Navštíveno 2127x

Zdravim prosim nemate nekdo doma nahodou 2 kusy tech (karabin) nebo jak se tomu rika :D .?Myslim tu cast co je na pasech a ne na navijaku.Nebo my nekdo dejte nejaky odkaz kde bych to sehnal.Diky a preju pekny svatky :)

25.12.2011, 19:39 |
gizmi nejak nechapu ceho si zadas :) To do ceho zajede ten kov z navijaku? Pokud ano, tak 1ks bych slouzit mohl.. (co jsi s tim delal, ze potrebujes 2ks?) Je to vec, ktera z 99% je uplne blbuvzdorna.. Jinak pokud se pletu, tak nafot a v malovani zakrouzkuj co presne potrebujes..
Jj presne jak pises to potrebuju.Ale blba koupe.Koupil sem pas s navijakem a na obou koncich je stejnej protikus takze to nemuzu dat dohromady :D .kdyz to vezme kolem tak by popripade stacil i ten jeden.Co bys za to chtel.?

25.12.2011, 19:51 |
gizmi benak12: nejsem ted doma a jeste 3 dny cca nebudu, ale 100% dam vedet..;)
to za krouzkovane je ono

27.12.2011, 20:54 |
gizmi Tak jsem jukal do zasob a mam tu na dily dva pasy. Jeden ma to co mas zakrouzkovane a druhy ma ten druhy kus. Kazdopadne jsem zjistil, ze v obou pripadech je ten konec zasitej a jen tak snadno nepujde dolu. Zase parat pasy, ktere ac jsou na dily, ale maji pekne napisy se mi moc nechce..

27.12.2011, 23:09 |
JR Na takovyhle dodelavky bych se vysral. Nedostanes to tam aniz bys neco musel rozparat.
To vim ze by se to muselo rozparat a presit.No ale tak asi je lepsi sehnat ten dil.Nez kvuli tomu vyhodit cely pasy a kupovat novy to my zas prijde skoda.

28.12.2011, 08:12 |
gizmi Totalni hloupost je vubec kupovat takovyhle komplet :( Bud chci dat na bezpecnost a nesetrim na tom, nebo se na to vykaslu a poutam se serii.

28.12.2011, 09:02 |
JR Kdyz to presijes, tak nebudes mit takovou pevnost. Je kravina to delat!
Jaka totalni hloupost necjci na necem setrit ale koupil sem pasy dvoje a jeden s navijakem .Ten co byl s navijakem vse v poradku ale ten druhy co sem chtel dat s navijakem ma zapinani na obouch stranach stejny.Chtel sem to predelat na tom navijaku a ne ze bych presival cely pasy :D .
gizmi : Ty si psal ze mas na dili dva pasy ale jak jako na dily ,kdyz v realu znich nic nepustis do obehu .? Mas aspon v modre barve neco .?Ze bych treba koupil cely kus.?
Jaka totalni hloupost nechci na necem setrit ale koupil sem pasy dvoje a jeden z nich s navijakem .Ten co byl bez navijaku vse v poradku ale ten druhy co sem chtel dat s navijakem ma zapinani na obouch stranach stejny.Chtel sem to predelat na tom navijaku a ne ze bych presival cely pasy :D .
gizmi : Ty si psal ze mas na dili dva pasy ale jak jako na dily ,kdyz v realu znich nic nepustis do obehu .? Mas aspon v modre barve neco .?Ze bych treba koupil cely kus.?
ty voe, rezat a sesivat pasy, omg, vzdyt to je to co te ma drzet pri zivote, to je jako by si jezdil na gumach bez vzorku, nebo misto sedacky kdyz by si sedel na prepravce od bananu. to je proste bezpecnostni prvek, na kterej se nesaha, pac uz pak nikdy nebude ve stejny kvalite jako byl od vyrobce. za me proste a jednoznacne vyhodit, nebo prodat na aukru jinymu sebevrahovi a koupit jiny novy v celku a v kuse. tohle fakt ne, se ti to pak utrhne a proletis celnim sklem. to ze mas na pasu dva kusy potisobe stejny je nejaka blbost ze jo, to pak vypada ze to je zas skladacka z vic kusu, kdyz tam mas dva samce a zadnou samici... no delej jak myslis.
tak ja je koupil od nekoho prez nekoho s tim ze to bude v se tak jak ma byt .Jo moje chyba sem ten blbej ze sem nalit.Ty my radis at to prodam a to bych byl zvedavej kdo to koupi :D . A nejsem takova kurva jak druhy abych nekomu prodal neco co k sobe nejde i kdyz asi my nic jineho nezbyde :D .Treba bude myt gizmi k tomu nejaky dil tak uvidim .
hele tak v tom pripade, jestli sezenes ten dil k tmu, tak si to nech aspon nekde sesit na nejakym profi stroji s nejakou silnejsi niti a nedelej to doma, je to fakt o drzku jak pise JR... by ses divil kdo co na aukru proda a koupi a bez vycitek zvedomi...
jo no na aukro asi jo ale me osobne by to sralo to nekomu tak prodat. Jj dosel bych s tim nekde treba do calounictvi nebo kde delaji boty kde na to maji stroje.Je my jasny ,ze to nemuzu vzit jednou mistem nejakou nitkou co kdyz trhnu tak je na pulky :)

28.12.2011, 20:06 |
gizmi benak12: odeme ma pasy Schroth opravdu hodne lidi, byl jsem v laboratori firmy, prekladam nejake jejich texty, byl jsem u srovnavaciho testu vicero znacek, atd.. ale i tak to mam spis jako konicek..
Vzhledem k tomu, ze u pasu nejcasteji odchazi plastove spony a obcas se nekomu povede skripnout pas do sedacky, tak jsem vyradil 2 pasy tzv. na nahradni dily. Jenze nikoliv na rezani, ale pouze kvuli vecem, ktere jdou sundat a nahradit. Konkretne mam cerveny, ktery ma na konci zrovna to co nepotrebujes a cerny, ktery ma sice to co potrebujes, ale rezat to odmitam. Cerveny je zaspineny pouzivanim a ma nefunkcni navijak (odeslo relatko), cert vem. Cerny je ale funglovka, ktere schazi navijak, prave uchyceni a plastove spony. Pokud bych do nej rizl, muzu zbytek zahodit, coz se mi nechce vzhledem k tomu, ze ma uplne TOP stav - neporusene flokovani napisu. Pokud casem sezenu ten samej, ale s osoupanym napisem, snadno prehodim a mam novy pas. Proto jsem to pak vzal zpet.
k siti: v zadnem pripade nedoporucuji!!!! Pas neni sity jen tak a jen obyc niti. Je to technicke vlakno, ktere se pri nehode "vytahne" a pas by pak uzivatel mel vyhodit. Ze se to nedeje a 80% pasu z aukra a celkove na prodej v CR jsou "na vyhozeni" uz je vec druha. Na druhou stranu, kdyz vidim co prodavaji CZ firmy za "sportovni pasy", tak Cesky tuner prezije asi vsechno..
jo tak chapu ze to nechces rezat proto sem se ptal v jake to mas barve a bohuzel sme se nesesly ja bych potreboval v modre ze bych popripade vzal cely kus. Mam taky Schroth a do jineho bych nikdy nesel. Diky za vysvetleni :)
Vybodnu se na to a sezenu radeji cely komplet jiny
Jo tohle tema,uz je pase ,ale jen sem to sem chtel napsat je to tak mesic a pul az dva co sem s kamosem kupoval ty pasy schroth v modre barve.A na tuning foru
[ Link ] sme obevili jedny co byl jeden s navijakem a jeden na pevno.Dotycny psal co je prodaval ,ze je to idealni kombinace pro ridice,kdyz je s navijakem tak sem si rekl,ze jo,ze je tedy koupim puvodni cena 2700 chtel pak sme se domluvili 2500 plus postu.Jo asi byla ma chyba, ze sem veril,ze my posle pasy ktery k sobe dilama pujdou a ted uz my to ani nevadi,ale vtipne je, ze my tu vyklada ty veci v odstavcich o neco vis :D .Uz to resit nechci tak,ze tim to celou debatu bych rad ukoncil. Diky

detail

03.01.2012, 18:11 |
gizmi Benak12: hned jak prijedu domu, juknu na fotky - na 100% je mam nafocene ve slozce a ulozene - presne tak, jak bylo na rajceti a jak jsem je vzal a poslal. Pokud byla chyba na me strane - uznam ji a komplet vezmu zpet - v tom problem neni.. Jen nechapu, proc jsi se neozval drive - s reklamaci problem neni a nemam za potrebi mit na krku nespokojeneho cloveka..
gizmi : nevedel sem urcite jestli sou od tebe musel sem si to zjistit pres toho znameho od kud sme to kupovali.A ja to nevedel az kdyz my to potvrdil.Prislo my to a mel to v pokoji zabalene, ale zima nastala a auto v garazi cas na prace, Sahnul sem po pasech a ejhle chyba se v loudila. nic vic v tom neni

03.01.2012, 19:28 |
gizmi benak12: prave jsem prijel z prace domu a jukal - ma chyba - samozrejme to nejak doresime.. ;) Pokud jsou OK, tak tri varianty:
1. posli zpet komplet a poslu penize na ucet..
2. posli ten s navijakem a poslu z teto sady misto nej jeden:
[ Link ] 3. posli zpet ten s navijakem a poslu pulku penez
Opravdu se MOC omlouvam :( vzivote se mi tohle nepovedlo, nejsem zadny podvodnik a rad to dam do poradku.. jinak at to tu "nezasirame" - muzeme po emailu: gizmi@post.cz
gizmi: v pohode ,ze se to muze stat to chapu a ,kdyz sou lidi ochotni a nejak se domluvit je to uplne nejlepsi.vidim ze s tebou je to bezproblemu tak by to melo byt s kazdym,ale bohuzel ne vzdycky to tak je. Ja shanim modre pasy tak ze kdyby ti to nevadilo zvolil bych tu variantu 2. poslu ti ten jeden kus a ty bys my poslal ten jiny . .? Poslal bych ti ho tenhle tyden dam vedet jak odeslu .Dyztak jestli muzu poprosit napises my adresu na email .Jo a diky
Kdyby nekdo chtel, mam 2 modre 3body SCHROTHy s el navijaky v super stavu :)

03.01.2012, 20:17 |
gizmi benak12: ten navijak jsem hned testoval, kuzi, spoje, proste vse - ale tohle me uslo :( Kazdopadne mas email - tedy pokud pouzivas ten co mas tady pod nickem..
jasny presne ten mail pouzivam .Diky
ten znamy jsem ja a jsem rad, ze to dopadlo takto.
rikal jsem ze gizmi je v pohode a vse se vyjasni.
ja jsem s tim cernym Schroth pasem max. spokojen. doted se ani trochu nepovolil, oproti tomu silenymu Sparcu co jsem mel.

09.01.2012, 20:21 |
gizmi w4tch1: "vyreklamovano" :) resp. vymeneno.. Nemam za potrebi pokazit si sve jmeno, tohle se mi stalo poprve :( Alespon ze to dopadlo dobre, prislo se na to a vyresilo se vse do pohody..
happyend ;-) nikdo se nezabil v presivanych pasech, a vsichni jsou spokojeni