Navštíveno 1774x

kdyby náhodou někdo sháněl:nádherná,čistokrevná štěňata dlouhosrstého,trpasličího jezevčíka,bez PP, rodiče s PP,jsou oba k vidění.máme dvě fenky a dva kluky.cena:3000kč.odběr možný ihned

01.06.2011, 23:05 |
bafis myslel jsem ze stenata jezevcu apd. se neprodavaj, ale darujou, pač jich jsou mraky....

02.06.2011, 01:27 |
cuir bafis: no ono taky ten malej jezevcik po porodu neco stoji...to neni jen tak hop na kravu a je tele. Takze prodejze zcela logicky chce aby se mu aspon nejaka mensi cast nakladu co do stenete vlozil vratila s prodejem.
Zadarmo se davaji voresi a podobne mixy kamene s cihlou.
asi jako Cuir.taky není jezevčík jako zevevčík.zadarmo je určitě dávat nebudu :) štěňata máme pravidelně a nikdo nikdy neřešil cenu.pokud někdo chce tak koupí,pokud nechce tak neřeší.nebudu rozepisovat co kolik stojí,ale jestli si někdo myslí,že štěně nic nepotřebuje a nestojí,tak to fakt stojí.když dává někdo zadarmo,tak asi ví proč.dostaneš štěně a pak čekáš co z toho vyroste :)

02.06.2011, 08:31 |
bafis jen vim ze se tyhle "obycejny" rasy vzdy rozdavali...jo a je jasny ze stene neco stoji, ale to snad i stene poulicni smese, ne ?? Mame doma yorkshira, to je takova moda ted a ten stal 5000, tak me zarazilo ze jezevcik by mel stat trojku....nic ve zlim

02.06.2011, 09:43 |
FSAL bafis: yorkshir byl v mode pred dvaceti lety, ted je to jen obyc maly blby kabelkovy plemeno, ktery je rado, ze rozumi zakladnim povelum :P

02.06.2011, 10:16 |
Sigi FSAL: Jorky by jsem takle neschazoval, protože je to pořád teriér. Než jsem si pořídil RTW, tak jsem to trochu cvičil a je to v pohodě. Druhá stránka věci je, že to vypadá divně. Jednou jsme se byli proběhnout po výstavě a ten načesanej jork vypadá na kladině trochu divně. :)
bafis: Já mám teďko štěńata RTW a taky bez PP. Oba rodiče mají PP a za nakrytí tímto psem:
[ Link ] jsem dal několik tisíc. Ultrazvuky a další vyšetření něco stojí - to u té pouliční směsky asi platit nebudeš. Sigi
kordobacek: můžeš mi prosím na mail poslat fotku rodičů, nebo případně jen mamky, kterou počítám máte vy. Díky.

02.06.2011, 12:04 |
rebel =pánové jděte si koupit psa do zverimexu do francie tam jsou teprve ceny za trojku tak možná potkana.
A když někdo napíše 3000 tak chce 3000
Taky se tou cenou zaručí, že to nedostane do ruk nějaký imbecil co to chce sežrat. Není to zadarmo platit veterináře, spešl žrádlo atd.
oni se někdy nějaký štěňata s papírovýma rodičema rozdávali zadarmo? a obyčejný rasy? oni se psi dělí na obyčejný a neobyčejný? podle čeho se to pozná? proti "obyčejnýmu" jezevcovi se uvede příklad "neobyčejnýho" yorkšíra? :))
chápu, že jsou plemena, kterých je málo, že jsou různě šlechtěný druhy, ale jako že by se štěně s papírovýma rodičema, kde je jakás takás "záruka" nějakých povahových vlastností mělo dávat zadarmo, protože je to podle někoho obyčejný plemeno- nesouhlasim.
je to tak jak píšete,cena je cena,psa kterého dám zadarmo,tak končí bud na na talýři,nebo v ůtulku atd.to je jedna věc,druhá je,že pokud někdo chce psa,tak chce aby to aspoń byla taková rasa.ti co slevují z ceny tak asi ví proč a když napíšu jezevčík,tak to opravdu je jezevčík a taky to jezevčíkem zůstane.rodiče jsou oba takový jací mají být a PP to zaručuje.samozřejmě kdo chce může si i průkazy zkontrolovat s tetováním atd.stěňat už bylo hodně a každý byl spokojen.některé šli i do Belgie atd.v ceně je jěště očkování,odčervení,prohlídky atd.to taky není zadarmo.a srovnávat jezevčíka s yorkšírem je ůplně mimo.
šestikule:fotky nejsou problém,vyfotím oba a pošlu,jen nevím jestli dnes nebo až zitra,mám oba doma :D,takže není problém

02.06.2011, 14:58 |
Luboš1 | Upraveno: 2011-06-02 15:00:50
bafis: narodili se mi maltezacci a fenka tyden po porodu zemrela, ani se jich neujala,,takze ja jsem se o stenata staral 8 tydnu nonstop...to znamena,krmeni,nasirovani,a myti......krmeni kazde 3 hodiny a trvalo celkove neco malo pres hodinu.... stenata byli 4 vsechny prezili a zvladli to.jsou bez papiru a normalnbe se maltezacek prodava za 6 tis bez papiru a ja je prodal za 12 bez papiru......proste vsechno ke vsemu a hlavne ta prace s tim, reknu ti horsi nez mimco......jinak si musis zapocita ockovani,odcerveni, cisarsky rez, 4x ultrazvik spesl granulky a sunar a dalsi potreby co k tomu potrebujes....a hned ti naskace dost tisic.....to neni jako u auta ze vymenis komplet brzdy a nejak picovinky a cena se ti nezvysi ....a hlavne kdo chce tak kazde plemeno oceni....

03.06.2011, 09:59 |
Bucci jezevec za 3k je naprosto normální a férová cena,
kolega kupoval yorka za 3,5k (má 2) - já bych to nechtěl, páč bych to zašláp
pořídil jsem k baráku hlídací kočku (napůl mainskej míval) - kdo viděl ví :-)
otec :)

ještě jednou on :)

matka.moc se ji fotit nechtělo :D