Dnes jsem poridil novou hracku, takze bude na prodej moje Vaio, oznaceni jak se pise vyse VGN-FW31ZJ, vybava bohata, viz nize.
Stav velmi pekny, ma ale dve vady-baterie je KO, jel jsem uz jen na sit (na prenaseni je to stejne dost velky :) ), zlobi konektor na napajeni, funguje v urcite poloze, jakmile se s nim zavrkla, ztrati kontakt. Nestihl jsem to nechat opravit, jelikoz jsem bez NTB nechtel byt a nechavat to nekde v servisu na opravu. Jinak nova baterie stoji cca 2-5t. Foto pouze ilustracni, k videni v Praze.
Na prodej pouze pristroj s nabijeckou.
Cenu navrhnete, videl jsem to prodavat pouzite pouze 2x a pokazde kolem 15ti, ale byly "udajne" bez problemu (mysleno baterie a kontakt)
Praha, 777119737
Procesor:
Typ procesoru: Intel Core 2 Duo
Frekvence procesoru [MHz]: 2660
Předinstalovaný OS:
Předinstalovaný OS: Windows Vista Home Premium
Displej/Grafika:
Typ displeje: WUXGA+
Rozlišení displeje: 1920 x 1080
Grafická karta: ATI Mobility Radeon HD 3650
Úhlopříčka displeje [palce]: 16,4
Velikost grafické paměti [MB]: 512
Optická mechanika/Pevný disk:
Optická mechanika: BluRay
Velikosti úložného prostoru HDD (součet) [GB]: 500
Počet pevných disků: 1
Operační paměť:
Operační paměť: DDR2
Velikost operační paměti [MB]: 4096
Frekvence paměti [MHz]: 800
Připojení k síti:
Modem
Wireless LAN (WiFi)
Bluetooth
Typ síťové karty: 10/100/1000
Rozhraní:
VGA port
TV Out
FireWire
Webkamera
HDMI port
Rozšiřující slot: ExpressCard
Hmotnost a výdrž na baterie:
Hmotnost (může se lišit podle konfigurace) [kg]: 3,2
Řada VAIO představuje špičkové přenosné počítače japonské společnosti Sony. Model VGN-FW31ZJ je pak představitelem notebooků s vysoce kvalitním provedením a bohatou výbavou. Jeho základem je procesor Intel Core 2 Duo s modelovým označením P9550, který disponuje maximální frekvencí 2.66 GHz a obsahuje 6 MB vyrovnávací paměti druhé úrovně. Procesor je zasazen do desky, která využívá mobilního čipsetu Intel PM45 Express, který nabízí mimo jiné podporu dvoukanálových pamětí.
O grafiku se stará mobilní grafická karta ATI Mobility Radeon HD 3650 s podporou DirectX 10 a 512 MB vlastní videopaměti.
Ke grafickému čipu je připojen X-Black displej s širokoúhlou úhlopříčkou 16.4" a nezvyklým rozlišením 1920 x 1080 obrazových bodů (Full HD). Notebook je osazen 4 GB operační paměti typu DDR2 800 MHz, kterou je možné rozšířit až na 8GB. Pro instalaci aplikací a uživatelská data je k dispozici pevný disk s kapacitou 500 GB (rozhraní Serial ATA a rychlost 4200 otáček za minutu), optická mechanika již plně zvládá čtení i zápis disků typu Blu-Ray a samozřejmě nechybí podpora zápisu a přepisu klasických CD a DVD médií.
Notebook nabízí gigabitové ethernetové rozhraní a rovněž bezdrátovou WiFi kartu standardu 802.11 a/g/n s maximální teoretickou rychlostí 300 MBit a podporou obou používaných pásem. Samozřejmě nechybí analogový modem a rozhraní BlueTooth. Pro připojení externích zařízení je k dispozici trojice USB konektorů a rozhraní IEEE1394 FireWire. Připojení MP3 přehrávače, externího disku, digitální kamery, digitálního fotoaparátu a ostatních moderních zařízení k notebooku tedy nebude žádný problém. Nechybí čtečka paměťových karet.
Pro další rozšíření lze využít rovněž zvukových vstupů a výstupů či digitální HDMI rozhraní pro připojení externího monitoru/televize. Notebook s rozměry 261 x 384 x 29-37 mm a hmotností 3.2 kg je dodáván s operačním systémem Windows Vista Home Premium 64bitové verze a na baterie je schopen pracovat bez nabíjení až 130 minut.