Navštíveno 1323x

shaním Pandu 4x4,ale ten starý model.kdyby jste někdo o nečem věděli,dejte prosím vědět.podmínka je plně pojízdá a fuknční.
tak si priprav 40litru staci kouknout na bazar sou za tu cenu a vejs
myslíš že kdyby byly tak že se ptám tady?cenovej strop je 50.tisíc.samozřejme čím mín,tim pépe :)
koukni na italske Ebay je jich tam spoustu za docela dobre ceny
[ Link ] u nas asi nic slusnyho nenajdes, chce to fakt kouknout na tu italii, aspon nebude tak sezranej...
na tuhle jsem volal,ale je zadana.ta italie jo dobre,ale prepis,dovoz atd se moc nevyplati.to jestli je sezrana nebo ne mi je jedno,hlavne potrebuju aby po motorove casti byla v poradku.zbytek si udelam,ale diky
zkus ještě dát poptávku do bazaru na www.offroadforum.cz
sry za OT nejsem vůbec v obraze, ale může mi někdo vysvětlit co na tom stojí 40-50t ? Díky
A co je na tom autě tak unikátního, když za ty peníze jde koupit i ojetina Pandy druhé generace ?
ABERTO jenze ta dvojka je nevhodna pro dbdrag -)
poslední dotaz nevzdělance a omluva, že to tu zasírám, ale jaký je na dbdrag rozdíl v Pandě 4x4 za 50t a obyč Pandou který koukám na sauto stojí od 5t. ? Díky za osvětu :)
4x4 ma silnejsi motor aspon ty novejsi a ma pochopitelne vetsi vsetelnou vysku takze tam viz nalozis baterek, zesaku atd ;-)

13.07.2011, 21:31 |
Rudi
Tak jsem zase o něco chytřejší, díky pánové :)

13.07.2011, 21:33 |
petis nemyslím si že by to chtěl kordobáček na dB drag. Ono to projede totiž neskutečný veci, pohon ladily ve Steyru. A za další na dB drag je lepší Marbella:-)
Jinak byla jedna na Aukru pár týdnů zpět a byla kolem 25K
přesně jak píše Petis,na db drag to opravdu neni.je to ja ježdění do různych míst kam se málo kdo dostane :D.panda druhe generace už není ona,starší dokáže daleko víc.hledám kde může ale nejak zrovna nejsou tam si počkám :D
Rudi:díky,ale ta modrá je už pryč a hlavně je bez TP,což mi je k ničemu a ta stříbrná je pěkná,ale pánovi jsem volal a je za trošku jinou cenu,protože co na ni bylo kosmeticky špatné,tak to se rozhodly spravit a daly to do lakovny a říkal cosi o 70 ti tisicich a to už fakt jako ne.na ůčely co to potřebuju by jí byla škoda :)
kordobacek tak se podivej po samurajich a pod bude to za stejny love ale projede to vic ebo subaru malej Justy proc zrovna panda zejo
nechci nic jiného než Pandu :D doba se změnila a už chci jen pandu :D
Dan jí měl a prodal jí nějakýmu chlápkovi a ten si jí ještě neodvez a stojí u Dana před prací. Zkus se poptat, jestli jí neprodá.. byla nějak kolem 10 000.- ale nějak se to hřálo. což by nebyl zas až tak problém udělat
Vim ze chces pandu,ale na podobny zpusob mas i subo justy.Vypada pomerne hezky...
[ Link ]