Navštíveno 1166x

24.07.2011, 17:11 |
Evil ma nekdo neco? dik za nabidky
Ahoj, mám měsíc starý tel. Samsung Galaxy ACE + pouzdro +2Gb micro SD karta + nabíječka na 220V a druhá nabíječka z 12V + náhradní folie. Samo záruka bez měsíce 2roky + doklady o koupi. Představa o ceně 3900kč.
[ Link ]
kup si nový ZTE Blade nic lepšího udělat nemůžeš ;-) nemá to Amoled sice ale je to skoro srovnatelný s GalaxyS a hlavně má plnejch 800x480
Šel bych do HTC Desire Z, nový kolem 6000, jetý za 4 seženeš v pohodě a myslím, že nemá konkurenci, ceny teď šli brutálně dolů a je za 1/2 než při vstupu na trh, navíc teď na něj vyšel i update na 2.3, co více chtít....

24.07.2011, 20:34 |
alans Jako Nismo.Power

24.07.2011, 20:36 |
Tendr Jako Nismo, taky budu pořizovat, za tu cenu best.
panove zte blade ted esezenete... agora ma dalsi varku az na 9.srpen a pokud to bude ako v prvni varce tak cca plus 3 tydny

24.07.2011, 21:54 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-07-24 21:55:04
jo v Evě sem ho taky kupoval .... vzhledem k tomu že SGS mám tak srovnat můžu dokonale a za tu cenu fakt nemám slov !
Kurva to ZTE nevypada zle za tu cenu. Co je to vubec poradne za znacku?
Segra neco shani prave, tak tohle by nebylo spatny si myslim.

25.07.2011, 07:07 |
Tendr ZTE je ZTE, kupodivu :) Čínská produkce, ale telefon sklízí úspěch napříč světem. Na slovensku a třeba v anglii se prodává (prodávala) jeho brandovaná verze Orange San Francisko, takže pod tímhle označením o telefonu zjistíš víc. Za tu cenu bezkonkurenční hlavně díky displei který má vysoký rozlišení a jemný rastr. Co mě trochu mrzí, že foťák je bída, ale co čekat u telefonu za necelou čtyřku...
Jeffry.j: měl bych zájem o toho Samsunga co nabízíš,zajímá mě kde byl koupen a real foto i se záručákem.Kldně na mail jaklikv@seznam.cz
Díky.
co je na tom srovnatelný s sgs?horší foták,nemá vnitří pamět 8gb,nemá amoled,kdo ví co ještě
ZTE je ZTE jakožto celosvětově největší výrobce MT hned po huawei :D možná to netušíte že máte vkapse "značkovej" telefon kterej pochází z týhle fabriky akorát na něm je napsáno jméno onoho značkovýho výrobce :))
jedná se prostě jen o tlačení ceny směrem dolu a zvětšení zisku týhle společnosti :)
LukeFab : je na tom srovnatelný užití telefonu, nahrál sem na ZTE 2.2ku a prostě na běžný užití to maká bezvadně, je rychlej, grafiku zvládá skvěle.... bezproblému si podá i složitější 3D hry (zkoušel sem Asphalt HD a TowerDefence) výkon v Quadrantu píše kolem 900bodů....
Foták ? fotí normálně a na svuj účel dostačuje, na focení je určenej foták s optikou..... ani SGS2 prostě nemůže fotit dobře protože nemá optiku a velkej CCD ....
vnitřní pamět : jedinej zásadní problém u Blade, vše nutno směrovat na kartu, až bude pro něj použitelná 2.3 tak se problém částečně vyřeší protože 2.3 umí sama managovat aplikace na kartu....
Amoled Blade měly ale neseženeš to tady asi.... a nebyl to samsungáckej amoled ale normální OLED display..... je tam klasika LCD a musim říct že je fakt dobrý, hlavní na takovym telefonu je rozlišení což je tady super.... Galaxy ACE je prostě k prdu tim rozlišenim který je jak malý tak nestandardní, a cokoli menšího než Ace je né k prdu ale k hovnu, to si rovnou můžu koupit nokii s 64x64 TFT.....
prostě kdo koupí neprohloupí, v tý ceně neexistuje lepší věc ač ZTE se nechalo slyšet o lepšim modelu ale Agora ho bohůžel asi nebude dovážet.....

25.07.2011, 11:44 |
Tendr Tak já jsem zvyklej na foťák z N73 a ta fotí pěkně. To se nedá srovnat. Co jsem koukal na fotky ze ZTE tak na každý je vidět příšernej růžovej odstín uprostřed a vůbec barvy hrůza..