Navštíveno 1232x

Prodám byt 3+1 s lodzii a sklepem,v OV,Praha-chodov
vice info z linku
[ Link ] kontakt preseme :)
OT: "chtěla jsem se zeptat, jestli máte sklep, máte sklep?" :-DDD

20.06.2011, 22:16 |
dolph ty kráááso to je darda.. za tohle u nás mám barák (baráček) i s pozemkem :)
sorry OT
jj je to tak,ja rikam porad,bydlet jinde tak si koupim cely patro :) a to tohle este neni nejdrazsi.
První patro nic moc, tam by se mi nelibilo,ale cenovka neni spatná :) Drzim palce at se rychle a dobre prodá :)
Já si zase myslím, že za přízemí je to přepálený... Přízemí a poslední patro prostě nebrat ;-)
za tyhle ceny se prodávaj v novostavbách garsonky. cena víc než OK.

21.06.2011, 13:08 |
mrazik | Upraveno: 2011-06-21 13:09:40
Ja mel prizemi a nemenil bych. Problemy s vytahem jsem neresil, stehovani pohoda, balkon nechal zasklit, problem s tlakem teple vody nebo topenim nebyl, pac jsme byl vzdy mezi prvnima na rade a zvlaste tepla voda tekla hned.
dolph za tohle u nas koupis maximalne pozemek.
ja vim ze prizemi neni nejlepsi,ale presne jak pise mrazik,balkon nechat zasklit a pohoda,ja tam bydlel rad :) a za celejch vic nez 20 let nas vykradli jednou :) jinak dnes se necekane prijdou podivat vietnamci.
Taky se mi cena nezdá nijak přemršťená. Já mám parametrama velmi podobnej byt, jen o pár metrů větší a ve třetim patře a rozhodně bych ho nechtěl prodávat pod 2,8. Taky už pokukuju po nějakym baráčku kousek pod Prahou :o) Přeju rychlej a dobrej prodej.
u nás by za to nebyla ani garsonka...u nás bys za to koupil celé centrum města :-)
sem rad ze jsou vsude tak drahy reality,fakt sem rad ze sem prazak :D
madmaik: neber to zle,spiš jako inspiraci ale já když sháněl byt tak po první dvou bytech kde jsem se byl podívat a kde v inzerátu nebyla jediná fotka interiéru už jsem na žádné další ani nekoukal... Takže pokud to není nějaký extra problém tam udělat pár fotek v každém pokoji a hodit to k inzerátu tak bych ti to určitě v rámci urychlení prodeje doporučoval. (i když o ceně si myslím taky svoje,ale to je vedlejší)
ja vim ja bych se taky na to nejel ani podivat,kdyz tam nejsou fotky.fotky jsou udelany,clovek co to zadava je ma,nevim proc tam nejsou :/