Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > D:Chcete mě?-fenka

o Navštíveno 1495x o
o 18.12.2011, 17:41 | trueno
Daduji fenku asi pouliční směska ohaduju to na včáka a labradora ,je milá ,vnímavá,vděčná za každou pozornost.Asi rok a půl stará.Odčervená.
Objevila se u nás před pár měsíci a mohla by tu bejt dál ale vyklubal se z ní zdatný lovec slepic , chodí lovit k sousedům a já nemám čas ji vychovávat nebo hlídat ,už takhle mám nad hlavu svých dvou bullíků. Doufal jsem že se o ní majitel přihlásí ale nikdo se na letáky a stránky utulku neozval(nepřekvapilo mě to ,když přišla byla hodně povyživená a na krku měla jen šnurku místo obojku, pravděpodobně ji vyhodily z auta ,hlavní tah na kolín je 200m od nás).
Tak mě napadlo dát to i sem , třeba se někomu zalíbí ,můžete se na ní kdkoliv přijet mrknou do Církvic u Kutný Hory.
Jo ,od focení trošku povyrostla :o)

foto k příspěvku  od trueno

o 18.12.2011, 17:42 | trueno

foto k příspěvku  od trueno

o 18.12.2011, 20:20 | endru.ondra
promin za OT: ale pes je krásnej
o 18.12.2011, 20:59 | dalio
je to fenka ........ je hezká , ale na vánoce má být kapr. tradice je tradice
o 18.12.2011, 21:05 | Pepíno_Honda
blbý humor :/
o 18.12.2011, 21:35 | trueno
Já taky radši kapra :o)
nee , já si jí chtěl nechat když se nikdo neozval , když má takovou smůlu v životě a bůhvíjak dlouho se toulala protože vypadala faktycky hrozně když se objevila ,ale když začala škodit sousedům tak tu nemůže bejt .......
o 18.12.2011, 23:47 | kuchta
Ta je krásná.Ať se dostane do dobrých rukou.
o 19.12.2011, 18:12 | blázen
nádherná, hned bych ji vzal,kdyby byl čas
o 19.12.2011, 18:48 | Fipo
podhrabává se nebo jak se k těm sousedům dostává? Nejde vymyslet něco, aby se k nim nedostala?
o 19.12.2011, 20:30 | cezetko
Krásný pes, k takovému mám neskutečný vztah. Škoda, že si nemohu vzít teď do domu. Máme tu školku a to by nedělalo dobrotu.

foto k příspěvku  od cezetko

o 19.12.2011, 21:24 | trueno
Já nevim jak se tam dostává , podhrabáno nikde neni , pravděpodobně nějak přes plot ale načapat se nenechá a já opravdu nemám čas ji celé dny hlídat .... přemýšlel jsem o el. obojku ale pozemek je obrovskej a je tu spoustu budov ,dlažba ,vjezdy to by asi nešlo označit drátem .... a když je na řetězu ,je neštastná ... pořebuje pohyb :o( , děda od vedle si stěžuje na štěkání , a k tomu ty slepice ......
Jinak je to moc hezkej a hodnej pejsek ale potřeboval by aby na něj měl někdo čas a zabavil ho ,vzal ho na cvičák a mohl se mu věnovat (určitě se nehodí do bytu , to jsem zapoměl napsat)
já vlastně ani nevím jak bych k tomu měl přistupovat ,jsem zvyklej na svý bullíky a tenhle pes má uplně jiný potřeby než oni , nejde to skloubit dohromady, nejdou venčit spolu a td. ......
cezetko:taky pěknej pesan :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5179 sekund.