Navštíveno 821x

Pořídil sem plečku do práce a potřeboval bych na ní zimní pneu s diskama. Nepotřebuju nové ani super hyper kvalitní pneu, nebudu s tím jezdit rally. Jo a čím levnější a pro mě bližší (geograficky) tím lepší. Momentálně přebývám na škole v Českých Budějovicích
se sem jako druhej v poradi nenapadne priseru (fakt sorry :) - taky shanim zimaky na filcku, ale jen 2ks (optimalne s diskem 4*100, ale snad by slo i bez). Taky nepotrebuju nove ci uberkvalitni, ale aspon trochu slusny vzorek je zaklad, rad bych pokudmozno co nejvice eliminoval situaci ze se nekde rozprsknu.
MB a okoli :).
jackobo neco bych pro tebe mel,jsem z mlade boleslavi :o)
Tak dobře, může to být i dál, ale aby to zas nebylo na druhým konci ČR.... Jo a chci to i s plechama, 4x100, středovka 57.1 nebo větší, rozměr 13" nebo 14", hlavně aby to tam vešlo...
Pietro: ahoj, bud tak hodnej, pisni mi na mail (viz profil) co mas, at to neresime tady.
dikes :)
minulej tejden jsem kolegovi daroval slušnou sadu... vědět že je vo to takovej zájem tak je zainzeruju :)

24.10.2011, 18:33 |
bafis kdyby nahodou, hodili by se mi dve zimni gumy 14tky, 4-5 mm, na zalozni auto...okr.DC
Vidím že tu frčí úspora threadů :D

24.10.2011, 19:13 |
xid Jestli ještě scháníš písni na melja kamarád říkal že má něco na půdě a já mam disky