu udá
jinak my mame k prodeji tu samou akorat combi 1,7CDTI za 159tis. výkup byl za 130tis.

hele ty si tady upravuješ posty apk to nedává smysl :-D ve 13:08 si psal ze za to dáš 220...

13.05.2011, 08:47 |
relax 13.05.2011, 08:14 | P3RF3KT: nevidim moc společnejch znaků tědlech dvou aut ... cupé x combi, benzín x nafta, výbava jiná, dovoz x nové v čr .. myslim, že ti auta jsou docela jiný :) Navíc cupátek neni zdaleka tolik jako combiku, kterejch je všude plno a coupe už se tušim nový neprodávaj. A to cupe co jsi sem hodil je nesmysl - sám to víš ne nebo ne ? Čili já bych určitě nenaceňoval todle auto dle toho nejlevnějšího co najdeš na tipcaru ... celkově oceňovat auta podle toho za kolik jsou na interneru je dle mě nesmysl. Nevíš v jakym stavu auta jsou, jak dlouho se je prodejce snaží za ty prachy prodat atd.

13.05.2011, 20:50 |
camron | Upraveno: 2011-05-13 20:51:22
Vážení,
ten, kdo bude mít zájem, tak zavolá, poptá se, přijede se podívat, my se s ním dohodneme, samozřejmě i na ceně. To, co zde někteří předvádí, jsou jen ubohé tlachy o ničem.
2Perfekt:
jestli děláš do aut, tak toho nech a věnuj se třeba zahradnictví, protože jsi teď všechny bezpochyby přesvědčil o své erudovanosti...
nahodil sem par prikladu. Kupé se vseobecne nahovno prodavaj. Protoze kdo je chce? Pro 80% lidi auto k hovnu a nevyuzitelny. Nejvice jdou kombiky pak sedany. Coupe si koupy mladej clovek. Kolik mladejch lidi si muze dovolit auto za 200tis.? Moc ne. Pokud sezenu combi za 210tis. s polovicnima km, plnou historii a o rok mladsi. Nemuzes zaboha dostat 229tis. za coupe o rok starsi a s dvojnasobnejma km. Nebo ano muzes ale budes na to cekat treba i pul roku. Nakou chvili do aut delam, poucovat me uplne nemusis. Ikdyz tveho nazoru si cenim.

13.05.2011, 22:52 |
camron | Upraveno: 2011-05-13 22:52:39
Asi takto. Jsem si vědom toho, že kupé není auto pro každého. Nemyslím z hlediska dostupnosti, ale z hlediska využití. A proto si myslím, že mícháš hrušky z jablky. Combi si přeci koupí jinak smýšlející člověk, než člověk, co si koupí kupé. Nemusí to být zrovna mladý člověk. Nepochybuji o tom, že více obrátkové zboží jsou combi , sedany, hatchbacky, liftbacky, ale kupé své příznivce má taky. A jak jsem již napsal, cena je otázkou dohody obou stran.

13.05.2011, 23:08 |
relax P3RF3KT: Prodávám hlavně nový auta (ojetý jako takovej "vedlejšák") a třeba tedle měsíc si odemně koupili auto kluci s ročníkem narození 87 - auto za 240k a 85 auto za 215k. Oba platěj hotově ... Takže věř, že i mezi těmadle mladšíma ročníkama peníze jsou. Combiku, hb, lb atd je na trhu mraky, proto jsou ceny jaký jsou, protože cena je jedno z hlavních kriterií pro koupi. Chápu, že z pohledu bazarníka, kterýmu leží ve specifickym autě peníze je cupe nezajimavy, z pohldu camrona, kterej na prodej nespěchá a ví, že aut jako má on až zase tolik na trhu neni, je logický že si postaví cenu podle toho, že toho "zboží" je zkrátka míň a při koupi daleko víc rozhodujou i jiný aspekty.
Ja taky netvrdim ze za ty penize je to auto neprodejné. Záleží jen čistě na majiteli jakou cenu si stanoví ale zároven si také musí stanovit jak dlouho to auto chce prodávat a skombinovat si to tak aby cena byla prijatelna k adekvátní době prodeje vozu. Jinak ano mezi mladsima rocnikama taky penize jsou i já bych mezi ne velice rád patřil :)) Ale techto zákazníků je podstaně méně než ostatních.

14.05.2011, 11:28 |
ALESS Ku*va lidi jak to tady čtu, tak bych se joo rozmyslel, jestli tady dář příspěvek , či nikoli. Prodává auto ok, kdo má teoreticky zájem, tak komentujte, ale takhle prznit inzerát :-(
přesně tak sprzněnej inzerát
P3RF3KT: proč ty svý nabídky nepíšeš lidem radši na mail nebo nezavoláš?
S přihlédnutím k názoru více členů žádám o promazání OT a ponechání samotného inzerátu. Děkuji.
luke: psal jsem v prvnim prispevku at me kdyztak kontaktuje. Dále jsem jen odpovidal a branil se odpovedim ostatnich clenu. jsme na volnem diskuznim foru to je hold boj :)
Nová doba .. prodejce by měl kontaktovat potenciálního kupce .. nová doba. :D :D
120 tisic? No ty si se zblaznil!