Navštíveno 1046x

Sháním kamerku GoPro HD motorsport 1080p. Kdyby měl třeba nekdo nevyužitou doma nebo kdyby někdo uměl sehnat za lepší peníz než je na webu (cca 8000Kč). Dík

18.07.2011, 01:00 |
Kesam 8 je doibrej peníz když sem ta HD přišla tak za ní dával kámoš snad o hodně víc.

18.07.2011, 07:59 |
TROY hele nějaký gopročka byly na německym ebayi za cca 6000
OT: No ono hlavne si to niekto kúpi a potom sa mu to bude váľať doma, ja umrem :-D A neber to osobne (v zlom), len ma to rozosmialo :-)))
dnes mi má dojít,už se sakra těším :-). ošéfuj si to od někoho kdo je v usa,od známých nebo tak.mě to vyšlo na 4000kč uplně nový.na ebay za 232usd,pošta po usa zdarma.každopádně asi nejlepší kamerka za ty prachy.škoda,že má takovej design,kdyby byla udělaná jako contour hd,tak by to byla jasná volba ke koupi.

18.07.2011, 09:53 |
TUNER co třeba
[ Link ] Ale velká výhoda Go-Pro je širokej úhel záběru,v tom je to kouzlo.
Jen skoda, ze to ma tak tragickej zvuk.
no u toho contour můžeš zakoupit externi mikrak a zvuk je naprosto parádní pak.zas když dáš na gopro ten kryt s dírama,tak zvuk se celkem dá
muSlim: Je mi jasný, že jich nebude na prodej hromada, ale občas se něco objeví. Radši se nejdřív zkusim zeptat, než objednam novou. Zrovna teď je jedna použitá na Aukru, ale je bez příslušenství a to nechci.
Jinak vypadá to, že jsem už našel novou za lepší peníz, tak uvidim. Nic jinýho určitě nechci.