Navštíveno 881x

Vcera jsem od kamarada koupil NAS ale nejak to nesplnuje me pozadavky a neutahne mi to jednu aplikaci takze musi do sveta :-( Byl pusteny parkrat kdyz kamarad potreboval nekomu nasdilet nejake dokumenty. Zda se mi i vcelku tichy. V cene je 500 GB SATA. Cenan oveho ted zacina na 1650 a ja pridam i 500disk takze cena 1800

31.05.2011, 09:01 |
Ravo Zajímalo by mě co za aplikaci to neutáhlo. Mám ho doma a netvrdím že je jeden z nerychlejších, ale např. to používám jako zdroj dat pro 3 multimedial. přehravače přes síť a jede to v pohodě. I FullHD obsah přehraje bez problémů.
Kopírování pravda není úplně nejrychlejší, když chci udělat image celýho 1T disku, ale pokud tam povolíš JumboFrame a připojíš to přes gigabitový switch (s podporou jumbo frame), tak se to už celkem dá
myslím že za tu cenu za kteoru to nabízíš je to good a pro nenáročného uživatele co denně nepřehazuje terra dat bude dostačující.
potreboval jsem kazdy den tahat vetsi soubory z ftp a nahravat na jine ftp a nic moc :-D takze jsem se rozhodl pro profireseni
Můžeš mi ho bloknout do večera? díky
jasny...... sice jsi treti v poradi ale dalsi dva se rozhodnou zitra
1500 A TO UZ JE CENA VICE NEZ PEKNA