Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K:malý zesik aby to utáhlo 50w dobré čisté hudby

o Navštíveno 1182x o
o 05.07.2011, 23:38 | Flash
v práci se o noční nudíme a tak sem chtěl trochu hudby jenže ty zesiky co mám se mi nevejdou do baťohu takže .... pokud by někdo měl něco jako s komba nebo malou věž taky beru ale cena rozumná je to jen do práce a velký věci se špatně schovávají do skřínky ...ideál s komba nebo nějaký domádo...
foto a cenu sem nebo do meilu :)
nebo doporučení
díky

o 05.07.2011, 23:49 | Bolthorn
kaviárové tousty...
o 06.07.2011, 01:26 | Flash
mysĺel sem aby to hrálo 3pásma a ne jen sub nebo basy asi tak

Bolthorn: to nepotřebuju spíš něco na to hraní :-D
o 06.07.2011, 10:31 | Flash
nemáte někdo?
o 06.07.2011, 11:05 | endru.ondra
Nebylo by lepší sehnat si nějaký repráky a hnát to přez mobil nebo koupit nějakýho kazetáka jezevčíka :)
o 06.07.2011, 11:21 | Flash | Upraveno: 2011-07-06 11:25:44
endru.ondra: to už bylo řešení ale nebylo to slyšet víš protože je tam hluk jak v pekle...měl sem tam tohle Philips F4225 jenže to je velký a nevešlo se mi to do skříňky a už mi ho tam málem ukradli...proto shánim malýho neřáda s podobnym výkonem třeba aktiv..

aby si byl v obraze zak to je jako když pustíš 10 vysavačů na plno a tam by magiš zanik..taky sem to hnal přes mcfun a počítačovej zdroj jenže kdo to má pořád zapojovat :( ...sluchátka už mě omrzeli protože sem jich pár přeškubnul a navíc jsme tam 4 tak by sme chtěli poslouchat jenže pak končí směna a nemám to pořádně kam dát asi tak
o 06.07.2011, 11:56 | rover (WoodTech)
Ty tu trávu a stromy sekáš i v noci ? :-DDDDDDDDDDD
o 06.07.2011, 15:58 | Flash
Rover- ne to je vedlejsak ale sekam i večer ale musíš si to dohodnout ze sousedama :-)
jinak makam ve fabrice jako strojní tiskař
o 07.07.2011, 14:24 | Flash
kluci narazil sem na tohle...bude to hrát?
[ Link ]

nebo mě napadlo tohle

[ Link ]

jen by mě zajímalo jak by to hrálo a jestli by to přehrálo ty mašiny...asi to budou sračky ale slyšel sem dom.kino a bylo to pěkný celkem hlasitý

o 07.07.2011, 16:31 | Bolthorn
Nebo tohle [ Link ]
do báglu se to sice nevejde, ale když to naložíš na tragač tak super...
o 08.07.2011, 17:16 | Ráca-WRC-
to už je na posrání ale fakt jeden mu něco nechce prodat a ostatní si z něho dělaj prdel to už je na hlavu postavený!
o 08.07.2011, 21:13 | Flash
Raca trochu mi tady zavařil bratr tak se nedivim ale me je to jedno vis jak někdo to tady musí pobavit .
o 08.07.2011, 21:20 | Midnite
ach ten velmi podobný styl písma :)
o 08.07.2011, 21:59 | Flash
Midnite- umíš psát jinak ?
o 09.07.2011, 06:37 | Zdeny60
Já bych to viděl spíš přidat práci. Pokud se někdo v práci nudí, je to nějak blbě.

No a jestli chceš bejt navíc hluchej, mimo potíží s gramatikou, tak tu nedávno někdo inzeroval starý kino bedny. Ty slyšet budou rozhodně a bude ti stačit 20W výkonu :-)

Woe, tvoje starosti bychc chtěl řešit...
o 14.07.2011, 08:41 | Flash
Zdeny60: to se nenudim ale o noční směně nikdo s kravaťáků neotravuje tak máme hudbu a ani vedoucí nám nic neřekl ale jen o noční jindy to nejde...a když sem technický tiskař to je že sedíš u displeje a koukáš na chyby a jak je tam chyba za chybou stroj se vypne a musí se poladit aby nedělal chyby....

ale k věci...mě nejde o velký bedny kiňácký tesly to je moc velký :( . ....potřebuju spíš zesik aby nebyl moc velkej a vešel se do báglu a taky do skříňky ...bedny mam od aiwy a celkem to hraje ale zesák nemam už kam dát tak potřebuju malý zes. nevíš o něčem?
o 14.07.2011, 08:54 | Zdeny60
Tak se mrkni na bazoš.cz. Jde je jen o to, že 99% těchto zesáků má rozměr 420/440mm. POkud by to byla varianta bez zdroje ˇ=autozesák), přičti se ještě zdroj. jenže ten kvůli nadměrnýmu proudu (protože je předpoklad, že autozesák bude mít měnič = extremní proudy na to, abys tahal síťové trafo s přísl.)bude opravdu velký a tím pádem těžký.

Takže sháněj klasický domácí zesák a k tomu větší bágl:-)Těchto klrámů je hafo a ceny od 1000 nahoru
o 14.07.2011, 08:57 | Davados
Co si nějakej postavit/nechat z elektrostavebnice.Watáže prodavaj různý a kejs si přizpůsobíš tvým potřebám
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3384 sekund.