Navštíveno 1077x

Prodám komplet Alu R16 5x110 6J ET49 (Opel, Saab) s letními pneu 215/55, 2x pneu GoodYear Eagle NCT5 (ty jsou OK), 2x Dunlop SP Sport 2020E (hotovka), viz foto. Stav Alu viz foto, kopnuté ani seknuté nikde nejsou, lak však oprýskaný. Komplet 4 kusy za 500 Kč. K vyzvednutí: Šumperk.

detail lak alu

pneu GY

pneu Dunlop

16.09.2011, 21:44 |
Rudi možná i ve sběrně za to dostaneš víc díky hliníku
to už je věc každého soudruha, když si je nikdo za pětikilo neodveze, letí na konci října do kontejneru
nemít zimní sadu na omegu tak už jedu ;-))
mam zajem jsem ale z Ostravy, takze jsou dve moznosti dopravy a to bud ze si je vyzvednu osobne do mesice neb jedu do stare cervene vody nebo k tobe poslu ppl zalezi jak rychle se toho chces zbavit

20.09.2011, 20:07 |
sts Mám taky zájem. Můžu vyzvednout ve středu večer. Nebo čtvrtek pátek kdykoliv.t.777107217
chci se toho zbavit rychle, takže kdo si dřív přijede, toho to je. Inzerát nevisí jen tady, takže nejsem schopen uhlídat manželku, komu to prodá, tj. žádné rezervace.
sts: po 17 hod jsem na telefonu 606427544, když si přijedeš, jsou tvoje, doma budu já nebo žena, je to ulice Hálkova 12, Šumperk
no tak jelikoz to mam trosku z ruky tak mam smulu no
Mikele: pokud si do pátku sts nepřijede, jedu v pátek odpoledne do Ostravy a můžu vzít kola případně s sebou
tak to by bylo perfektni tak ted uz jen cekat