Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Samsung Galaxy TOP

o Navštíveno 1459x o
o 03.09.2011, 08:43 | LukasMatej
Prodam SGS s rocni zarukou u Vodafone. Top stav. Zadni kryt original white. Vcetne origo krabice, sluchatek nabijecky a sluchatek. 2GB karta. Cena 7800 CZK. Mozna vymena za N8

o 03.09.2011, 20:08 | Nismo.Power
ač ten telefon mám rád a sám ho taky mám tak ta cena je dneska už out.....
teď jme koupily za 6700 novej :(
o 03.09.2011, 22:18 | LukasMatej
predpokaldam ze sedivku a ne ofiko :-)
o 03.09.2011, 22:39 | Nismo.Power
nn.... ofik CZ kamenej obchod a 2roky záruka.... na zboží když pohledáš tak je najdeš.... i czc a sunnysoft už je doprodávaj do 9k nový..... po příchodu S2 padly jako hrušky takže už z toho důvodu svuj prodávat nebudu :)

BTW vyměnit za N8 to ti hráblo ? :)) kolega v práci má už 2 kus a ze z ní doslova šedivej, místo šedivý mu to pořád dělá fialovou a nechtěj mu to vyreklamovat ač to je oficiálně jejich chyba.... nehledě na to že ho to stejně sere všema způsobama a už má taky objednanou S2 :)
o 04.09.2011, 06:39 | nuchtala
Další blázen co testovacím obrázkem kontroluje displej.Já mám N8 a žádný fialový nádech,jak se různě po fórech píše rozhodně nevidím.
o 04.09.2011, 09:23 | LukeFab
Nismo.Power: 6700Kč ?? se koukni na heureku,kde začínají SGS z české distribuce. Nebo sem napiš product code. Možná si měl štěstí ale :-)
o 04.09.2011, 09:52 | CRK
I tak je cena nesmysl a uz ten nazev Samsung Galaxy TOP... To je nejaka lepsi verze? :-D
o 04.09.2011, 11:33 | Nismo.Power
to nebylo štěstí, zprvu sem si taky řikal že to je šedivý a nakonec sem našel CZ asi na 4 prodejnách kolem 7k takže to fakt už takhle padlo.... a propo i kdyby nebyla CZ tak záruku to má stejnou a beztak tam hodim cyanogenmod takže mě CZ trápit nebude a vo tom to je :)

nuchtala : testovací obrázek ? :D lolku pustil sis na tom sráči někdy vůbec film ? co třeba černý pruhy na 16:9 ty ti příjdou černý ? jakákoli scéna která je za šera je rázem cela fialová a vypadá jak v 8bit hloubce.....

aneb nokia koupila AMOLED display s AMOLED řidící jednotkou a pak si řekla proč si vlastně neudělat řídící jednotku samy a platit za takovou kravinu samsungu ? no tak udělaj svojí a hurá je to celý posraný a stížnosti se valej ze všech stran, N8 musej prodávat za pár kč aby na to někdo skočil no prostě trágoška :)))
o 04.09.2011, 14:12 | nuchtala
Nismo.Power: Já mám na filmy TV.Dívat se na ani ne 4 palcový dispej musí byt luxus zážitek ... :-)
o 11.09.2011, 06:55 | LukasMatej
Cena 6700 a k tomu paradni vyklapeci kozene pouzdro
o 11.09.2011, 16:06 | Proffesor_W
kde se prodava nokia n8 za par korun? jednu bych vzal :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3139 sekund.