Navštíveno 1074x

Ahoj, pokud by se někdo chtěl podívat na LM, tak mám volný lístek. Je to na zápas Plzeň - AC Milán, příští týden 6.12. na stadionu Slavie. Jsem namlsán Barcelonou a na nějaký provinční italský tým už nemám náladu. :))
Možnost předání Praha, možná Brno. Jde pouze o jeden kus. Ty ostatní lístky jsou z ostatních zápasů.
Cena 2000 kč.

Jsem fanoušek, ale rozhodně ne Plzně :)
Neh ně.. :D není třeba :)
Já teda vidím na lístku cenu 1400 Kč :-) Tady je vidět, kdo chodí fandit Plzni a kdo jde akorát na Barcelonu, fandí proti českýmu týmu a ještě chce na lístku vydělat :-/
Btw. kamarádka prodává dva lístky na Milán po 1500 Kč, kdyby nekdo chtěl. V případě zájmu předám kontakt na FB.
Čekal jsem to.. Na lístku je opravdu napsáno 1400,- bohužel něco mě stálo i zprostředkování lístku, takže proto je cena taková jaká je. Nikomu to necpu.
Taky by mě zajímalo kdo fandí proti českým týmům a chce na něčem vydělat. Jestli tím myslíš mě, tak by mě zajímalo podle čeho jsi to vydedukoval. Nic takového jsem tady nepsal. Takže nabídka stále platí. Kdo má zájem o pravý lístek, který nikdo netiskl na své domácí tiskárně, může nakupovat.
Pockat, a on nekdo fakt fandi ceskymu fotbalu? Proc?

03.12.2011, 13:06 |
Tendr Asi se budu opakovat, ale co je to ten fotbal?

03.12.2011, 13:09 |
bafis Proff : ja jo a nepripadam si ani divne ;-)