Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P:autoalarm Keetec TS818 (levně)

o Navštíveno 1257x o
o 14.05.2011, 23:37 | Woko_O
Zdravím.Prodám autoalarm s centrálním zamykáním Keetec TS 818.
Balení obsahuje: kabeláž,ovládací jednotku,sirénu,dvakrát kličenku dálkového ovládání,signalizační diodu,2 ks pětivodičových servomotorů,, 2 ks dvojvodičových servomotorů.Samozřejmostí je návod a schéma v CJ a SK jazyce. Akorát je nutný ozkoušet zda všechno funguje jak má.Zapojený sem to bohužel neměl,tak nemůžu říct. Cena je proto 500,- (+pošta). S tím,že pokud fungovat nebude stačí napsat a pošlete zpátky za stejnou cenu.Tím se vám peníze vrátí.
Jen nechci aby se mi to tady válelo.

o 15.05.2011, 00:33 | Kindlik
pošli mi kdyžtak foto na kindlik@seznam.cz kde bude vidět jak vypadají ty DO ovladače a pokud to půjde namontovat na stávající centrální zamykání tak bych ho určitě vzal. Díky
o 15.05.2011, 11:44 | filip146
woko-beru kolik s poštou? prachy na účet.
o 15.05.2011, 12:26 | bafis
Kdysi jsem podobny nestesti koupil na aukru....dopadlo to tak, ze jsem musel na aute rozbit kamenem okno, po tom co samovolne zajel central a nechal me stat v mikine v -10 cca 100 km od baraku...klice mobil doklady bunda samozrejme v aute :-)
o 15.05.2011, 12:44 | Woko_O | Upraveno: 2011-05-15 12:47:57
bafis: proto asi bude lepší když ten dotyčnej po zapojení zůstane sedět v autě,nebo si alespoň nechá otevřený oknýnko.Za tohle bohužel ručit nemůžu.

Kindlik:jestli to jde zapojit na stávající centrální zamykaní vážně nevim.Možná že jo možná že ne.Já sem si to koupil ale v autě sem to nikdy neměl.Jen sem to měl na napětí a vim že když se zmáčkne ovladač tak v jednotce cvakaj relátka.Ovšem jestli to má dělat to co má,tak to nevím.Proto to prodávám za tak nízkou cenu a ještě s tím že pokud to nebude fungovat vratím peníze nebo pokud si to bude chtít kupec opravit tak pošlu peníze na opravu.Samozřejmě nepřesahující cenu za kterou jsem to prodal.Jediný co se může uvnitř podělat je právě jedno z těch dvou relátek.A ceny relátek snad nejsou tak hrozný :)

filip:máš mail :)
o 15.05.2011, 13:55 | filip146
dalo by se říct že prodáno...
o 15.05.2011, 22:43 | Kindlik
tak asi nic když už jste si to dohodli
o 16.05.2011, 19:38 | Woko_O
Filip byl rychlejší..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3067 sekund.