Navštíveno 1918x

Už nevyužívám
1x OMP
1x myslim Autostyle
cena za ks 1400 , obě za 2500
Praha, Kladno osobka....

Nismo: do kolika si dneska kde?To OMP by mě zajímalo.

03.08.2011, 14:42 |
xSam Vejde se do toho tlusťoch?
Jak je to s pohodlím, dá se v tom sedět delší dobu?
xSam: jestli resis pohodli na delsi dobu, tak zustan u sedacek co mas...
Fordik : nemam je u sebe mam je na servise takze bych tam bud musel zajet nebo sem tam zejtra cca 9-17....
"tlustoch" se tam urco vejde jen mozna nevyleze :D ale vesel sem se tam ladne tak si myslim lidi do 100kg vcajku
pohodlí musim říct že ok, i na dost tuhym podvozku se mi s nima jezdilo dobře.... u řidiče sem měl OMP ale v tý druhý se mi sedělo jakoby líp krapet ale dýl sem v ní nejel :)

03.08.2011, 15:19 |
xSam MiniMike: pointa tvé připomínky?
Tlusťochem myslím chlapa 191cm a cca 110kg. Teď mám sedačky z CRX a je to tak tak. Je pěkné že bych tam byl hodně na pevno, ale rád bych taky odtamtud vylezl:-)
xSam: pointa je takova, ze jestli v tom chces jezdit delsi trasy tak je to uplne nevhodny
Já mám v autě momentálně tyto a dal sem s nima už v pohodě dost kilometrů po evropě.
Nismo: to děláš stejně jako já, ale zítra dopoledne bych se mohl stavit.Uvidím jak vypadnu od doktora.

Fordik: jenze ty mas s polohovatelnou bederkou a delsim sedakem, to se proste neda srovnat...
Mini: štelovací ani ne, kolečko tam sice je, ale jelikož jsou v kuse, tak se daj naklánět jen tak o dva stupně :o) A delší sedák sice je, ale taky je měkký.

03.08.2011, 18:08 |
JR xSam: Muzu te uklidnit, ze ti ty sedacky budou maly.
xSam : tak to by ses asi nevlez :)
Napiš ni na mail pokud to bude po fordikovy ještě aktual ,měl bych zajem o obě.Dík.

04.08.2011, 10:30 |
xSam Sakra:-(
Dělaj se vůbec skořepiny pro pořádný chlapy?:-D

04.08.2011, 12:49 |
JR Jo dela se jich hromada, ale nejsou to ty nejlevnejsi na trhu.
Pro ,,tlustocha tu mam jednu skorepinu na miru jestli ma nekdo zajem.je to opravdu skorepina(zadny trubkovy ram) a je potazena na miru.prodam za cenu co jsem dal za potazeni.To je 2900,- Foto zde:
[ Link ]
tak opět aktuál obě ;-) fordik cpe love jinam ;-)
cena je na dohodě samo....
Nechceš za OMP denona 3280? :)
to mě nenapadá co bych s takovym 2ch dělal :))
nebo za obě Xeteca Xi240.4... :)
poslal sem ti sms s nabídkou ;-) pokud nebudeš chtít tak to asi předám dál sem za tu cenu aŤ to zmizí :)
doporučuju inzerci na ewrc.cz
počkám na trabanta jak se vyjádří ;-)
pak to tam kdyžtak hodim ;-)
tráboš vypadá že nežije asi :)
nová pevná cena 1500,- obě, kdo dřív přijede ten dřív odjede :)

31.08.2011, 23:54 |
JR Jaky je datum na tom OMP?
to kdybych věděl :) asi si můžeš vybrat.... :)

01.09.2011, 06:50 |
JR :-D