Navštíveno 1991x

Prodám skůtr RHON LH 50QT od autokelly. rv. 6/2010 a má najeto 400km. Nevyužiju ho a jen překáží.
Je odblokovaný že jede víc jak 50 :D
Jsem první majitel a je ještě v záruce.
Foto jsem našel na netu ale je to přesně ten samej.
Cena spíše o dohodě - nevím kolik je tak reálná prodejní cena. Zkuste něco navrhnout
Praha
775 940 442

04.06.2011, 18:54 |
Nora 3 tis?
děkuju za nabídku
teď sem na to koukal a za tuhle cenu sem našel jen nepojízdného bouraného na předek, tak si myslím že to má větší cenu. Max koupím plachtu a bude parkovat venku ať je v garáži místo a časem se to někde použije :D
Šéfe, tak napiš cenu, to bude nejlepší.
O_O to je nabídka nebo reál cena ? :) pokud jo tak za tu cenu bych nepřemejšlel a zbavoval se toho hned..... my ho po roce prodávání udaly za 7k najeto 1km a ještě máme jednoho s kterym budem jezdit pro díly :) toho od benexu jsme prodaly za 15k ale to je jiná kvalita :)
Zrovna dneska jsem na nej cucel a ono to je z kelly :D Dobry prodej preju ;)

05.06.2011, 01:25 |
Rudi na to stačí Bčko, resp. do 45 konstrukční?
za 12to v pohode prodas :-),klidne za 15,dej to na motoinzerci
Rudi: ano, je to v TP do 45kmh, takže stačí B
ok, to naházím na inzerci za 12tis a uvidíme jak to dopadne no :) a stačí na to opravdu B
Já bych to vzal pro přítelku. 10K je nabídka
já mám tento skutr,jen trošku jinčí a na rovince to jede podle gps 75 z kopce 80,stačí si s tim trochu pohrát a jezdí t bezvadne,do mesta ideál.hlavne to chce mit zaručák,ptž občas tam je nějákej problem.

05.06.2011, 12:20 |
cuir kamaradovi najel tenhle skutr 4km a vysypal se mu motor :D kvalita mluvi za vse... Takze mu to ted stoji pred dilnou a nejezdi to.
já na tom najel těch cca 400km a v pohodě. Nikdy mě nikde nenechal a 60km/h to se mnou jede (95kg). Nevím čeho se bát. Když se to posere tak je na to záruka.
O_O děkuju za nabídku. To už mi příjde zajmavější :)
Kolega z práce se na to chce ještě podívat, tak by byl k prodeji ve středu-čtvrtek. Tel tam na mě máš tak se kdyžtak ozvi.
ok kdyžtak dej vedět. Moje slečna to vybírá podle barvy a tohle je prostě žluté! :-D a je hlavní parametr :-D