Navštíveno 1347x

Koupím iP4 nebo S2 za cenu max 5-6000.Tel musí být nový.Za tudle cenu to bude bud od O2,T,Vodafone.Takže CZ distribuce.Vím že pro někoho se to bude zdát jako total nesmysl, tak tu prosím nepište že za tudle cenu nesmysl.
Už sme takle koupili 2 nové telefony.Nakonec chci ještě jeden pro sebe.Kdo má možnost, třeba z firmy tak mě písněte bud sem či mail.
Díky

05.10.2011, 11:10 |
macek No von ti nekde urcite proda novej iP4 nebo SGSII za tyhle love:-)) a nechces rovnou iP4S treba za 4tis? Clovece vzpamatuj se a bez psat takovyhle hovna nekam jinam. To je uz vazne sila co sem posledni dobou leze a pise za blbce:-)))

05.10.2011, 11:15 |
CRK Kdyby se ňáký takovýhle jelito našlo, ty víš o kom přesně mluvim, ano ty, tak mi napiš a já ti dám 7.000,- a beru jich jakýkoliv množství :-D

05.10.2011, 11:31 |
FSAL mel bych jenom za 4k, neva?
:D
Za Bůra Galaxy 2 nebo 4ku jabko jo ? :D to snad ne ? Chtěl sem ti jich nabídnout 15 kusů, ovšem všechny vzal CRK sry ale nabídl víc :D
hmmm to snad ne tohle? :oD

05.10.2011, 12:01 |
FanDa CRK: zase jsi byl rychlejsi, mel jsem nabidnout 8.000 a neotalet tak dlouho :D
To si děláš prdel? :D :D :D :D Leverel:ty si multikretééééééééééééééééééééén :D občas pochybuji o myšlení některých lidí zde :)
multikretééén je teda fakt úžasný slovo :-D
Lidi neumíte číst?Já vím, že Vás to možná nasralo, že ste si je koupili za 9-13 000.Ale po této zkušenosti, která se mě naskytla a dostali sme se k těmto telefonům za cenu 5800 už vím, že to tak prostě de.
Popisovat jak se na tudle cenu človek dostane snad nemusím,ale inteligentímu člověku postačí dvě slova.Firma,známosti.
Tak nevím co je na tom tak těžkýho.Komu sem tady už telefony dohodil tak ví:)
Jinak je docela sranda, že mě ted došel mail sice nevím od koho, ale ten popis na zdejší rekaci uplně sedí:)

05.10.2011, 12:17 |
FanDa Mas-li firmu, znamosti, knowhow, tak od tebe obratem koupim za 8000 tolik kousku, kolik jich sezenes ;)
OT: když máš tolik známostí jak se tady chvástáš, tak proč si to nezařídíš sám a píšeš na fórum?

05.10.2011, 12:22 |
CRK jakej mail? prozraď. je možný, že se ti to povedlo, ale tady ti nikdo charitu dělat nebude, tomu nevěř... a na reakce ser, tady je to poslední dobou jak na pavlači... O autohifi to tady už dlouho nejni :-D
Proč bys platil 8000 když ho můžeš mít za mín?(Ale jestli tvá nabídka platí za 8000 tak proč ne.Ty budeš spokojenej jak se tak koukám a já vydělám)
Podívej se na boj operátoru a jakto, že někdo má tarif za 2500 a někdo za něj platí 1100?
Jen se mě dycky líbí reakce lidí co o tom nic neví a hned si myslí že je to blbost.
Blbost je to pro někoho co si ho koupil za plnou cenu a nezná možnosti.
Jakto že na Aukru se prodávaj nový S2 od 5000 za cenu kup ted?Když se mrkneš tak se jich tam tam hafo prodalo za 6000?A nákej i za 4900.Jasně, že šedivky ale něco tam je i od T,O2,V s plnou zárukou?Momentálně tam sou kusy jen za 7000Kč.Ale to sem odbočil na aukro.
Mrkni na Francii a orange.Nechci kecat ale tam je dotovačka za 5700Kč nebo kolik.No a když si spojíš firmu co nejni nejmenší, kde frčí telefony jak na běžícím pásu a to nepočítám rozvijející pobočky+nábory nových lidí spojených s obchodem tak zjistíš že pak dostaneš mobil za pár šušní protože díky tomu dostaneš kšeft, kde se točí hodně nul.No a když tam někde má známého tak asi nemusím psát co se děje že?
No ale to bych tu muhl psát článek o všem.Takže pokud to někoho pohoršilo tak si tu piště dál a já si hold počkám na další čtvrtletí.
Ale todle je prostě se vším.Stačí si pustit TV a hned vidíš jak to v tom světě chodí.Někdy bohužel, ale někdy bohudík.
Reagovat na ostaní komenty nebudu, jelikož ten čas mě za to nestojí.Jen sem lehce nastínil jak se todle dělá a pokud to někdo nepochopil tak klidně ten multikretén budu.A moc rád:D
lol,kde mas na aukru sgs2 za 4900kč?nejlevnější aukce je od 8500kč
[ Link ] spíš ty se probud,ale pokud mi seženeš novej sgs2 za těc tvých 5-6t,tak si vezmu aspon 4ks,něco si pak klidně přihod na ceně.

05.10.2011, 12:56 |
FanDa Vsak ja jsem to myslel naprosto vazne. Kdyz rikas, ze to neni problem, tak to pro tebe bude rychly a snadny vydelek. Staci koupit za cenu kterou uvadis a ja ti za nej obratem dam 8000,- Co je na tom tezkeho, jsem debil kterej to nechce tak levne. Mas sanci na mne vydelat ;)
No jo když neumíš hledat tak to je potom těžký.Učit tě hledat na Netu nebudu.
Mohl si ho mít před 10 dnama za 6001Kč od Vodafone taky na aukru
[ Link ] A nebo za 5500
[ Link ] atd atd
A otázka proč sem si ho teda nakoupil?No protože ho sháním až ted tak si zase počkám na kámoše a nebo si ted pohlídám aukro jako každej jinej človek co není mamánek.
píšeš jak nemáš čas, ale reaguješ pořád :)

05.10.2011, 13:02 |
FanDa psnajdr (9) - Uživatel odstaven
aillinne (14) - NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM!

05.10.2011, 13:14 |
M.a.R.i | Upraveno: 2011-10-05 13:14:53
Leveler:
nebudu to číst celý.
1) Taky jsem našel na aukru S2 novou se zárukou za 5,5-6,5, ale všechno to byly podvody. S lidma co si to koupili jsem si psal.
2) samozřejmě, že známosti, firma a pod jak píšeš seženou tyhle tel za babku, ale to by museli bejt hodně velký magoři, aby to pouštěli za 5-6k. Když by se během dne prodal za 7k, během 3dnů za 8k a bez starostí. Vždyť nedávno tu člen RGF prodával jetý S2 a iphone za 7,5 a byli během dne fuč :).
3) když budeš mít štěstí, tak za 8k koupíš od někoho funglovku.

05.10.2011, 13:22 |
CRK Leveler: ty nám tady píšeš, jak to jde v pohodě a přitom ho chceš od nás... woe, si trochu sereš do tlamičky, ne..?! :-D
Jako Mari, líp bych to neřekl.

05.10.2011, 13:30 |
M.a.R.i | Upraveno: 2011-10-05 13:31:41
A ještě něco. Krotil bych se s nadávkama jak kretén apod. V tomhle případě se nejspíš jedná jenom o naivnosti, kterou jsem měl kdysi a stále nějaká ve mně zůstala.
Je tomu cca 4roky co jsem sháněl pro mladou telefon. Šedivka stála od 5,5k a ofiko dovoz od 7k. Napsal jsem poptávkovej inzerát do annonce a sbazaru, že ho koupím do 3k. Nakonec mě tahle kravina stála 5k. Neboť se samozřejmě na tenhle inzerát nalepili samý podvodníci a já si nechal jeden tel poslat na dobírku, místo něj mi přišla stará nefunkční Motorola s vysouvací anténou :D. A podruhý jsem bláhově poslal někomu kredit jako zálohu :D:D:D:D. Nakonec jsem telefon koupil za 4,5k měsíc jetej od Vodafone.
Leveler: Musíš počítat s tím, že po tihle telefonech je obrovská poptávka, takže si drží cenu a cenu držet budou. Dokonce se dají prodat i za nesmyslný částky co jsem viděl na Aukru. Já toho využil a nakonec jsem vybral LG P990, sice horší foťák a displej a je to LG, ale jinak špičkovej telefon :). Našel jsem ho na aukru za 6,5k 3měsíce jetej, tak jsem napsal, že dám maximálně 4,5k a kupodivu prodejce souhlasil. Neboť mu bylo jasný, že má malou šanci telefon prodat za slušnou cenu.

05.10.2011, 13:46 |
CRK Jen se zeptám a teď je to myšleno zcela vážně, vám nevadí ten malej display? U mě je to třeba jeden z důvodů, proč jsem nešel do čtyřky.
CRK : mě zase vadil, že u té 4 je ten display až moc velký, je to věc používání

05.10.2011, 17:03 |
Pajk Ono to jde koupit za ty prachy, a ještě levneji. No ale hledej fetku, co nakradla telefony v SK.

05.10.2011, 17:17 |
CRK nechápu, jak někomu může připadat display velkej. U mě jedině 4.3-5"

07.10.2011, 08:40 |
Bucci | Upraveno: 2011-10-07 08:40:32
vim, že jdu s křížkem po funuse, ale závazně objednávám
3000 ks SGS2 á 4000,-
1000 ks iP4 á 4000,-
7000 ks iP4S á 4500,-
:-)
včera sem čet, že v číně už tejden jede v prodeji iP5, nechceš radši ten???
Koupeno.Prosím o LOCK nebo smazání:)
Díky
Zeptal bych se za kolik, ale je mi jasný, že i když si koupil za 9, tak napíšeš za 6 :D