Navštíveno 10866x

Neco pravy, neco levy, kiny jsou neco plast, neco kov, vcetne tuby. Nechcete nekdo?

24.11.2011, 21:03 |
clown tak tohle moji generaci nastesti minulo ..

24.11.2011, 21:05 |
Thullo | Upraveno: 2011-11-24 21:06:34
Sorry za OT:
Jeee nostalgie a vzpominky na ZS :o) nekde 6-7ma trida - takze roky 1996-1997 :o) heh :o)
v 97mem sesta - sedma trida? 8-0

24.11.2011, 21:08 |
clown samej cucak tady :o)))

24.11.2011, 21:08 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2011-11-24 21:10:37
clown> tak ty ses uz vykopavka voe ;-) to vis my mladi ;-)
Ty voe. Nikdy sem to nehrál, ale jednou jsem měl 2 a jeden malej smrad během jednoho super hodu mě o ně obral :o) Tím to pro mě skončilo :o)

24.11.2011, 21:10 |
clown ..jj .. vy mladi neumi ani cesky .., LOLec
AllInOne> tak musism rict ze si me hodne rozesmal :-D
ja nevim kdo dal i a y na klavesnici tak blizko k sobe, to se prehmatnes ani nevis ;-)
Taky se mi doma ještě válej ale jen Házeče.

24.11.2011, 21:12 |
clown woe .. to neukecas :o)

24.11.2011, 21:13 |
JR Ty voe, co to vubec je?
za chvili z toho bude top inzerat :-D
michal_smsmsm
a to jsem psal původně delší příběh :o)
Ale dopíšu to.
Tehdá to nějak začlo letět, já na to sral, ale tehdá sem ve třídě se ke dvoum nějak dostal (ale nevyhrál sem je, pač sem to nehrál - ale ani asi nikomu neukradl :D )
Tak valím ze školy, v aktovce 2 pogy a těšil sem se, až to ukážu doma :o) Dojdu k baráku (panelák), tam sedí 2 smradi malý a hrají to. Čučím na ně a oni jestli mám taky. Říkám jasně, vytáhnu 2 pogy, oni řeknou ty vogo (nějak to pojmenovali jako ON MÁ ZLATÝ nebo tak nějak). Řekli ať dám s nima. Dám to tam, X pogů na sobě (což sem věděl že se dá těžko otočit vše). Ten mamrd hodil - otočil to nějak celé, já vyvalil voči.... obral mě o ně a smáli se oba jak kreténi :D. Dom sem došel s prázdnou :o) Konec pogové kariéry:D
V jedný době to dost letělo i já to hrál :D.. všude na ulicích se to hrálo.. i před školou hrály dva a kolem nich dvacet lidí a čuměli :D Měl jsem doma asi 150 nesmyslenejch papírovejch koleček :D To jsou ty mánie.. Pogy,pokemony.Dygimoni.Bejblejd.. atd...
vím že to bylo, ale netuším princip co se s tím dělalo...
no princim byl jak psa allinone, do sloupecky papirovy, mrdnout do toho plastovym a co se otocilo horni stranou nahoru bylo tvoje, zbytek sel do sloupecku a hazel druhej a tak furt odkul bylo o co hrat
Kua každej má doma sbírku jak prase,ale nepřizná to :D
[ Link ]
Naskládaly se na sebe... střihly jste si (kámen nůžky papír) pak sis vybral házeč buď plastovej a nebo kov. a prostě si to na ho hodil toho hodil.. kolik se jich otočilo tolik jich bylo tvojich.... Tys byl šťastnej žes vyhrál a tamten bulel a pak šel za maminkou ať mu koupí další pogy aby je mohl zase prohrát :D

24.11.2011, 21:33 |
clown clovece ja mam pocit, ze mam u chyne v hrackarstvi jich asi tak 300 .. :o)) aspon jsem je stehoval .., v deskach atp ..

24.11.2011, 21:35 |
CRK vidim prvně, asi nějaký nový technologie.. :-D

24.11.2011, 21:37 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2011-11-24 21:39:15
no desky na to byly taky ;-) nebo tuby ;-) btw podlozka by tu taky nekde mela bejt, ale teda kde to netusim
Kdovíproč jsem místo POG četl PONG, a okamžitě jsem si vzpomněl na tohle :-D
[ Link ] POGy mě minuly (naštěstí), a jsem zvědavej, co bude sbírat náš malej až vyroste - u synovce aktuálně frčej Gormiti, a má šest půlek (čti tři prdele) karet s Pokémonama, ale absolutně netuší, k čemu jsou nebo jak se to hraje...prostě se mu líběj ty obrázky.
Jináč za mě frčela LUTRA, schválně, kdo si ještě vzpomene...? ;-)
Jo, a sorry za OT, o POGy nemám zájem - nechci dopadnout jako AllInOne...
podle mě jedna z posledních sbíracích her, co byla. K získání bylo třeba trochu umu, trochu štěstí. Jak někdo říkal, zabavilo to děcka. Za mě se hrávala čára s céčkama, kdo měl paragrafy, byl king :-)

25.11.2011, 00:20 |
Kesam K nám na ves se to asi nedostalo neznám :D
taky jich pár mám :D
a co hokejový karičky? má někdo? mám jich cca 2000ks :))
kdyby měl někdo zájem tak email, mám celkem zajímavý kousky:-) jo a je to NHL:-)

25.11.2011, 01:06 |
Kesam Já měl golmany NHL hodně asi 200 kusu pak sem to někomu dal Score stopers :-)

25.11.2011, 08:53 |
bafis tak tohle me sralo vzdycky od jara do podzimu, kdyz to htali smradi u panelaku primo pod oknem v loznici....nenavidel jsem to !!
jj pogy:o)hokejove karticky a C :-D :-D Okrajove ještě kuličky :-) to byla základka .-) SMSMSMSMS dem hrát?:-D

25.11.2011, 09:43 |
Lumík teď frčí B A K U G A N I :-) nedávno jsem byl za synovcem a čuměl jsem jako PUK vo co se jedná :D
Kulička, kterou když človek hodí na magnetickou kartičku takse rozbalí v nějakou příšeru.

25.11.2011, 10:35 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2011-11-25 10:36:25
PlusOne:
tos mi něco připomněl..
[ Link ] :oD a jinak zlatý Céčka(každopádně reklama v TV "Mama,LUTRA prišla!" na to už jsem byl tenkrát velkej,takže jsem z toho měl spíš prdel..ale strašit mně ten slogan bude asi do konce života) :oDDD
Měl bych taky na prodej POGY a HOKEJ. KARTY (4xhašek atd.)

Kurna asi jsem uplne mimo ale tohle vubec neznam :-(
Kleenex:
No, tak většinou se jedná o papírový čtvereček zhruba o velikosti hrací karty nebo malého TP, většinou s lesklým povrchem, kde z jedné strany je fotka hráče, občas upravená, a z druhé strany bývají krátce popsány jeho statistiky, kluby, ve kterých hostoval, jak dlouho v nich hraje, kolik v té které sezóně nastřílel gólů, a tak..... ;-)
Je hokejove karticky tech mam neco malo pres 1400 :) Ale asi je nedam moc penez v tom a takovej citovej vztah k nim. ikdyz lezi v supliku :)
Plus1:
hokejove karty pochopitelne vim co je ale vubec neznam ty Pogy ;-)
Už to asi není moc aktuální nabídka, ale kdyby ano, tak já bych měla zájem o ty pogy.. ;)
Radzem2@seznam.cz

25.11.2012, 09:42 |
xSam Ty vole Lutra, tak na to bych si sám od sebe asi nevzpomněl.
Co si vzpomínám, že jsem neměl všechny a strašně mě to štvalo.
bohuzel, papirove odemne nekdo koupil je to tak pul roku zpet a plastove a kovove kiny jsem vyhodil ted v tydnu
pokud někdo máte doma ty házečky plastový tak bych si je od vás vzala, kdyžtak pište na pajero2108@seznam.cz