Musím předestřít, že nejsem nějaký pirát, ale dlouholetý sběratel, který se potřebuje zbavit své sbírky amatérských koncertních nahrávek Queen, neboť v době harddisků už jen zabírá místo a potřebuju místo toho nějakou skříň na fototechniku a hadry :-)
Takže jedná se o stovky (velmi přibližně odhaduju tak 600, většinou jsou to navíc 2CD) koncertních nahrávek, konkrétně:
- Queen
- Brian May
- Roger Taylor
- The Cross
- Queen + Paul Rodgers
- různé kolaborace s dalšími umělci
atd.
Přibližný seznam je na mém webu (někdy na přelomu tisíciletí to byla jedna z největších sbírek na světě, dneska s vývojem filesharingu už je to samozřejmě pasé):
[ Link ] Není to přesný seznam, malé procento (odhaduju tak 2%) je "not for trade", tudíž z ruky to dát nehodlám, ale drtivá většina je obsahem tohoto inzerátu.
Pokud by se adminům nelíbilo, že se jedná o CD-R, upozorňuji, že samotní QUEEN BOOTLEGY TOLERUJÍ (viz třeba spolupráce QueenOnline s pirátským rájem QueenZone :-) a dokonce jednoho mého kamaráda podpořili (i právníkem), když měl v Británii problémy s nějakou debilní protipirátskou unií. A hlavně...
NEJEDNÁ SE O ŽÁDNÉ VYDANÉ CD!!! Jen neoficiální koncertní nahrávky z publika, kvalita od EX až po mizernou :-) Bez záruky ;-) Kvalita je subjektivní a záruka není ani na kvalitu médií, ale kromě vysloveně pár CD se mi všechny podařilo letos zgrabovat.
Nedělám si iluze o zájmu, dneska chce každý všechno ve FLAC, ale byla by škoda to vyhodit, stálo mě to mnoho desítek tisíc jen na médiích :-), o času nemluvě. NEPRODÁVÁM OBSAH, jen se snažím dostat zpět nějaké procento toho, co jsem vrazil alespoň do těch médií v době, kdy jedno stálo čtyři pětky :-)
Kdyžtak jsem na mailu (viz profil)... osobní odběr Plzeň nebo v nouzi někdy Praha. Když bude cena dobrá, je teoreticky možnost se domluvit na přidání celého obsahu i v digitální podobě (do které jsem to převáděl), bude toho tak 400 GB ve FLAC (audio only). Platí jen pro toho, kdo si odveze ty CD :-) Kromě tohoto velkého balíku CD žádné další bootlegy NEMĚNÍM ani NEPRODÁVÁM ani NEKOPÍRUJI, takže pokud nemáte zájem o předmět tohoto inzerátu, tak mi prosím nepište :-)