Omega 3.2 V6 Caravan Executive ročník 2001 najeto v reálu 310tis km kupoval jsem to na 238tis km.
Stav dle fotek je to foceno asi před měsícem
Výkon 218PS
Výbava:
Interie v černé kůži
Sedačky a zrcátka v elektrice
Šíbr
2 zonová Klimatizace
Radio NCDC 2015 - nejlepší co se do omegy dávalo jeho součástí je (Palubní PC, Navigace, Autoradio s changerem na 4CD, Palubní GSM telefon barevny display)
Traction Control
Samosvor
4x Airbag
Posilovač
Tažné zařízení Westfalia na 1875Kg - je odnimatelné
Vyhřev předních sedaček a zrcátek
Xenony
Ovládání radia a BC na volantu
Tempomat
Polohovatelný volant
zámek řadící páky construct
15" plechové disky s 2 novýma zimákama Kleber Krisalp HP2 205/65R15 a 2 ty samé gumy na zadní nápravě mají zasebou jednu sezonu ale ojetí minimální
na léto 17" origo disky s gumama spiš už na výměnu.
Centrál
Alarm
Je to v podstatě plná výbava do plné tam chybí vyhřev zadnich sedaček a alarm
ale před rokem mi odešel centrál oprava v opelu by byla drahá a blbě proveditelná tak jsem tam nechal dát alarm s centralem Keetec ke kterému jsou dva vystřelovací klíče. Klíče jsou zatim jenom jako DO ale planžety vybroušené mám a mám i nahradní čip pro immobilizer takže stačí nakodovat a přeskládat.
Rozvody tam jsou dělané na jaře 2011 rozvodová sada SKF a vodní pumpa Bugatti. Nejto na nich je 15tis km s tim že po 60ti tis je doporučena vyměna s rozvodama byly měněny i díly na řízení byla tam vůle. olej je tam 5W40 vzhledem k absenci počitadla km nechávám ho měnit každé 3 měsíce protože muj průměrný nájezd je 3000km měsíčně.
Místo klasického vzduchového filtru mám danou vložku KN
narovnu napišu zavady
- nefunguje počítadlo ujetých km
- nefunguje výhřev řidičovy sedačky bude potřeba nová dečka
- zlobí barevný display cena opravy 4500,- u této firmy dělaji to běžne, zavada je to částá u tohodle displaye
[ Link ] - je potřeba vyměnit těsnící kroužky na klimatizaci uniká, cena opravy v řadu stokorun.
U všech oprav je nutnost odstavit auto min na den což vzhledem k tomu že auto jsou v podstatě moje nohy nemužu proto to není opraveno.
Cena 50 000,- kč možná domluva
!!! Dneska se jedu podívat na nové auto pokud se pro něj rozhodnu tak by cena během příštího týdne byla s výraznou slevou info napíšu odpoledne !!!
vice foto na
[ Link ]