Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > PRODANO

o Navštíveno 1807x o
o 09.10.2011, 12:12 | gizmi | Upraveno: 2018-02-28 14:38:00
x 5litrů oleje 5W50 od Mogulu, cena: 1000,- (koupeno do auta které již nemám a překáží v garáži)

x dále prodám svou sedačku Sparco - nově potažená do originál auto-látky (velmi kvalitní), od té doby nejetá. Měl jsem ji do GIVka, ale jelikož Hitlerwágeny mají fakt super konzole, tak než se v tom drapat, tak ji pustím. Bohužel fotky jsou strašně stařičkým mobilem - mám ji v Plzni u rodičů a po ruce nic jiného nebylo :( (vypadá oproti fotce opravdu TOP): [ Link ]
cena: 2000,-

x pás Sparco - jako nový, minimálně použitý, TOP stav - schází pouze uchycovací část - cenově 800,-
fotky: [ Link ]

x pás Schroth - nová adice, ele navyják, nezrezlé uchyty, nepotrhaný, technicky 1A - závady: kůže ošoupaná + trhlina (pro někoho šikovného žádný problém opravit), zašpiněný (opět šance pro šikovné ruce), zakončen ele navyjákem, který nefunguje - mechanicky OK, chce se to podívat na cívku (opět šance pro nějakého šikulu) - cenově 800,-
fotky: [ Link ]
-----------------
jsem Plzeňák, ale pošta není problém (pošta na půl)

o 09.10.2011, 18:56 | -Hans-
Zdar pane, omlouvám se za OT, prosím info, kde a za kolik sis nechal potáhnout do autolátky tu sedačku. Klidně do mailu, díky moc!!!
o 09.10.2011, 21:22 | gizmi
-Hans-: bohuzel zklamu, ale sedacku jsem tak jiz koupil. Puvodne jsem mel byt prostrednikem v prodeji (prevozce), ale "kamarad" ji nevzal a zustala me. Jinak sedacku calounil znamej a latku sehnal pres nekoho kdo dela v automotive. Calounil si ji sam pro sebe, ale nakonec projekt padl a proto ji daval pryc. Kdyz se to vse stalo, rekl jsem si OK, pujde do GIVka, ale tam ji narvat by bylo desny (VW ma sileny system kolejnic)
o 14.10.2011, 10:57 | gizmi
nikomu se nehodi ? Posledne tu byl zajem u nekoho o olej a to jsem levnejsi :D
o 11.11.2011, 08:45 | gizmi
aktualne pasy: [ Link ]
o 22.02.2012, 18:51 | gizmi
aktualni (pas sparco prodany)
o 13.03.2012, 12:42 | gizmi
olej, sedacka a pasy (aktualne zde: [ Link ] ) jsou stale k mani..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3286 sekund.