Ahojte lidi,
je to spíš tak předběžně, protože se holka u mě ani neohřála... Jsem asi ještě nevyžitej a tak chci třeba na zimu, nebo prostě až se Audi prodá koupit buďto GV GTi nebo BMW120d na vyblbnutí... A když mě bude Q provokovat, tak pak spadnu třeba i do toho Boxstera nebo Z4 ... :-)
Jinak k Audi -
A3 sportback 2,0TDI 103 kW, rv2005
multitronic (dsg) - řazení pod volantem
kupováno v CZ u Exnera - 2.majitel
najeto 103 500 km / serviska
Sportovnější sedačky, vyhřívané sedačky, mulitifunkční volant S-line, 2-zon klima, xenony, chrom hagusy a tak... celkově je moc pěkná
Cena - 255 000 Kč
V případě dotazů možno sms na 775188390 (zavolám zpět) nebo e-mail stodola@atlantis.cz
Váš Míla :-)
ps - Auto je vidění v Praze a okolí
Aktualizace - V neděli mi umřelo turbo, a dneska jsem nechal přetlakovat hlavu (bohužel je ruplá). Mám aktuálně najeto 106tkm. Je potřeba nasadit jinou hlavu, dát nové rozvody (ty staré nemají už smysl), olej a já měl v plánu ještě PP ložisko (trochu hučelo) a přední silentbloky...
Audi stojí v servise na heveru na Argentinské ulici a čeká na díly. Dneska jsem scháněl hlavu a právě mě to !!totálně!! přestalo bavit, takže jestli to někdo chcete dokončit za mě, tak cena je 210 000 Kč a přidám "nové" turbo (je z bouračky a má nálet 25tkm bez vůlí v super stavu)... Je určitě možné se dohodnout i v servise, že to tam dodělají, to je jasné, ale mě už opravdu nebaví trávit vánoční čas ve shonu dílů...
Prosím tentokrát bez zbytečných OT !!
Děkuji a přeji všem krásné vánoce
Míla