Navštíveno 1949x

Zdarek mam tu autiko ktery uz cca 4 roky nejelo (Spojka KO a tlumice taky). Netusim zda je jeste nejak pojizdej nebo neni. Ale pokud by nekdo potreboval nahradni dily nebo si ho nejlepe odvezt cele tak je k dispozici. Auto je v depozitu.
Nissan Sunny 1.4 Benzin, Sedan, vizuelni stav nic moc, motor do posledni chvile jel ale pak odesla spojka a uz to jen stoji na miste.
Foto muzu dodat pokud by byl zajem.
Osobni odber kdykoliv, Vlašim
Ale specha to ;-)
no to je zase inzerat jak noha... sunny se delal stejne jenom cca 20 let, takze jsou jistojiste vsechny stejny... kuwa aspon rok vyroby...

30.05.2011, 22:07 |
empi Potřeboval bych na N14ku zadní Levý trojuhelník, říkáš že to je nissan tak by tam měl být. Pokud by byl, navrhuji 300,- + doprava?
Jaj, nejak sem si to neuvedomil :D
Je to 93 nebo 94 rok, kastle je po odreni na leve strane opravena ale neprestrikana takze je trosku barevnej. Jak rikam kdyz nekdo bude mit zajem o nej na ND tak mu ho dojdu vyfotit. Ale netusim zda nekdo takovy auto jeste provozuje no xD Ale jestli ho nekdo chce opravit tak to bude nejaka koruna no.
ilustracni foto:

30.05.2011, 22:16 |
empi Co to okýnko? ... To by mne stačilo, nebo je v elektrice? Akorát že my máme doma 1.6GLX ... Někdo nám ho chtěl ukrást :D Nechápu to!

30.05.2011, 22:21 |
Sleepz | Upraveno: 2011-05-30 22:21:25
empi: Kdyz ti bude pasovat tak ti ho za 300 + posta poslu ;-) Jen by to spis chtelo nejaky rozmery at ti to zmerim aby tam pasovalo. Nebo nevim zda sou univerzalni do vsech motorizaci.
edit: jo a je to s klickama

30.05.2011, 22:22 |
empi | Upraveno: 2011-05-30 22:27:08
Hele, jedna se o sedana, tak by mělo. Já ti cca nejak to okno +/- změřím zítra odpolko až se vrátím dom a napíšu. Prozatím díky
/Edit: Spodni plast kolem volantu mas OK? Co za něj? Jsem si uvedomil že ten umělec urval i ten plast dole :) ... Mozna jeste neco vic, popr napisu.
empi: kouknu na to zitra ;-) nemam tucha moc kolem nej nechodim :D
empi: tak sem na to koukal a interier je v pohode, i okno vypada dobre. Takze si napis co chces a ja ti to demontuju ;-)

01.06.2011, 22:27 |
empi interier, kdyby byl jenom ten plast kolem volantu, navrhni cenu. ale okynko urcite. akorat jestli by bylo mozne to poslat az tak po 13.6. kdy bude vyplata :)

01.06.2011, 22:29 |
empi Ted koukam na popis :D provozuje se, jako pracant ... spojka v pi*, motor obcas pouze 3valec, oblozeni prevodovky :D no pouze na garaz/k babce a zpatky .. preci jenom 13/100 na 1.6 je dosti :D
sorry za ot
empi: tak je 13.6. chces teda jen ten trojuhelnik nebo i neco dalsiho? pripadne mi posli na mail co vsechno chces.
Jinak UP :)
Mohl by jsi vyfotit lépe to křídlo? Případně kolik by jsi za něj chtěl?
dr MARTINS: sry psal jsem ze to je ilustracni foto, ja kridlo nemam ;-) ale pokud budes chtit jakykoliv dil tak za levno prodam, potrebuju se ho co nejdriv zbavit uz tu kazdej druhej nadava at s tim neco udelam...
To je škoda. Já právě shánim jen to křídlo :-(
UP, bez okénka (levý zadní trojuhelník).
Prodám i po dílech! Např interiér atd...
UP :-) Ceny dohodou! ps: levně
UP: odvoz možný ihned!
ps: pořebuju se ho do zimy zbavit
UP!
jakékoliv ND! Klidně i větší části vozu, levně!