Navštíveno 1911x

Tak dovolená je úspěšně zamnou a přišel čas se pomalu rozloučit se svým povozem ..
značka : Škoda Octavia
karoserie : liftback
motor : 1.6i / 75kW
stupeň výbavy : Elegance
rok výroby : 2004 (provoz 02/04)
najeto : 195 500km
barva : šedá pastelová metalíza
STK : 04/2013
Výbava : ABS, ASR, 2x airbag, klimatizace, palubní počítač, tempomat, 4x el.okna, el.zrcátka, el.otevírání víčka nádrže, vyhřívané sedačky/zrcátka, centrální zamykání na DO, 2x loketní opěrka.
Zabezpečení : alarm, vnitřní čidla, zámek zpátečky, pager, kódovaná skla.
Ostatní : rádio Pioneer na MP3, nově potažený volant kůží, nové střešní příčníky, alu kola 16" z Fábie RS, sada 15" disků se zimními pneu, servisní knížka.
Auto je nebourané, pravidelně servisované - ačkoli se přiznám, že jsem bordelář a né všechno je v servisce. Auto vlastním od r.2008, najel jsem s ním cca 40tkm, rozvody dělané v 160tkm, jinak měněný klasický spotřebák, tlumiče atd. V květnu dělána velká serviska, výměna všech náplní, filtrů a brzdových destiček. Tankován výhradně benzín Shell (první benzínka co mám u baráku) + pravidelně přidávaná aditiva STP.
Auto je naprostá tuctovka na denní ježdění do práce a s rodinou na výlety - žádná "voňavka", ale auto které stojí každou noc pod střechou a je o ně dobře postaráno. Důvod prodeje je změna zaměstnání a nafasování služebního vozidla, čili je nevyužité.
A nakonec největší průšvihy :
1. levé zrcátko je po kolizi měněné a nefunguje el.nastavení
2. čas od času se na DO nezamknou řidičovy dveře, haluzí motorek, je potřeba to hlídat popř.dozamknout ručně.
3. ten největší průšvih je podpis českého člověka na laku auta, je dodrápaný klíčem.
Problém 1+2 buď do prodeje vyřeším, nebo zohledním v ceně, zrcátko mi nevadilo a zámek jsem pořád odkládal až jsem si na to zvykl :)
Co se týče škrábanců, tak s tím bohužel nic moc nenadělám, celolak je v případě prodeje mimo. Čili buď to neřešit, nebo to nějak efektivně zamaskovat :)
Cenu bych viděl k jednání 120t. Kloudný fotky udělám až sundám polepy a auto naleštím ...
no to s tim centrálem tam hledej chybu ve svazku ve dveřích, zpuchřelý kabely a lámou se... běžná závada koncernu kolem těhle km...
a cena je dobře že je k jednání, s těma 120 by musela mít najeto polovic ač u nich nikdy nevíš kolik vlastně maj ;-) v bazaru počítej že by tě oškubali tak za 60-70 takže tam ani s timhle nejezdi....
Perfect pry nabizi solidni sumy :D
taky někdy odejde mikrospínač zámku a projevuje se to všeliak...
Pokud to dáš za 20,tak P3RF3KT už je skoro na cestě

11.07.2011, 15:41 |
tommas | Upraveno: 2011-07-11 15:42:08
OT: walish -> ale jenom s plnou nádrží a dálničkou na příští rok:-)))
v brněnských AAA mi před dvěma týdny nabízel borec 100t, nevím jestli měl zatmění on nebo já, nicméně chtěl jsem s ní ještě odjet dovolenou a zkusit ji dát sem. Kilometry sedí dle servisky a kontrol od autorizovaného servisu od předchozího majitele, já sice jezdil do neautorizovaného, ale i od něj jsou v servisce záznamy. Rozumné dohodě se nebráním, ale než ji dát pod cenou, tak ji raděj nechám doma v kopřivách, nebo donutím polovičku udělat si papíry :)

11.07.2011, 16:01 |
rcman Pokud si dostal jako služebáka to červenný brko co stojí vedle. Tak se nedivim že Octavie musí pryč...

11.07.2011, 19:08 |
gizmi 100t ??? V AAA??? loooool... tak to jooo.. zkus jim rict ze to beres :D a uvidis tu zmenu :D za 100t budes hoooodne rad kdyz se nakonec proda. Je to porad jen 1cka a benzin. Promin, ale vitej v realnem svete prodeje aut
gizmi : myslím, že se Ti sekla klávesa "o". Ale ano, pokud ji prodám bez řečí za 100 prodám ji za 100, psal jsem cena k jednání, to znamená, že o ceně jsem ochoten jednat. Informace z Aček je taková jak jsem koupil, kdybych na to kývnul a borec mi řekl, že sice myslel 100 ale dá 50, tak na obchod nepřistoupím. Nejsem bazarista, ale do reálného světa od Tebe zasvěcovat nepotřebuji. Neprodám auto dle svých představ, ok nechám ho doma.
Já mám s výkupem v AAA auto jen dobrou zkušenost, když to s nima člověk umí, tak vždy dostane co chce, tedy pokud auto není úplný vrak.

11.07.2011, 22:17 |
gizmi ABERTO: zeptej se lidi jak to v realu vypada v AAA :o) Proto ta zasekla klavesa "o" Po telefonu a i na miste vychvali, naslibuji, atd..v realu odjedes oskuban - normalni praktiky bazaru. Pokud je ve stavu jakem je, lepsi nechat si nez zacit cpat do jineho vozu.

11.07.2011, 23:45 |
Rudi gizmi - to sice bejvá pravda, nicméně oktávka je fakt hitovka pro tradiční český šoféry, takže těch 90-100 by mu možná i fakt dali kor teď v sezóně! Hlavně, to má klimu, výhřevy a tempomat, ideální kup pro ně! Já bejt tebou, tak ty Áčkaře zkusim znova...
Počkej až přijde Perfect.. on ti to vysvětlí že za to víc jak 35 nemůžeš chtít a samozřejmě hned nabídne výkup za výhodných 40k .... :-D :-D :-D
vybavená je, sice je to benzín ale 1,6 což jde, a je to r.v.04 takže myslím že 100tis. je adekvátních i pro AAA ... 70tis. mi nabízeli za Passata r.v. 99
koukám že je tu poslední dobou moderní u každého inzerátu psát jak to auto nemá takovou cenu apod. :-))