Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P:štěňata jezevčíka

o Navštíveno 1774x o
o 01.06.2011, 21:58 | kordobacek
kdyby náhodou někdo sháněl:nádherná,čistokrevná štěňata dlouhosrstého,trpasličího jezevčíka,bez PP, rodiče s PP,jsou oba k vidění.máme dvě fenky a dva kluky.cena:3000kč.odběr možný ihned

foto k příspěvku  od kordobacek

o 01.06.2011, 21:59 | kordobacek

o 01.06.2011, 22:00 | madmaik
kuk :) hezky...
o 01.06.2011, 22:06 | Knightey-
Vypadaji pekne :)
o 01.06.2011, 23:05 | bafis
myslel jsem ze stenata jezevcu apd. se neprodavaj, ale darujou, pač jich jsou mraky....
o 02.06.2011, 01:27 | cuir
bafis: no ono taky ten malej jezevcik po porodu neco stoji...to neni jen tak hop na kravu a je tele. Takze prodejze zcela logicky chce aby se mu aspon nejaka mensi cast nakladu co do stenete vlozil vratila s prodejem.
Zadarmo se davaji voresi a podobne mixy kamene s cihlou.
o 02.06.2011, 08:19 | kordobacek
asi jako Cuir.taky není jezevčík jako zevevčík.zadarmo je určitě dávat nebudu :) štěňata máme pravidelně a nikdo nikdy neřešil cenu.pokud někdo chce tak koupí,pokud nechce tak neřeší.nebudu rozepisovat co kolik stojí,ale jestli si někdo myslí,že štěně nic nepotřebuje a nestojí,tak to fakt stojí.když dává někdo zadarmo,tak asi ví proč.dostaneš štěně a pak čekáš co z toho vyroste :)
o 02.06.2011, 08:31 | bafis
jen vim ze se tyhle "obycejny" rasy vzdy rozdavali...jo a je jasny ze stene neco stoji, ale to snad i stene poulicni smese, ne ?? Mame doma yorkshira, to je takova moda ted a ten stal 5000, tak me zarazilo ze jezevcik by mel stat trojku....nic ve zlim
o 02.06.2011, 09:43 | FSAL
bafis: yorkshir byl v mode pred dvaceti lety, ted je to jen obyc maly blby kabelkovy plemeno, ktery je rado, ze rozumi zakladnim povelum :P
o 02.06.2011, 10:16 | Sigi
FSAL: Jorky by jsem takle neschazoval, protože je to pořád teriér. Než jsem si pořídil RTW, tak jsem to trochu cvičil a je to v pohodě. Druhá stránka věci je, že to vypadá divně. Jednou jsme se byli proběhnout po výstavě a ten načesanej jork vypadá na kladině trochu divně. :)
bafis: Já mám teďko štěńata RTW a taky bez PP. Oba rodiče mají PP a za nakrytí tímto psem: [ Link ] jsem dal několik tisíc. Ultrazvuky a další vyšetření něco stojí - to u té pouliční směsky asi platit nebudeš. Sigi
o 02.06.2011, 11:33 | Šestikule
kordobacek: můžeš mi prosím na mail poslat fotku rodičů, nebo případně jen mamky, kterou počítám máte vy. Díky.
o 02.06.2011, 12:04 | rebel
=pánové jděte si koupit psa do zverimexu do francie tam jsou teprve ceny za trojku tak možná potkana.
A když někdo napíše 3000 tak chce 3000
o 02.06.2011, 12:29 | Lichka
Taky se tou cenou zaručí, že to nedostane do ruk nějaký imbecil co to chce sežrat. Není to zadarmo platit veterináře, spešl žrádlo atd.
o 02.06.2011, 12:46 | Luke_288
oni se někdy nějaký štěňata s papírovýma rodičema rozdávali zadarmo? a obyčejný rasy? oni se psi dělí na obyčejný a neobyčejný? podle čeho se to pozná? proti "obyčejnýmu" jezevcovi se uvede příklad "neobyčejnýho" yorkšíra? :))

chápu, že jsou plemena, kterých je málo, že jsou různě šlechtěný druhy, ale jako že by se štěně s papírovýma rodičema, kde je jakás takás "záruka" nějakých povahových vlastností mělo dávat zadarmo, protože je to podle někoho obyčejný plemeno- nesouhlasim.
o 02.06.2011, 13:09 | kordobacek
je to tak jak píšete,cena je cena,psa kterého dám zadarmo,tak končí bud na na talýři,nebo v ůtulku atd.to je jedna věc,druhá je,že pokud někdo chce psa,tak chce aby to aspoń byla taková rasa.ti co slevují z ceny tak asi ví proč a když napíšu jezevčík,tak to opravdu je jezevčík a taky to jezevčíkem zůstane.rodiče jsou oba takový jací mají být a PP to zaručuje.samozřejmě kdo chce může si i průkazy zkontrolovat s tetováním atd.stěňat už bylo hodně a každý byl spokojen.některé šli i do Belgie atd.v ceně je jěště očkování,odčervení,prohlídky atd.to taky není zadarmo.a srovnávat jezevčíka s yorkšírem je ůplně mimo.

šestikule:fotky nejsou problém,vyfotím oba a pošlu,jen nevím jestli dnes nebo až zitra,mám oba doma :D,takže není problém
o 02.06.2011, 14:58 | Luboš1 | Upraveno: 2011-06-02 15:00:50
bafis: narodili se mi maltezacci a fenka tyden po porodu zemrela, ani se jich neujala,,takze ja jsem se o stenata staral 8 tydnu nonstop...to znamena,krmeni,nasirovani,a myti......krmeni kazde 3 hodiny a trvalo celkove neco malo pres hodinu.... stenata byli 4 vsechny prezili a zvladli to.jsou bez papiru a normalnbe se maltezacek prodava za 6 tis bez papiru a ja je prodal za 12 bez papiru......proste vsechno ke vsemu a hlavne ta prace s tim, reknu ti horsi nez mimco......jinak si musis zapocita ockovani,odcerveni, cisarsky rez, 4x ultrazvik spesl granulky a sunar a dalsi potreby co k tomu potrebujes....a hned ti naskace dost tisic.....to neni jako u auta ze vymenis komplet brzdy a nejak picovinky a cena se ti nezvysi ....a hlavne kdo chce tak kazde plemeno oceni....
o 03.06.2011, 09:59 | Bucci
jezevec za 3k je naprosto normální a férová cena,
kolega kupoval yorka za 3,5k (má 2) - já bych to nechtěl, páč bych to zašláp

pořídil jsem k baráku hlídací kočku (napůl mainskej míval) - kdo viděl ví :-)
o 05.06.2011, 22:30 | kordobacek
otec :)

o 05.06.2011, 22:31 | kordobacek
ještě jednou on :)

o 05.06.2011, 22:32 | kordobacek
matka.moc se ji fotit nechtělo :D

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.306 sekund.