Navštíveno 909x

tak sme si myslel ze tyhle motory sou nesmrtelny a prd...zadrena klika (prej) takze shanim vyse uvedenej motor 92kw rok 2004. klidne typy na vrakoviste apod,klidne cela cr.
a dyztak se zeptam,je normalni cena 40-50t za tenhle motor?
Kolik to mělo najeto a kolik majitelů?Kupované u nás? Taky nad tím přemýšlím a tohle mě celkem straší.
Sorry za OT a díky za odpověď.
jako je to takovej trosku vrak,bylo to pro maminyho pritele ja to rozmlouval ale on to chtel. sice koupeny u nas,v praze,do provozu 06 meli to jako predvadecku,ale majitelu asi 5,najeto prej 100000 (ted cca 125000) ale volant a radicka automatu vylesteny jako blazen.
Tak to jo, já už se lekl, že to je běžný stav :o) Držím palce,ať s tím jiný problém nemá. Ještě jednou díky za info.
Nejaka mala cena za nesmrtelny motor :D
Jako o jednom bych vedel, ale ten ma zase v haji vstriky, kdyz mu rekli cenu novych, tak rekl ze si koupi jine auto :D
kolik na to stojej vstriky? jemu za novej motor v hyundai rekli snad pul mice je to mozny???
Tak jsem mu volal, ma v tom nejaky CRDi, ktery se davalo do MB udajne, vetsi obsah nez 2.0 ale za jeden vstrik je cena 16500,- a potrebuje jich 5. Rozhodl se, ze to prej opravi.
zkus kluky na
[ Link ] , jinak to určitě není nesmrtelnej motor, pokud pominu 2.0 benzin, tak je to nejhorší motor, co se do starého SF dával. Trpí na vstřiky (v maloobchodce Bosch kolem 12-15k/kus), regulátor tlaku paliva (origo kolem 12k ale většinou jen jako celá lišta kolem 20k, zpravidla odešel poprvé už během záruky), netěsnosti u turba.
Tohle auto je fakt scheisse, odchazeji prevodovky a pumpy. Mlady kamaradka to ted taky dava pryc. Temer nic se na to neda sehnat z druhy ruky.
hm tady to taky vypada ze se to da dohromady a pujde do sveta
k nám jezděj 3 SF a zatim sou bez problémů docela, spíš věci typu ložiska to je furt.... ceny dílů dost hustý to je pravda, v úterý sem jel do hundaje kupovat na novou sonatu příslušenství na tlumiče takže uložení, dorazy, misky, prachovky no prostě potřebný věci a nechal sem tam 8,5k :D
no a cena vstřiků nic nenormál, klasika VW tam stojej +/- stejně.....
me ted nejvic zajima jestli je adekvatni cena za motor 50t nic jinyho se mi zatim nepodarilo sehnat. a mate nekdo zkusenost s vrakovistem hyundai v uvalech? jestli jsou to levaci nebo ne? motor prej najeto 45000km
je to darda, ale s ohledem na to, že ty motory prostě nejsou a poptávka po nich je, tak není moc na výběr. Když si vezmeš, že pod 100k koupíš v klidu celý funkční auto (pro tebe bohužel v benzinu), je to k pláči.
Presne tak, shanel jsem ted mlady kamosce tu prevodovku a na Ebayi nic pod 1000ecek a vse pres 100-150 najeto, celkem ulet.