Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: kočárek

o Navštíveno 1356x o
o 20.07.2011, 14:21 | X-sat (M)
Neshání někdo kočárek?

Máme tu jeden volný ;-) Spokojenost s ním je naprosto maximální. Na konci září 2011 mu končí záruka. Využíváme jen druhý, tj. "golfáč".

Je to DorJan - Danny Sport 2009 DS112 - KOMPLET, tedy i s autosedačkou a redukcí na kočárek pro autosedačku.

Foto i info je zde [ Link ]

Bližší info a origo foto na e-mailu pod nickem.

o 20.07.2011, 14:21 | X-sat (M)

foto k příspěvku  od X-sat

o 20.07.2011, 15:13 | bafis
Se tu nejak roztrhnul pytel s tema kocarkama v posledni dobe :D
Pokukuju po nejakym ikdyz mame jeste pul roku cas, ale urcite bych chtel novej, tak kdyby tu nahodou do toho nekdo delal, nebo nejak poradil.
o 20.07.2011, 17:30 | hutchins
to bafis: můžu poradit, kámoš v tom dělá, občas mu s tím helfnu
o 20.07.2011, 18:21 | bafis
ok, klidne nahod nejaky stranky, rad se podivam...shanim neco co nema kazdej (ale to asi rikaj vsichni, ne :D), penize nejak zasadne neresim, musi to vypadat a neco vydrzet, termin je koncem unora, takze je porad cas, ale nerad honim veci na posledni chvili....
o 20.07.2011, 20:44 | PlusOne | Upraveno: 2011-07-20 20:45:55
bafis:
Když jsme kupovali kočár, řešili jsme takové věci, jako velikost korby, řešení sklápění, přístupnost spodního košíku atd. Pro mě jsou tohle důležitější kritéria, než to, jestli se stejným kočárem u nás po vsi už někdo jezdí...IMHO kupovat novej je kravina, pokud neplánujete hned další dítě, dá se sehnat zachovalej po prvním děcku za třetinovou cenu nového, na kterém to, že ho někdo používal, poznáš akorát podle ojetých koleček...jo, a perla - mrňous je nejspokojenější ve třicet let staré Libertě po mojí ženě....
o 21.07.2011, 09:50 | X-sat (M)
PlusOne - tak tak...
o 21.07.2011, 10:04 | bafis
Pravda....ale je to me prvni vlastni dite a ja jakzto hrdy otec chci vsechno nove, coz se da pochopit, ne ?? Jo a v ty Liberte jsem odhoupanej taky, stejne jako vetsi narozena v sedmdesatych letech a rekl bych ze celkem bez uhony :D
o 21.07.2011, 10:35 | X-sat (M)
Jednoduchá odpověď - jsou to Tvoje peníze ;-)
o 21.07.2011, 14:24 | Luke_288
bafis: jestli neřešíš prachy, podívej se na bugaboo, s tím furt otravuje ta moje...
o 21.07.2011, 14:52 | Petura
bafis: s tím, že chceš pro první dítě všechno nové, tě naprostě chápu, ale opravdu si nech poradit a vezmi starší a zachovalý kus ...
my kupovali pro dovojčta za cca 30tis s příslušenstvím, a stejně se sral a záruky mi neuznali na nic ...
prachy v haj... , dnes bych bral opravdu starší a zachovalej, za ušetřené peníze bych nakoupil pleny a jiný krávoviny :o)

hlavně nekupovat nic na www.kocarky.cz
o 21.07.2011, 15:17 | PlusOne | Upraveno: 2011-07-21 15:24:48
bafis:
Tyhle sklony jsem taky měl, taky máme první dítě, ale jen než jsem si spočítal, kolik do děcka narvu jenom na výbavičce a "kravinách" okolo - za chvíli si rozmyslíš, jestli budeš kupovat třeba nové oblečení, když kus stojí stejně, jak na dospělého, a to to máš na měsíc, měsíc a půl max., děcko, hlavně ten první rok, roste neuvěřitelně rychle - fakt nejde kupovat všechno nové....samo, něco jo, pro radost hlavně sobě, protože tomu malému je to jedno.
My jsme nové koupili akorát postýlku (kvůli matraci - dítě by mělo mít novou), cestovní postýlku, nějaké ty hadříky, látkové plenky, vaničku a samo hračky...zbytek máme popůjčovaný, nebo koupený z druhé ruky, ale vzhledem k tomu, že třeba oblečení na sobě děcko má třikrát-čtyřikrát, a jiné věci používá maximálně rok, je to jedno....nepoznáš to na nich.

No, osobní zkušenost je nejlepší ;-) A neříkám, že to tak nutně musí být, ani nepřesvědčuju, naopak - po kom bychom jinak kupovali ty pěkné zachovalé věci, že? :-)
o 21.07.2011, 15:35 | bafis
Vim kolik stoji prvni rok mimino, bracha ma dva prcky, takze i dost veci nam schovava, moje pritelkyne pro jeho maly kupuje vecicky a stim za za par mesicu v tom bude litet nase,prebalovak, choditko, sedacku a takovy kraviny nam nechaj, nemam problem s tim mit to pouzity, kor kdyz je to od brachy, kterej je stejne narocnej v urcitych vecech jako ja. Jen proste kocar chci mit novej a to i pres to ze muzu mit po nem opravdu krasnej neznicenej. Postylku zatim neresim, objednal jsem nadhernou kolibku i kdyz vim ze je to blbost protoze ta je jen na par mesicu apak stejne budu muset tu postel koupit, proste se mi libila a nikdo mi to nevymluvi.

foto k příspěvku  od bafis

o 21.07.2011, 15:46 | PlusOne
bafis:
Už mlčím ;-)
o 13.08.2011, 19:44 | X-sat (M)
up
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3111 sekund.