Navštíveno 1202x

CANON MP160, kupovaná za 3499kč v Alze. Jelikož jí vůbec nepoužívám tak jí naabídnu k prodeji.
Cartridge jsem dotiskl a od ty doby jsem jí nepoužíval. Cartridge dám k tiskárně, není problém je doplnit.
Cenu nabídněte, vůbec nevim jak to ohodnotit když dneska stojí kolem 2500.Kdyby se někomu hodila tak něco nabídněte a určitě se domluvíme. Vše funguje bezproblému.

Nezlob se za ot, ale s cenou seš úplně mimo, bez nových, zabalených náplní nemá tiskárna žádnou cenu! takže se spíše daruje, nebo vyhazuje, navíc nová tiskárna-novější model MP-250 včetně obou originálních náplní stojí cca 850,-

19.10.2011, 17:08 |
hanx | Upraveno: 2011-10-19 17:09:02
Tahle tiskárna nikdy nemohla stát uvedených 3 499,- a teď už se neprodává, nechápu kde vzal ty jeho čísílka co tam píše. Stála kolem 1 500,- už v uvedení na trh v roce 2006. Přijde mi, že to jen "zkouší" jestli se tady náhodou nenajde nějakej nesvéprávnej idiot co by mu naletěl :-)
no ono uz jen ze se registroval tady na foru kvuli prodeji tiskarny...
Těch 2500 je reálných. Teda pokud mi je dáš k tiskárně a já ji za Tebe hodím do popelnice.

19.10.2011, 20:43 |
JR Lidi jsou kurvy.
Michal_sms- Ty si chytrej jak rádio viď ? Registrovanej tady sem už docela dlouho ty chytrej.
[ Link ] Tady máte link na novou. Nikde sem nepsal cenu ale napsal sem že jí nevyužiju tak kdo co nabídne.
A pro hanxe naskenuju paragon jestli má potřebu vidět že stála 3499, další cyhtrolín koukám :) Zadarmo jí radši vyhodim když je skoro nepoužívaná. JJ to je celej dnešní svět , každej by chtěl všechn ozadarmo a tak je tomu i s autohifi. Banda židů občas někteří lidi :)
ma pravdu nikde se nezminuje o cene hosani :D
Chce ti víc číst a míň mít připomínky.Líbí se mi jak když tu někdo nemá aktivitu milion tak hned se do něj pustíte. Na tohle forum chodim možná dýl než kdokoliv z vás,ale to že sem člověk nedává příspěvky je hold hned zatracovaný a když si dá člověk normální inzerát na věc, která by se někomu mohla za pár korun hodit tak je hned špatnej. Takže nejdřív začněte každej u sebe.
Simianiak:Souhlasím.Tady je škoda inzerát dávat.Dej to na aukro a je to fuč.

20.10.2011, 14:32 |
hanx Ukaž mi ten paragon, na něj jsem fakt zvědavej. To chce asi hodně velký úsilí koupit za 3,5 něco co stojí 1,5 :-D
mimochodem ten tvůj link je fakt úžasnej, sestava celeron 1,8 GHz za 10 tisíc, fakt super. Nejsi špatnej tím, že tu nemáš aktivitu, jsi špatnej tím, že se tady snažíš prodávat nějakou věc a sprostě o ní lžeš, zkoušíš jestli ti nějakej důvěřivej blbec nenaletí. Takže tady laskavě přestaň kopat kolem sebe a dej si radši facku.
Facku dám klidně tobě jestli si pro ní chceš přijet. I s tim účtem. Řekni mi kde o tom lžu ty cyhtrolíne. Radši už se mi nemontuj do inzerátu nebo Tě fakt přijedu někam spleskat ! Konec debaty dám to na aukro. Třeba se to tam za něco prodá nuchtala má pravdu. Je mi jedno jakou to má hodnotu a taky sem proto napsal cenu nabídněte.To že kdysi stála přes 3 litry je hold realita s kterou se buď někdo smíří nebo ne a to je pak jeho problem. Takže kdyby někdo měl zájem ať napíše mail,jinak jí hodim na aukro...

20.10.2011, 20:05 |
hanx Kde je ta účtenka? Pořád na ní čekám. Ta tiskárna tolik prostě nikdy nestála 3 tisíce a teď nestojí 2 500 Kč, to je prostě LEŽ. Dal jsi link na nějakej prapodivnej shop kde jsou všechny ceny absolutně ujetý. Do inzerátu kde jako prodejce lžeš se montovat budu a jestli to dáš na aukro od nesmyslný ceny tak píšu na aukro tým;-)

20.10.2011, 20:11 |
mr.brain | Upraveno: 2011-10-20 20:12:56
[ Link ] error? :) Ale treba to nekdo koupi i kdyz tyhle multifunkce se spis uz vyhazujou a kupujou novy vzhledem k cene do 1500 CZK.
Edit: ono i vývoj ceny na CZC je zajímavej :-D
[ Link ]
Hanxy ty si asi pěknej kus debila :D Měl sem tendenci ti to naskentovat a poslat kolik to stálo ale s někym takovym se vůbec nebudu zaobírat. Vývoj ceny je zajímavej to máš pravdu. Já mám na faktuře něco jinyho.
Na aukro si to dám od ceny jaký budu chtít já a ani ty a ani aukro tým s tim nemůže udělat vůbec nic.
takže za 3500,- tě někde brutálně obrali :D
Byla k tomu sleva v zajímavých procentech na další nákup,kabel,100 fotopapírů CANON apod kravovny, jestli si to do toho naúčtovali nevim, psali že zadarmo,Ceny jiných e shopu sem faktt neřešil. Je mi to jedno.Já to prostě nabídnul a cenu za kterou sem to koupil sem uvedl jako orientační nikomu nic nenutim. Každej se může svobodně podívat kolik to stojí dneska. Já našel 2tisíce jeden e shop asi už se ta tiskárna neprodává jo to je taky možný.Nikomu nic nenutim.

20.10.2011, 21:39 |
hanx Pepíno: ne někde, ale prej rovnou v Alze. Ale tu fakturu sem prostě nedá, přestože by mě tím vlastně nehorázně setřel. A já že jsem kus debila :-)
Neaktuál!
Prodáno na aukru za 756 kč. A pak , že nemá žádnou cenu :)
Gratulace tomu blbovi co to koupil. Hold na aukru se prodá asi fakt všechno :D

10.11.2011, 10:14 |
bafis

10.11.2011, 12:04 |
clown taky ono co s ni .. pokud ma vypsany kazety, tak za dva mesice ma v prdeli i tiskovou hlavu (zaschlou) .. :o)
ano, aukro je spravne smetiste :o)

10.11.2011, 12:15 |
hanx Hmmm zajímavý, jaktože mezi těmi ukončenými aukcemi není žádná za 756 Kč?