Navštíveno 1702x

Prodám audi TT 1.8T 2OV, r.v. 1999, stříbrná metalíze... výbava max... Více info na tel. 774 455 201

09.08.2011, 20:03 |
gizmi vycerpavajici popis:D
2 gizmi: max výbava vole! Myslíš že sa mu chce vypisovať 5x A4 stránky výbavy?! :-)))
Jako co tu chcete vypisovat, 4x kola, jednou volant, sdačky, motor ? :D Je to audi TT tak co by si tam chtěl za výbavu.. ve všech to bylo stejný.. kdo se malinko zajíma o auta tak tak ví co tam je..
Ondra.T.: jasny ale tak treba technicky stav, pocet km na budichak, co na aute bylo delano a co by bylo potreba.
A jestli meli vsechnu stejnou vybavu, tak to si nejsem jistej :)
A dneska kazdy rad pise MAXimalni vybava a pak ve skutecnosti tam je polovicka mozne vybavy co se tam davalo... cili asi tak nejak.

09.08.2011, 21:01 |
rcman Mě by v první řadě zajímala cena?
Pak pro mě začnou být zajimavé ty běžný údaje co popsal Knightey- ...

09.08.2011, 21:01 |
JR No zacal bych treba cenou.

09.08.2011, 21:02 |
ereso jako Knightey- :-)

09.08.2011, 21:05 |
hanx akorát teda jedna věc mě zarazila, nejdřív píšeš "max výbava" a podruhý napíšeš, že ve všech to bylo stejný.... tak jak to tedy je?
pravda... není tu cena.. Prodávam to kamaradovi, cenu mi neekl jen at to někam dám, jestli máte zájem tak si zavolejte a on Vám řekne cenu.. a Výbava se dělala stejná.. kromě xenonu a snad tempomatu.. všechny měly elektriku, kůžu, AC klimu, sportovní volant, sportovní podvozek.. a jaký se tam dělal servis nevim, jinak tam není nic potřeba dodělat.. to auto ted stojí v garáži a nejezdí se snim :)

09.08.2011, 21:15 |
dddd chtělo by to zavést nějaké obecné pravidla inzerce
1.8T se do TT-čka dělalo v několika výkonových verzích, ne?
zas na druhou stranu, pokud nekdo ma zajem a chce TT kupovat, a zajima ho cena, tak ho jiste nebude trapit jeden telefonat majiteli, ktery by vicemene musel tak i tak udelat

09.08.2011, 21:17 |
Knightey- | Upraveno: 2011-08-09 21:18:39
dddd: kdyz ho bude bavit to, ze mu bude kazdou chvili nekdo volat a ptat se na cenu a jen se ji dozvi, tak to polozi...
Nebo se ho ptat zdali to ma to a nebo tohle a co s tim je a co neni...
To ho prestane brzo bavit :)
tykeev: ano
Proffesor_W: no ale dost lidi by to treba odradilo :)

09.08.2011, 21:25 |
zipo
tady na AHC to je samej agent :D vid zipo? :D

09.08.2011, 21:30 |
zipo :-))

09.08.2011, 21:41 |
dddd ty vole to bych se posral, samozřejmě, že byl sakra rozdíl ve výkonech TT byly tuším 150, 180 a cca 225 a to předokolka nebo všechnohrab a to jsou dle mě zasádní udaje

09.08.2011, 22:46 |
Jerry navrhuji právě teď každý postupně zavolat majiteli a žádat info o autě :-)

09.08.2011, 23:35 |
Rudi Proffesor - to sice máš, ale každej, kdo napíše cena dohodou, za to chce nesmysl a to tě pak spíš mrzí ten strávenej čas a cena hovoru...

10.08.2011, 08:27 |
Daryl (A)
pise "kamosovi" ale email je na zenskou. To pachne rybinou :-)

10.08.2011, 09:34 |
gizmi | Upraveno: 2011-08-10 09:35:35
Nechapu proc lidi podavaji inzerat za nekoho, kdyz vi o aute kulove. Navic nechapu proc nekam napisu x informaci a nekam skoro nic.. Neni lepsi dat jeden odkaz vsude a bude tam vypsano vse?
Kdo se zajima o auta, tak vi ze v tom rozdil byl a velky - ale to uz napsalo mraky lidi predemnou..
Dalsi agent Fordik007 :D :D :D
Všechyn prej byly stejné :-D tohle není žigulík, kde to skutečně vše stejné bylo ... :-D
celkem dobré, ten předek si ted necháváme taky dělat,a když to vemu tak nárazník s dopasováním , maskou a lakem je cca 30 t tak ta cena celkem pohoda
maiky46: no ono kdyz to nabouras, tak mas dat normal zpet za podobnou cenu nebo si priplatit a trochu to "omladit"? :)
ono se to ani nemusí nabourat, stačí aby si ženská stojí za svym že to tak chce mít:) my teda ještě čekáme jestli se nevyřeší nejaké zkrácení toho předku aby byl jako origo nárazník, pro chlapa je tam místa dost, ale přítelkyně jednou zaparkuje u obrubníku a bude 30t v pr...
je zajímavé že nedávno tuhle audi prodával borec z Tišnova byl sem se na ní dívat a měla nejeto kelem 160tis KM holt češi bou stáčet tachometry do nekonečna
milosv6 : bohužel se pleteš, tuhle audi už nějaky pátek mají.. není z Tišnova.. bphiužel omyl..
Only_One , já psal že výbavově byly skoro stejné.. jestli to tak neni tak mi dej sem link a ukaž jinačí výbavu..
Kořeň cenu neřekl, ale rovnou to hodil na web za 160 000 Kč.
To s tebou teda asi pěkně vyjebává