Navštíveno 1403x

Prakticky nový, koupil jsem ho, protože se mi to líbí, ale nějak mě to nenadchlo, kompletní příšenství, dokoupený kožený obal + folie na display(8ks)
Verze 4.2.1 , další věci se ptejte, moc jsem se sním neseznámil
Nechal bych si ho, ale na moje volání je ho škoda.
Koupený zde na forum, koupený 3.9. takže skoro 2roky ještě záruka.
V úterý jedu do Plzně a v někdy v týdnu bych měl jet do M.B., tak bych mohl vzít.
A cena je 9000Kč

sorry je koupený v německu, ale je tam samozřejmě další jazyky a čeština samozřejmě taky

04.10.2011, 16:03 |
Daryl (A)
nejde o jazyky, ale zda bez nasili bude fungovat na cz operatory.
pokuď není lock na operátora,tak bych měl asi zájem,ikdyž sem ještě neprodal to moje HTC :-/
nic jsem sním nedělal, jo vlastně jo, musel jsem si nechat šmiknout simku, abych ji do toho dostal, to je tak vše, pak jsem sním dva dny fungoval, celkem mě sralo, že jsem každý večer musel nabíjet, volám hodně a nemám čas si stahovat a hrát se s kravinama v telefonu, což by se tady dalo a proto se prodává, kdybych měl jinou práci, tak si ho nechám je to dobrá hračka, ale takhle nee
ale pravděpodobně prodáno, dnes posílal kupec peníze

04.10.2011, 21:10 |
CRK super info, konečně tady někdo prozradil, aniž by byl nějak výrazně zujatý, že iPhone je také potřeba dobíjet :-D d ě k u j u
nemám stím problém, denně volám 1-4hodiny pracovní, tel jel většinu z auta na CK3100 takže zapnuté BT a volání a prostě večer jsem přijel domů a mohl jsem nabíjet a to jeden den jsem měl strach že nevydrží, jak říkám a to jsem neměl čas tam nic nahrát, nějaké ty aplikace a vychytávky co jsem někde četl
Ale na styl je to pěkný a display taky povedený, o proti C6, ke které jsem se vrátil, je to znatelný rozdíl, ale C6 mi při mém volání vydrží cca 3dny, a nemusím mít strach, že mi během dne umře
CRK: nikdo ale přece neříká že iPhone je bůh kterej vydrží všchno :-D Ani ty co ho tady obhajujou nebo řikaj že sou s nim spokojený. Ja třeba vim jaký měl mouchy,ale oproti androidu,kterej mam teď je to zanedbatelný a je pěkný vidět jak to vlastne u jabka vsechno pekne funguje a jede,oproti androidu.. nic vic,nic min :)
cendler: takze je prodanej,tutofka ? :)
tutofka prodáno, teď jsem koukal na účet a peníze jsou tam, takže možno zamknout