Navštíveno 1272x

Nabídněte něco, operátor mi nechce vyhovět, tak si musím udělat další smlouvu u jiného operátora.. To staré číslo však musím mít stále na příjmu a z toho nového chci jen telefonovat.. Potřebuju aby mobil mě e-mailového klienta, nějakej obyč prohlížeč a uměl psát a volat, uvítám taky nějakej obyč foťák, nemusí mít blesk a tak..

27.10.2011, 16:41 |
xid Šlo by ještě přesměrovat hovory, vetšinou si jde zaplatit balíček na volání na nejake cislo zdarma tak bych si ho zaplatil presmeroval a nepotrebujes DUAL SIM telefon
ale to asi jde jen v rámci operátora..
A co přejít k jinému operátorovi se stávajícím číslem? To mi přijde jako nejjednodušší varianta.

28.10.2011, 00:44 |
xid Bolthorn: Co ja vim tak ne kolega v praci ma O2 ja vodafone a ma to nastaveny ze mi vola zadara (teda za mesicni pausal asi 70kc ke stavajicimu pausalu rikal ze zalezi na tom kolik tech preferovanych cisel mas cim vic tim levnejsi)
kolega má tohodle samsunga a nestěžuje si
[ Link ] služební a soukromá SIM, takže telefon je stále v provozu
P.E.T.R: vím, že chceš poradit, ale zase na druhou stranu nemám máslo na hlavě.. smlouvu u stávajícího operátora mám ještě na půl roku a nechce mi pustit číslo jinam, ani když bych mu chtěl doplatit závazek předem.. a hlavně mi nechce vyhovět v mém požadavku, tak jako konkurence.. nezbývá mi tedy než mít dvě čísla a vlak přes to nejede..
xid: no T-Mobile to nemá :-( potřeboval bych to na Vodafone z T-Mobilu
Petura: do Samsungu asi půjdu.. šel bych do tohoto
[ Link ] ale nevím jestli bílej mobil je pro chlapa zrovna to pravé ořechové..
Taky budu potřebovat nějaký dual sim tel.
Čekám až bude nějaká rezence na toto:
[ Link ]
Marwin: ta Nokie nic moc, co jsem tak četl.. Lepší je spíš ten Samsung
[ Link ] Měl jsem ho (prodal jsem ho tady) a byl jsem velice spokojený. Dvě SIM funguji bezchybně a telefon taky ujde.
TT.
David: umíš nějakou slevu? na toho Samsung Champ Duos..
tak jsem koupil toho Samsunga Champ Duos.. a spokojenost.. telefonuje to, píše sms, má to kalendář a navíc i Wi-Fi :-)