Navštíveno 906x

03.07.2011, 18:13 |
loom koupim HTC desire popripade HTC desire HD. dik za nabidky

03.07.2011, 18:41 |
loom Je to lepsi nez ten desire ? :-)

03.07.2011, 18:44 |
loom jinak se trochu rozepis mozna by sme se domluvili jak je starej kde kupovanej zaruka ano ci ne. Proc ho prodavas atd...

03.07.2011, 19:31 |
Bucci loom: nexus je stejnej po HW stránce jako Desire, jen má manuální roller a sw tlačítka a tušim, že má o 128 MB menší ram
btw: za 5500,- mam Desire na prodej, kdyžtak mě kontaktuj na kontaktu pod nickem
... je bez krabice, jen s kabelem k pc (nabíječku ale doženu), komplet funkční a bezproblémový, je rootnutej a je na něm GingerBread romka, brando folie na displayi, display jako nový, tělo desire nese známky 2 pádů
jedina vec co ma desire lepsi je tam pamet, ma 576mb kvuli nadstavbe systemu htc sense. Nexus ma 521mb.
Jinak je ale myslim nexus lepsi, neni to zadna tuctovka jak desire, je o neco tensi, ma lepsi display, kdyz si pridelas telefony k sobe, hodis tam stejne pozadi, tak na nexusu jsou ohodne lepsi barvy, cerna je cerna.. sensorove tlacitka jsou peknejsi, i kdyz nejsou tak stoprocentni jako hw tlacitka. ale clovek si na ne zvykne bezprolemu. prodávám ho protoze chcu nexuse s, jedina slabina o nexusu znama je powerbuton, ten ale bezproblemu vymeni v servise (uz i u nas) bezplatne...
muj nexus ale zatim nikdy problem nemel.
krabici k nemu nemam ale jinak vse jak ma byt, telefon, nabijecka, usb kabel, usb stojanek, silikonove pouzdro, obyc kozenkove pouzdro, sluchtka, 8gb karta, a to je asi tak vse.
Ahoj, budu možná za týden prodávat svoje HTC Desire. Mám kompletní balení, je to česká distribuce, kupováno v Setosu, přiložím samozřejmě záruční list a fakturu. Je to ještě rok v záruce. Po celou dobu byl v silikonovém obalu a na displeji je hned od prvního dne folie. Telefon nikdy nespadl a jak by řekl Zdeny, telefon je v 1A topstavu. Cena by byla 5.550,- ale záleží, jestli si ho neveme někdo v rodině...

03.07.2011, 21:52 |
loom Mohu poprosit o foto do mejlu? brkovec@seznam.cz
Bucci,LastEd,Octávák
diky
Já ti to snad ani fotit nebudu... Je to prostě Desiré bez jediného škrábance.

04.07.2011, 09:56 |
Bucci pošlu během dne
ad. display... pokud má někdo ještě Amoled verzi Desire, je display totožný s nexusem
jak to vlastne dopadlo?:)

07.07.2011, 08:34 |
Bucci hehehe, na fotku sem zapomněl...
U mě pravděpodobně pasé, na 99% si ho veme táta...