Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: hlaveň slavia 630/631

o Navštíveno 813x o
o 18.09.2011, 12:50 | hanx
Zdravím, neválí se náhodou někomu doma hlaveň na Slávii 630/631? Nebo spíš celá vzduchovka třeba poškozená a nefunkční, ale s rovnou a nepoškozenou hlavní?

o 18.09.2011, 13:14 | cezetko
nevím, jakou to pro tebe má cenu, ale koukal jsi sem?
[ Link ]

Jinak já doma mám hlaveň, pažba je dodělávaná - kovová. Ale netuším, jaká slávia to je. Bohužel to zjistím až tak za 3 týdny.
o 18.09.2011, 13:38 | hanx
jj koukal jsem, ale mám hned dva důvody proč ne z aukra. Za prvé ty ceny ještě vyrostou a budou nad 1000 (možná i nad 1500) což nedám ani omylem. Nevím co bych potom dělal se zbytkem úplně funkční vzduchovky bez hlavně... No a druhý důvod je ten, že nevím jestli tam ta hlaveň nebude ohnutá taky a pak se s někym handrkovat měsíc než mi vrátí prachy (jestli vůbec) to mi za to taky nestojí.

Jestli fakt nemáš jak to zjistit dřív, tak to je docela škoda, tak dlouho čekat nechci, navíc na nejistý výsledek :(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4752 sekund.