Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: BMW E46 cabrio

o Navštíveno 1412x o
o 18.12.2011, 21:44 | Verano
viz odkaz [ Link ]

o 19.12.2011, 11:53 | P3RF3KT
Rodinného? Výborně takže konečně pořídíš taky sedmu? :)) doufám že zustaneš u značky a nekoupíš rodinnou oktávku.. Jinak na co rodinné auto? Já si myslim že ve 23 s přítelkyní bez dětí je tohle ideální vozidlo :)
o 19.12.2011, 13:50 | Verano
bmw nechci,a oktávu taky ne,možná rsko,chci něco s čim se dá normálně v zimě vyjet kopec,zdolat nějakej terén a hlavně normálně jet na dovolenou. Tohle auto bohužel ani jedno nesplnuje :)
o 19.12.2011, 14:47 | RedBaron
Tohle je přece typický druhý auto, ne auto na kopce, terény a dovolenou s bagáží po střechu :o) Já mám E46 v Touringu a všechny účely krom terénu plní víc než dobře.
o 20.12.2011, 16:43 | jackobo
jako moc pekny kábro.
A naprostej souhlas s RB, tohle je proste druhy auto na víkendovou masírku, co by za to kdo dal :).
Jinak teda dovolená v E46Tour proc ne ale tak maximalne ve 3 lidech, 4 lidi nedejboze trosku vzrostlejsi uz bude taky pomerne utrpeni. Kazdopadne zase splni i ty ucely, o kterych se jinym kombi muze jen zdat :).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3325 sekund.