Navštíveno 1452x

prodám psp super stav. je flashnutý takže hrajete stažené hry z netu.
cena 3200,-

jak je to kdyz bych chtel hrat proti nekomu stejnou hru? musisme mit tu hru oba? Bavi se to spolu po wifi ? nebo kabel? nebo jak?
michal - nektery hry funguji tak ze staci mit jednu kopii, druhe psp si natahne z prvniho po WiFi par Mb a muzete hrat. Nektere hry to nepodporuji a kazdy musi mit svou kopii, je to hra od hry. Da se hrat takhle normalne i hra z memory karty (vlastni zkusenost). Kdyz chces hrat proti nekomu, jede to po WiFi.
Spis by prodavajici mel asi doplnit verzi Software. Nektere hry vyzaduji novejsi soft a mam ten pocit ze pro updatu firmware pak uz cteni her z memory karty nefunguje. Nicmene, dneska uz treba JRC ma psp hry za uplne smesny castky. am jsem mel flashnuty PSP, ted mam novy s normalnim FW a hry si kupuju. Zas tolik tech her co za to stoji neni a neni problem v JRC dostat hry v akci 2+1 zdarma, nebo klidne za 150,- origo.
Bracha si bude kupovat novy psp, tak sem si rikal ze mit dve by mohla byt vetsi zabava, ale abychom pak neskoncili ze budeme mit sice stejny hry ale nepujde to spojit ;-) tak me to zajima co a jak ;-) takze diky za vysvetleni.
Spojit to pujde urcite. Ale jak rikam, nektery hry budou vyzadovat nejnovejsi FW, myslim treba ze jsem to musel updatovat kvuli nejake, nevim uz jake. Tusim to byl God Of War.
je tam tenhle firmware. přes wifi normálně jde hrát. mimojiné mohu nahrát kdyžtak tak 150 GB her.

jdou na něm uplně všechny hry. nepotkal jsem jedinou která by nešla.

21.06.2011, 14:31 |
Flash jendoslaf : to nemáš pravdu,hry které chtějí FW6.30 si nepustíš a 5.50 prometeus je celkem stará flaska.
já mam 6.30 PRO-B a v pohodě
K tomu hraní po bT. tak to funguje do max 5metrů a nepouští se wifi!
psp se najdou normálně a pak hrajete nic víc.
Dělal jsem flashování proto flash :)
flashnu GO
3004 cokoliv
tak mi řekni jedinou hru kterou nepustím? zatím jsem pustil všechny. :o)
zkus "God Of War ghost of Sparta"
normálně spartu i olympus jsem na tom hrál. mám 170Gb her a všechny jdou. i nejnovější.
taky se zapojim ...prometeus3 je celkem nový a zvládne hodně ale hry které chtějí 6.30 určitě nepustíš...najdi si hry na fw6.30 a tutově nepujdou.
Taky by bylo dobrý napsat jestli je to 2004 nebo 3004
hádat se nebudu. co mám ,jsem spustil. je to 2004.
[ Link ]

27.06.2011, 01:31 |
Flash aha 2004 to mam taky a i 3004ku a go zkoušim pro-B a to fakt chodí na všem a umí to i hry na PS1 to už prometeus neumí on neumí emulace...
Držim palce s prodejem

27.06.2011, 01:39 |
Flash taky sem to zkoušel dát na aukro ale oni mi to zrušily ten flash je zakázanej :(
třeba ti to zaseknou 5min před koncem