Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > PRODANO

o Navštíveno 5067x o
o 14.05.2011, 10:52 | gizmi | Upraveno: 2018-02-28 08:32:16
Prodám spalovák od firmy Carson. Po koupi (koupen jako lehce pouzity starsi) jsem jej jen vyzkousel, motor naskocil, ale chtel postelovat. Motor jsem vycistil, koupil nove prevodove soukoli original Carson, koupil novou startovaci sadu s lahvi a naradim, novou pixlu Nitra a jelikoz stary starter se mi utrhl, tak i novy provazek (nemel jsem finance na rotostart). Puvodne byl v planu i jiny motor, ale nakonec jsem se k nicemu nedostal a modylek lezi doma 2 roky. Pneu slusne, šasí kovove a v TOP stavu, ramena bez poskozeni, olejove tlumice (nove naplnene), kastle jeta, ale nikde nepraskla. Zkratka super zaklad pro nekoho sikovneho. Dily na tento model jdou normalne sehnat u Carsonu, neni to zadny problem (prevodovku jsem bral v Praze u nich). Jinak model je osazen 2x servo. Schazi tedy jen set vysilacky (tu si nechavam na elektru - mam vicepametovou na vice modylku). Cena za komplet viz foto 1500,- Jinak jsem Plzenak, ale nebranim se poste (ikdyz musel bych to nejak sikovne zabalit a Nitro by me zustalo - to postou neklapne) Fotky: [ Link ]

o 15.05.2011, 19:46 | Jozzo
Stále k mání?
o 15.05.2011, 19:50 | gizmi
Jozzo: ted jsem se vratil z vyletu s zenou, takze jsem nikomu jeste neodepisoval = stale k mani ;)
o 15.05.2011, 19:53 | Jozzo
OK takže já to beru, peníze na účet,co chceš za poštu?

Jinak je vše funkční? Serva,diferáky...
o 15.05.2011, 20:01 | gizmi
Jozzo: kdyztak adresu na gizmi@post.cz, poslu obratem cislo uctu. Posta netusim co bude stat, je toho dost a neni to vahove lehoucke :) Kazdopadne pocitej ze neposlu NITRO, protoze jako chemie nelze poslat postou:( Co se tyce funkcnosti, poridil jsem jej jako funkcni, ale bez elektriky (vysilacky) a nez jsem to dal dohromady, tak jsem to nezkousel. Serva makaji, nikde nic zlomeneho neni, menil jsem to prevodove kolecko jak jsem psal a motor se nam po koupi podarilo nahodit, ale chtel postelovat. Pocital jsem stejnak ze koupim jiny a to silnejsi, takze jsem to neresil. chtel jsem pekny zaklad s tim ze si zbytek doskladam (jezdil jsem elektriku Xraye profi modylek takze zkusenosti jsou).. vic moc nejde rict, protoze diky okolnostem v soukromem zivote jsem se k dostaveni uz nedostal :( Jinak kupoval jsem do nej jeste novou svicku, takze ta je taky fungl.
o 15.05.2011, 20:11 | Jozzo
odepsáno :)
o 15.05.2011, 20:13 | gizmi
téééééž :)
o 15.05.2011, 20:21 | gizmi
PRODANO..
o 15.05.2011, 20:21 | Jozzo | Upraveno: 2011-05-15 20:22:04
koupeno : ))
o 24.05.2011, 09:27 | Jozzo
Kamaráde,to je trápení,motor celý zatuhlý,nádrž to samé,karburátor,to je epizoda sama sobě.
Namotávat pružinu jsem musel na 2x a stejně po hodině praskla,někde se vypařily šroubky na držák toho startéru a šroubky co drží motor.
Ale jinak zatím dobrý :-D
o 25.05.2011, 10:15 | gizmi
Jozzo: no z tohohle duvodu jsem chtel kupovat motor novy a mit zaruku a vetsi power :) Vlastne jsem tohle kupoval s myslenkou super zakladu, dokoupim prevod a novy motor a budu spokojeny. Jeste by to chtelo jak mi radil kamarad rotostart (to tahlo je fakt na nic). Kazdopadne fandim a drzim palce! Doufam ze bude nekomu delat radost kdyz ne me..
o 25.05.2011, 11:06 | Jozzo
A ten převod co byl k tomu v krabici v sáčku,to je co?

Jinak nejsem si jist,jestli by tenhle podvozek pobral více výkonu,už teď je to peklo na to, jak je ten motor vylítaný, a to nejsem na maximu ladění.Ovšem je pravda že dávám 16% nitro.
Rotostart je fajn,ale....
o 25.05.2011, 11:10 | gizmi
Jozzo: ten je puvodni :) Schazi mu 2 zuby tusim, uz jsem to tak koupil, proto jsem jel do Praglu do Carsonu a koupil nove (nandano)..

PS: takze uz lita? SUPEEEER! Nahod kdyztak nejake video kdyz budes mit cas, prosim prosim.. ;)
o 25.05.2011, 12:10 | Jozzo
Jasně,až došteluju úplně(což mám obavu,že to kvůli vůlím nebude úplně možno :-( ) tak natočím :)
o 23.06.2014, 08:20 | Jozzo
o 23.06.2014, 08:22 | Jozzo
s kastlí
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3094 sekund.