Navštíveno 1318x

25.10.2011, 11:44 |
Cenda Odkaz na web výrobce:
[ Link ] jedná se o bedny někdy z let 1995-2000, dovezl jsem je před třemi lety z DE. Černá barva, v případě vážného zájmu pošlu (postnu) fotky. Přestěhoval jsem se a mám na ně malou místnost.
Cenovka 15000 Kč. Obvykle se prodávaly okolo 18-20t, nevim, jak dnes.
tel.: 603 927 687
Východní Čechy.
Koukám že nejsem sám s malou místností :(

25.10.2011, 15:00 |
Cenda Milhauzz: chci je doma a obyvak ma jen 16m2. Mel jsem je v práci, tam mám skoro 30m2. I tak, rad bych zas vyzkousel neco jinyho.
prosím moderátory o přesun do správné sekce. Díky
Áááá, tohle je téma pro mě:-)
Tak po pořadě: obývák 16m2 není vůbec malý, na tyto bedny je akorát. Já nyní zkoušel C5 (které jsou dalko náročnější na vše, tedy jak na umístění, tak na výkon, ale i na prostor, v místnosti 13m2 a žít by se s tím dalo naprosto párádně, kdybych nebyl rozmlsaný). Jako problém tady vidím 84dB citlivost a to je na pováženu, protože tohle nebude sedět jen tak s něčím.Dále, jelikož neznáme rok výroby, může být choulostivé místo v technickém stavu - gumové závěsy chce bedlivě zkontrolovat, což radím v dobrém každému dalšímu potenciálnímu zájemci, servis kity na měniče Dynaudiuo neexistujíé a originální servis se na tyto kusy finančně absolutně nevyplatí.
Jinak ta středová kalota D50 má obrovský potenciál hrát famozní detail a jemnost, výškáč bude asi modifikací D28 (možná D260) a tam platí to samé, jinak jde o předchůdce vynikajících beden Contour 2.8, kde byl použit výškový měnič Esotar T330.
Celkem za mě, kdo chce hodně dobrou bednu, tak ji má právě zde. O ceně mluvit nechci...Neznám ji.
Cenda: a chceš zůstat u Dynaudio? Protože v této třídě není u DA moc co na výběr, C1.8mkII a pak už jen dražší stojanovky.

25.10.2011, 20:24 |
Cenda Pisu z founu, tak kratce. Zivim to piem a91d, zesak ma vuci bednam znacny rezervy. Nejsou zas tak extremne narocny. Kazdopadne to slusnej zesak chce. Co se tyce podobnosti, udajne maji zvukem blizko spis k novym c3.3. 2.8 byla totalne jina bedna. Co dal je otazka, ale DA to asi nebudou. Leda ze bys mi za dvacku prodal specialy :-)
Cenda:
good joke:-)
Jinak nepsali jsme si spolu ohledně té A91D?? Mmch, super stroj. ŠKoda, že já vůl ho prodal... krásná nostalgie a nádherný řemeslo.
Coapk - DA ti přestaly šmakovat? To pak bude ale těžký výběr:-)
ATC?? To by ti mohlo po DA sednout.Vyšší řady BW?

25.10.2011, 20:59 |
Cenda Jj, psali, sehnal jsem ho tenkrat z Hamburku, diky malemu poskozeni pri preprave, za 8t :-) ten menit nehodlam, i kdyz bych ho porad se ziskem prodal. Moznost by byla osmickova rada BW regalu, aurum cantus villo, ale spis pockam, az se neco zajimavyho objevi. Dokud nebude tohle pryc, tak to resit nebudu a pak nekde zavitam do studia. Preci jen mi vic sednou tvrdsi spodky, nez ma DA...