Navštíveno 4189x

Dávám inzerát za kolegu.
Golf Country 1.8l
Originální stav. Vyrobeno pouze 6697 kusů.
Najeto 146t - servisní kniha.
šíbr, originální Al kola
Technicky OK.
Více info u kolegy na
david.novotny@slovacom.sk
Cena 45.000,-Kč

04.10.2011, 09:22 |
nome sory za ot, ale "ty kravo to sem jeste nevidel" :-) vypada to jak zdracla lada niva. Je to 4x4 ?
co jsi jako jeste nevidel ????? jasne ze 4x4....
tyjo stát to 20,tak by to byl dobrej wintercar
vypadá parádně, odkud je kolega? koukám že má ostravské SPZ ale email je na slovensko
Pokud se nemýlím, tak si myslím, že je 45000 slušná cena. Neboť to není dávno co se tohle prodávalo v turbonaftě za skoro 100K :)

04.10.2011, 17:49 |
webster5 | Upraveno: 2011-10-04 17:49:33
Kolega je z Čadce, ale řeší spoustu věcí tady na severní moravě. Auto má na český SPZ právě. Cena si myslím super. Já to taky předtím v životě neviděl, jezdila s tím jeho manželka že se ji s tím super jezdilo. Teď potřebuje peníze na barák proto to vůbec prodává a ještě za takovou cenu. Jinak jak píše matis je to 4x4 1.8l benzín 85kW.
ty jo, tak jestli ho na baráku vytrhne 45 klacků, tak potěš koště. Jinak auto po jisté stránce zajímavý, jedním jsem se projel, když na něj zákazník sháněl tlumiče (což byl docela porod). V terénu to moc obratný není, je to docela těžký, ale jako raritka do budoucna by se to dalo šoupnout do stodoly.
no tak nebudeme polemizovat o tom, co ho vytrhne a co ne jedná se o rekonstrukci ne stavbu a myslím si že každá koruna dobrá. Ale jinak jak říkáš asi jako investice do budoucna docela dobré. Jenom jestli o takové investice bude o nás zájem.

05.10.2011, 18:39 |
xSam Hodil jsem to na offroadforum, tam bys mohl mít větší úspěch:-)
[ Link ]

05.10.2011, 21:05 |
hanzz mazec, tohle auto jsem před 15ti lety strašně chtěl mít a poladit ho na expedici do Indie :o)
Jako wintercar by to bylo super, ale vzhledem k (podle fotek) dost slušnýmu stavu bych to taky šoupnul do stodoly :)

05.10.2011, 23:50 |
Tendr Tohle auto mi zachránilo nohy když mi odešla svíce na krosce 30km od baráku ve vojenským prostoru, vylezla z toho mladá paní a náhodou měla náhradní svíčky který pasovaly. Uf, to bych se natlačil...
být za 30 tak o něm začínám uvažovat;) ale je fakt že jenom na zimu je ho škoda..