Navštíveno 1560x

koupim ajfouna, nejelepe osobni predani v praze,jenom Neblokovanej operatorama, cena cca 9ooo,-
kdyby jste někdo vědel, sem s tim, díky
sice přes cenu,ale pro změnu novej:
[ Link ]
dik,ale muzu ho mit na svuj pausal za 11500,- akorat to proste davat nechci, kolem tech 9 to dam...
novej zabalenej neaktivovanej, záručák potvrzenej v den prodeje, žádná paušálka atd -
[ Link ]
madaros:
když pořádně přitlačíš operátora ke zdi ,dá ti ho levněji cena,za kterou ti ji nabízí je trošku hodně. Pokud nemáš úplně malý účty,tak ti to dají levně. Já platím okolo 1000-1500kč měsíčně a při prodloužení smlouvy mi ho nabídli za 13000kč ,operátorce jsem řekl at mi zavolá někdo ,ským můžu mluvit o cenách - pač oni na to mají speciální oddělení,zavolal a konečná cena za Iphone 4 byla 1530kč ..
takže zavolej,řekni jim at si spočítají kolik za další 2 roky u nich necháš a at ti dají normální cenu.. jinak jdeš pryč a máš to..

10.10.2011, 10:57 |
madaros | Upraveno: 2011-10-10 10:57:58
dobrej nápad a hlavně dobrý vědět že tohle jde :) mám takhle uhádanej tarif,nevěděl jsem že můžu i telefon, moje účty jsou 1OOO+- takže to by mohl bejt argument, díky vyzkoušim
ale mám vodafon a tam smlouvy nejsou,tak nevim jak se k tomu budou tvářit..

10.10.2011, 11:14 |
TROY ;) iphne za 1530 u nás nedotaneš na to rovnou zapoměn
beze smlouvy to bude za víc než 1530, ale je problém smlouvu uzavřít? případně víc připlatit za samotný iphone beze smlouvy?
máš na výběr a i vodafone to ho dá klidně za 1530 nevidím důvod proč ne. Vodafone má oproti t-mobile o chlup lepší ceny a tarify..
a ano jde to a i vodafone to oddělení má.. no problem.. jen se neboj a trošku na ně zatlač,jinak tě budou okrádat dál..
oni jsou totiž vyčůraní zmrdi, a že tohle jde, a že to oddělení mají,kde se tím někdo zabývá a řeší ti sami nepoví,protože by pak na svých zákaznicích nemohli bohatnout stylem,který tady v ČR předvádějí.
Jejich zisky za služby budou uúměrné počtu jejich zákazníků takže dneska vlastně investují patrně nejvíc do boje o zákazníka a snaží se ty zákazníky přetaovat..a když chce někdo odejít..tak ho jen tak nenechají a z toho plyne..přitlačit na pilu,ono to půjde ..pak dej vědět,jak jsi dopadl.. vem telefon a vytoč operátora a s operátorem se ani nebav,ten ti nic normálního nenabídne.. od toho mají jiný lidi.. jsem zvědav,co z nich vymáčkneš za slevu
Troy: a má blázen pravdu, že to by takhle u VF mohlo jít ? na můj paušál ho mám za 11300,- pokuď by to šlo jeste o neco min tak neni co resit..
blazen: dikes,uvidim jestli a co mi tam nekde reknou
neboj se jim říct,že ti konkurenční operátor nabídne ten mobil k takovým účtům za mín. Bratranec je u vodafone a dostal Iphone 4 když vyšel za něco málo víc,než já. Navíc k těm iphonům je bývá levnější i plná nabídka netu..mám 2GB za 239kč/měs takže i tady v tom na ně zatlač.. chce se to jen ozvat a ono to funguje...

10.10.2011, 17:29 |
TROY madaros
blázen je nejspíš pod firemní smlouvou jinak na to zapoměn - NIKDO TI TO NEDÁ pokud to máš na rč )))))))
Utopie iphone za 1530 kč na rč - hodně velká utopie a to vim o čem mluvim ;)
Je to tsk na RČ s utratou kolem litru na tebe hodí bobek.
Bud musíš volat ranec a nebo firmu. Pak jde ifón i zadarmiko.
TROY:
ne,nemám žádný firemní účet a nikdy jsem neměl,jsem obyčejný zákazník,který má u T-mobile podepsanou smlouvu a jsem u nich již 9tý rok.
v minulém smluvním období..kdy jsem měl tarif HIT 30 nebo jak se to jmenovalo jsem si bral do prodloužení smlouvy Iphone 3GS 32GB a doplácel jsem 6990kč. Ten paušál účtuje v základu 300kč!!! jenže mý účty z netem byly přes 1000kč..
Takže nesouhlasím s tím,že když platíš 1000kč měsíčně,že na tebe hodí někdo bobek..osobně vím kolik platí účty pár kamarádů co firmy mají a je to tak 2-2500kč víc nic. Za tu cenu máš takový tarif,že víc ani provolat nejde a samo že takový telefon zadara..
TROY:nevím,kde chodíš na to,že to je utopie, kdyby v tý smlouvě nebyly důležité údaje tak ti to tu nafotím a ukážu..ty už jsi zkoušel jednat o prodloužení smlouvy tak jak jsem výše popsal? Pokud ano..asi ti to moc nejde a nebo platíš málo. Oni mají velké rezervy v tom,co ti mohou nabídnout.
madaros:už jsi tam volal? jsem zvědav.. at ukážeš zdejším čtenářům,co jde a co ne.Kdybys bydlel poblíž,tak bych ti osobně s tvým telefonem po přečtení historie tvých účtů ukázal kam až co jde. A řekni jim,až snimi bude hovořit aspoň 2-3x at zavolaj za hodinu,za 2 ,že si rozmyslíš co nabízejí.. a klidně ještě přitlač na jiné výhody.. pokud jim tu smlouvu podepíšeš,....a to je rozumný řešení,pochybuju,že přestaneš používat telefon,tak mi věř,že ta cena půjde z té hrůzostrašné částky rapidně dolů..
Blázen:>Nemá cenu jim to vysvětlovat.Mě už 2 dny v kapse hřeje IP4 za pár šušní a po třetí jim to už fakt vysvětlovat nebudu:)
Oni ti stejně neuvěří, protože oni si ho koupili za 13:)
leveler: tak zkus mi taky sehnat za nejakou peknou cenovku....neco si prihod a este vydelas :)
nj, ale taky je třeba na rovinu říct, že je reálný riziko toho, že ho operátor pošle doprdele. a pak za hodinu volat zpátky, že jsi si to rozmyslel a odcházet nechceš? no nevim.
jinak teda nám nabízeli IP4ky tenkrát snad i za korunu, protože jsme k VDF přecházeli jako firma s cca 15ti číslama, ale čekali bysme na ně docela dlouho a chtěli podepsat rámcovku a to jsme nechtěli.
jinak firmu, která provolá 2-2,5K měsíčně bych chtěl vidět:) kdo provolá víc, vyplatí se neomezenej, takhle jsme se s firemním účtem u O2 za cca 25-30tis Kč/měs dostali u VDF na 10-15tis Kč/měs
jsou to malý firmy.. s pár zaměstnanci a ty tarify mají opravdu takhle nastavený. Firma ve který pracuju,je gigant ,ta bude mít výhody jiný.. to samo.
madmaik:nikdo ti nic nesežene,sehnat ke svým účtum si ho musíš sám.
a jak píše i Leverel: JDE TO
a ano klidně jim řeknu 5x že půjdu jinam,oni zavolají.. 1000kč měsíčně za 2 roky je pro ně 24000kč a jestli ti daj iphone třeba za (střelím) 4-7tis pořát z tebe budou mít dalších 20..

11.10.2011, 11:38 |
Luke_288 | Upraveno: 2011-10-11 11:39:46
no dobrý, a když po třetí řekneš, že jdeš jinam, tak na druhý straně se ozve "OK, tak tu smlouvu zrušíme..." a pak budeš dělat co? říkat, že ne, že si to tak nemyslel?
ono ty to totiž podáváš jako naprostou samozřejmost, že jakejkoliv Pepík, když zavolá a řekne magickou formulku, tak to dostane.
a to, že za litr měsíčně maj za 2roky tolik a tolik, to je dost zjednodušená představa. oni maj i nějaký výdaje, investice apod

11.10.2011, 12:04 |
TROY a bavíte se tady o T-M nebo Vodě? Já jen že se bavim o VF
blázen
já to řešit nemusim - kor nějaký smlouvání o ceně volání atd :)))) nicméně vim kde dělá žena ;))) a co si na tom oddělení můžou dovolit ))
Ono to opravdu jde.
Sám provolám vcelku málo a jsem pod firemním tarifem,ale když jsem odcházel z T mobilu jako obyčejný člověk s Twistem a se mnou odcházela i manželka a další lidi,které jsem si obešel a nabídnul jim možnost firemního tarifu,což jsem pak na prodejně ukázal,nabízeli mi nejen telefony pro všechny účatsníky za korunu-přeci jen mít 12 bambulů co platí na Twist vcelku pravidelně +,- 400KČ měsíčně je pro operátory prima.
Luke_228:
nemusíš se bát,že by tě jen tak pustili,jak píšu,dnes převládá boj o zákazníka a i z toho člověka po tom 3tím telefonu vyleze ,že víc už nedá a ty víš, kde je ten strop (ikdyž si někdy myslím,že ještě můžou dál)
ano každý pepík co něco provolá má nárok na diskusi o něčem,ale bud ke smlouvě ,nebo s velkou historií třeba tisícových účtů
ale klidně si kupujte telefony za 13 a 11 tis.. já si o za 2 roky zas vezmu za 1000kč
TROY:je šumák jestli to je VF nebo T-mobile.. funguje to všude.
A nevěří prostě jen ten,co to nezkusil. Mě operátorka při prodlužování smlouvy nabídla taky ten phone za 13000,..ale řekl jsem ji at si ze mě nedělá srandu a at zavolá prostě někdo,ským se můžu o tom bavit..Vy narozdíl ode mě si ho bud koupíte,nebo pak sháníte ojety za 9.. což je na hlavu..
ta diskuse je dál zbytečná at madaros zkusí zavolat a uvidí jak pochodí.. pak se můžem bavit dál.. a bylo by fajn kdyby ten průběh nabídek vypsal.
Troy:jestli dělá žena na tom oddělení o kterém píšu tak bys měl vědět právě víc než my,že to jde. A jestli to nejde,tak tvá žena neví,co dělá a nebo ti co ty telefony dostali za pár korun je asi ukradli nebo zbytečně lžou..

11.10.2011, 13:20 |
tygrm Blázen: máš nick skutečně na míru! mě po osmi letech u Vf a účtech kolem 3000,- řekli na tu vydírající formulku, že mi ho poskytnou za 9200,-. A probírala to s nadřízeným. Pravda je taková, že tyhle telefony nepořídíš u žádnýho operátora za babku a oni to vědí.

11.10.2011, 13:22 |
TROY blázen
u T-M to možná jde,ale u VF ti na rč telefon pokud máš faktury do určitý částky tak dostaneš max určitou slevu se kterou se nedostaneš na 1300
Žena moc dobře ví co dělá o to se neboj

11.10.2011, 13:24 |
Luke_288 | Upraveno: 2011-10-11 13:25:52
mě je to fuk, já beru telefony na firmu vždycky za jiný než ceníkový ceny (ale upozorňuju, že na základě fakturační historie, která několikanásobně převyšuje tisícikorunový měsíční účty), ale líbí se mi, jak tu prezentuješ 100% jistotu, že každej kdo tam zavolá si domluví telefon skoro zadara. tak jen až tu bude madaros psát, že mu po druhým telefonátu tu smlouvu zrušili a nestalo se to co tu popisuješ, že se budu hodně smát...

11.10.2011, 13:28 |
tygrm blázne to je moje osobní zkušenost, ne nějáký babičky kamarádovýho kamaráda. :))
tygrm:a to je právě ono.. ty si ho za 9 vezmeš ,ale já ne, já si ho nevezmu a řeknu jim,že zkusím,co mi nabídne konkurenční poskytovatel za podobných podmínek a at zavolají za hodinu..volají vždy a vždy mi tu cenu sundají.. až prostě přijde částka a podmínky,kdy mi řeknou,že bohužel víc už udělat nemůžeou a že jim to je líto. Nikdo ti nikde nezruší smlouvu jen tak jak tu někdo pořát tlachá..a to nikdy,..
proč:?
ZA 1) ty smlouvu prodlužuješ a rušit není co
2) ty je živíš,ne oni tebe
3) si tu smlouvu můžeš uzavřít s někým jiným,když se ti bude zdát dotyčná osoba přidrzlá
4) vše se nahrává a nikdo si nedovolí ti nic jen tak upřít
podívejte se jak se oni snaží vymýšlet reklamy a volají lidem a nabízejí.. a proč? Protože je potřebují a čím víc tím líp a jde jim i o každýho důchodce,který provolá měsíčně jednu nabitou kartu.
tygrm:
bratranec má zkušenost jinou,vlastní I4 od Vodafone za o pár korun vyšší cenu s účty podobnými mým,dokonce ma net za lepší cenu a má tuším 400minut zadara.. první mobil mi vytelefonoval kdysi on.. já o těchto možnostech nevěděl,jako spousta lidí dodnes.
troy:se smlouvou se na tu čátku dostat musíš,pokud ne,něco je tady špatně..když to jednomu dají a ty tvrdíš,že nedají.. (krze ženy)
mám opravdu chut vám tady tu moji smlouvu nascanovat,protože když někdo neumí komunikovat a řešit a smlouvat tak to podle něj nejde.
ja mam slevu na pausal protoze se vyplati vic nez telefon za puldarma :-)
to co se usetri na volani si muzu koupit klidne dve iP4 za full price
já: dobrý den, chtěl bych nový telefon na který mám nárok
operátor: dobrý den, ano, nabídneme vám ho za x peněz
já: aha, to je moc, já bych ho chtěl za x/9
op: to bohužel nejde, dáme vám ho za x/2
já: hm, to je moc
op: bohužel to nejde
já: fajn, tak já zkusím jiného operátora
op: dobře, nashledanou
za hodinu volaj znova
já: tak co?
op: maximum je x/2
já: dobře, tak já odcházím k jinému operátorovi
tohle není návrh na zrušení smlouvy?
když já rušil smlouvu u O2, tak mi jí zrušil normálně operátor (nebo pak snad poslal nějakej formulář co jsem musel podepsat), po jednom jediným telefonátu, nikdo nikdy už nevolal.
ale říkám, možný to je, já rozhodně nejsem typ, co by někam 5x volal a žadonil o slevu a to o čem ty tu píšeš jakože je pravidlem rozhodně není pravidlem.
Luke jsi trouba,promin,ale jinak to napsat nejde. Smlouvu prodlužuješ až k jejímu konečnému datu,to znamená,až končí. Takže mi vysvětli ,jak ti může operátor zrušit něco, co už zkončilo a nebo zrušit něco co ještě není. Smlouvu můžeš zrušit jedině ty sám a to ji budeš muset doplatit - v případě,že ji zrušíš někdy v jejím průběhu. Sám operátor,ti nikdy smlouvu nezruší,přišel by o peníze.
Ty možná nejsi typ,který sežadoní o slevu,ale u mě je teda markantní rozdíl v tom,jestli za něj dám 13000 nebo 1530. Ty jsi třeba milionář a je ti to jedno a nebo máš něco,čemu se telefon říct ani nedá.
Já jen tvrdím,že kdo platí litra a má tu smlouvu ,nebo několik let prokazatelný účty, dostane ten iphone za podstatně mín,než co vy tu píšete a v mým okolí každý kdo takový drahý telefon bere a platí takový peníze,tak si teda cenu vykecá.
Spíš si myslím,že o tý možnosti ani nevíš,protože jinak bys vypsal konkrétní zkušenost a jen se nudíš ,tak píšeš bláboly.
Něco jinýho je,když to tvrdí někdo, kdo tam má manželku a nebo kdo si to zkusil. Viz uživatel Leverel.. a měl pravdu nemá cenu to psát dokola.. kupujte draho.. aspon to nám ostatním můžou dát o to levněji.. howk

11.10.2011, 19:36 |
tygrm neříkej nikomu, že je trouba. Já ten telefon za 9200 nekoupil a už jsem je nezajímal, prostě nezavolali! Jedinej kdo tu píše nepodložený nesmysly jsi ty, neznám nikoho kdo by dostal telefon této úrovně za prachy co píšeš ty.

11.10.2011, 19:45 |
macek No vono asi v blazinci je to mozny:-))
tygrm:říkat troubovi trouba není nic hroznýho. Já to mohu doložit smlouvou a fakturou za telefon.. tak nevím proč píšeš,že píšu podložený nesmysly. Nesmysly píšeš ty,protože jsi ten telefon nevzal a nezkusil jsi tu cenu ukecat. to je celý.
navíc ten telefon mám k paušálu kredit 750 + net..
už x krát jsem tu psal, že mobily beru na firmu za uplně jiný než ceníkový ceny (a ne, není to dph) a ty mi jak kafemlejnek píšeš ty svý nesmysly o drahých nákupech, milionářích apod. konkrétní zkušenost jsem tu už taky psal, opakovat se nebudu, žádnou dvouletou co se prodlužuje nemám, náš firemní tarif funguje jinak, ale odmítám dál debatovat s někým, kdo místo věcných argumentů píše "nikdo nic nevypoví...oni zavolaj..." a už vůbec ne s někým, kdo uráží.
takže pro ostatní- zavolejte si pro IP4 za 1530,- prostě ho musíte dostat

11.10.2011, 20:06 |
tygrm Fakt ten nick jsi vybral správně, ale je hezký že se tvůj operátor takhle stará. Asi jsi jediný, protože tu nikdo nic podobného nezažil.
luke:tak vám firemní tarif funguje asi špatně,když platíte víc než já a telefony máte dražší.. :-))
tady ti to asi nikdo neuvěří,pokud neoskenuješ tu smlouvu

11.10.2011, 20:49 |
tygrm možná zapomněl, že ho má na splátky a tech 1530,- je měsíčně. :)
blázen: zařek jsem se, že už nebudu reagovat, ale ono pro mě je daleko podstatnější, že na dobře nastavených tarifech ušetřím a to mnohonásobně víc než když si jednou za dva roky budu masturbovat nad iphonama za 1500Kč...to i troubovi, jako jsem já stačí spočítat si jedna a jedna