Navštíveno 872x

Koupim male tiche PC pripadne jednotlive komponenty z kterych to psotavim. Zadny extra vykon nepozaduju. Pobezi na tom ubuntu a samba. Jako domaci share centrum
mám tu DELL GX270, je v tom myslím Celeron 2,2ghz, myslím 385mb ram, 80GB hdd, wifi karta, síťovka, zvukovka atd, mám tu i monitor 15´ nebo novou 17´,
stačilo by?
Dekuji tohle peklo mam doma a nesplnuje moje pozadavky

13.10.2011, 23:46 |
Chris skus popozerat inzeraty a IT fore a mini-itx dosky s nejakym atomom, skrinky mam modecom 202 ak by si chcel so zdrojom picoPSU
takze mam trochu jasneji... shanim MB micro ATX sc 775/AM2/AM3 s podporou ddrII ci III a sata. potesi integrovana VGA s dvi a hdmi vystupem ale neni podminka. deska muze byt zplnej lowend stejne jako procak
jen tak pro zajimavost kolik muze takove jednoduche PC sezrat elektriku pokud pojede vesmes furt? aby neprisel na konci roku ucet o 20 000 ze mam doplacet :-D
Takový věci bych neřešil, mně doma jede PC furt, když mám nějakou babu, tak jedou dvě PC a k tomu plazmová TV plus mám v bytě asi 25 bodovek, z nichž asi 15 svítí v podstatě furt :-) Platím asi 1400 měsíčně, což je na byt dost, ale zrovna to PC v tom hraje celkem mizivou úlohu.
Pokud řešíš spotřebu, tak bych šel cestou NTB. S tvýma nárokama seženeš něco kolem trojky...

14.10.2011, 03:41 |
Chris predpokladam, ze chce sharovy disk, tak bude chciet pripojit viacej diskov co moze byt problem :) pripadne este ak chce spravit RAID
normal pc od 60w idle
mini-itx s atomom vie zrat s jednym diskom aj 15w vraj :)

14.10.2011, 08:41 |
nome

15.10.2011, 19:22 |
DaveF trvale zapnuté PC počítej tak 1500-3000Kč ročně dle spotřeby a tarifu