Navštíveno 1578x

Canon 70-200/2.8L USM - 21900 Kč, objektiv je ještě v záruce do dubna 2012 (koupený v Megapixelu)! Můj zdaleka nejoblíbenější objektiv, třeba na sport ideální. Ale šilhám po stabilizovaném :-)
Tamron 18-250/3.5-6.3 - 4900 Kč - ideální ultrazoom na cesty nebo dovolené, na photozone.de má ze všech obdobných objektivů nejlepší hodnocení. Musím trochu osekat svou sbírku objektivů :-)
Možná Canon 100/2 USM - u tohohle váhám, je to pěkný světelný objektiv, který má údajně ze všech Canonů snad nejhezčí bokeh na portréty. Takže spíš si ho nechám, leda že by přišla zajímavá nabídka (v bazarech se moc neobjevuje).
Přednost má předání Plzeň, v úterý 06.12. budu v Praze v Edenu (na Milánu :-), případně v nouzi bych i poslal (platba předem na účet).

04.12.2011, 11:46 |
Proffesor_W | Upraveno: 2011-12-04 11:48:59
kdybys to mel pro nikon uz bych te zbavil teho tamrona :D
nicmene, mohl bys mi sem hodit dve tri fotky toho pevnyho 100m ? Neco takoveho bych si chtel v budoucnu koupit. Koukal jsem na jeden Nikkor 85 s 1.8f. A taky estli bys mohl hodit nejakou fotku z toho tamrona. Diky moc.
edit: myslim obrazky focene tema objektivama, ne fotky objektivu :D
70-200 chjo, stves me :o)
Počkejte, až budu za pár let prodávat 70-200/2.8IS, protože budu chtít 70-200/2.8IS II :-)
Ty neustálý upgrady mě nicméně zabijou :-) Díkybohu, že objektivy si plus mínus drží hodnoty (byť na té 2.8 něco málo ztratím).
Jako Proffesor :o( Bejt to Nikon, tak Tě zbavim tý 70-200 celkem rychle :o)
no ta 70-200 by byla... ale neni cash :) jezisek slibil battery pack ke svetlum, ale pry mam na to poslat prachy :)) tak pockam teda az budes za rok prodavat tu IS :))
UP (dneska kdyžtak jedu do Prahy, další měsíc cestu neplánuju).
Canon 70-200/2.8 prodán, mazlík sloužil dobře :-)
Stále je na prodej Tamron 18-250/3.5-6.3, sleva na 4600 Kč nebo 4500 při osobním předání.

16.12.2011, 14:12 |
Pekys Mr.Scully - máš mail
Též u mě proběhl upgrade z f/4 na 2,8
mám dotaz, jde sundat vůbec z něj ta stativová objímka ?
je potřeba ji rozevřít jako nůžky že, jenže mně nejde úplně vyšroubovat ten šroub, mám ho vzít větší silou na konci ?
ten by přeci měl jít úplně ven ne ?
Crimson:
ja s tim taky zapasil :))
taky jsem se snazil vysroubovat sroubek a ani hovno :))
ale ono staci ho povolit a pak celou objimku chytit a otocit s ni. v jednom miste jsou udelane drazky a da se z objektivu vysunout. musis tahat smerem k bajonetu :)
Fajn, zase jsem se něco přiučil... :-D Mě to netrápí, objímka mi nepřekáží, ale taky jsem na to nepřišel :-D
ja si rikal, ze kdyz se da objimka koupit samotna, tak to nejak dolu musi jit :)
taky mi tam nevadi, ale zajimalo me to :))
a chvili mi to teda dalo a nejakou minutu jsem s tim kroutil, nez jsem ji dal dolu :)